Jag handlar en del av Digideal och det har hänt ett några ggr att ngt blivit fel eller inte funkat. När jag kontaktat företaget har de omgående svarat och föreslagit lösning på 'problemet'. De är ve... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
NEJ! om du som läser det här funderar på att köpa något från det här företaget, så avstå!! Köpte "varmfodrade vinterboots med tjock halkfri gummisula". Vad som levererades var något som man möjlig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Digideal erbjuder endast ett exklusivt antal deals per vecka, vilket ger företag maximal exponering mot våra hundratusentals användare. Därför kan Digideal erbjuda det bästa priset på utvalda produkter.
Agnevägen 5, 18261, Djursholm, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Eftersom produkten Digideal skickade till oss var för liten valde de att kreditera köpet. Mycket kundvänlig företag.

Antwoord van Digideal.se
Produkten fungerade inte. Fick snabb, personlig och vänlig återkoppling av kundtjänst som löste problemet utan krångel.

Antwoord van Digideal.se
Nanotejpen använder jag lite varstans hemma!

Antwoord van Digideal.se
De är verkligen kundvänliga, generösa, snabba att agera och mkt proffsiga. Ett föredöme för branschen!

Antwoord van Digideal.se
Mitt köp var tyvärr trasigt. Men Emma löste det på bästa sätt.

Antwoord van Digideal.se
Bra bemötande. Proffsigt och snabbt hanterat ärende.

Antwoord van Digideal.se
Efter jag köpt en robot dammsugare för 298kr Jag förstod att den inte var så bra på det billiga priset Men tänkte ha den i ett speciellt rum Men den duger inte ens som leksak till min 5 åriga dotter så skrev jag och berättade detta för Emma på kundkontakt att ta bort den även en liten film så hon förstod vad jag menade Och ni kommer få massa klagomål om ni inte fått det innan Hon ordnade så jag fick till baka pengarna snabbt och enkelt
Så även om jag var väldigt besviken för sådan skitdålig dammsugare Så känns det bättre just nu Hon ska ha ett stort fång rosor för den service hon visade mig Kram från Anders

Antwoord van Digideal.se
Köpt massor med olika saker och alltid varit nöjd!
Även supporten ska ha eloge för så snabb svarstid och trevligt bemötande!

Köpte en Pannlampa för mörka kvällspromenader. Fungerar perfekt! Grymt bra

Antwoord van Digideal.se
Klickade hem några produkter från Digideal. De blev succé när produkterna kom hem. Snabb leverans, bra service och support i världsklass. Stort tack för fantastisk service och för trevliga och framförallt billiga kvalitetsprodukter! Tack

Antwoord van Digideal.se
Jag saknade en leverans. Upptäckte det i samma veva som jag skulle åka bort 10 dgr. Ingen avisering, inget paket! Kontaktade DigiDeal, dom genast agerade samt var mkt trevliga! De sökte reda på försändelsen som skulle levereras om 1-2 v! Jag hade försändelsen inom 3 dgr och hann knappt hem! Så trevligt bemötande, av deras personal! Super proffsiga och bara så serviceinriktade att man nästan inte tror det är sant! Men det var det! Tack så jättemycket för exemplariskt bemötande! Jag kommer säkert handla genom er igen. Ni känns väldigt seriösa! Tack!

Antwoord van Digideal.se
Proffsigt och vänligt bemötande fick återkoppling på en gång. Problemet löst på 1 dag 👍

Antwoord van Digideal.se
Denna kikare är totalt värdelös, funkar inte ens bra i dagsljus. Jag skrev ett vänligt mail till digideal att testa denna och sluta sälj den som mörkerkikare. Jag har inte ens fått ett svar från digideal, och dom fortsätter sälja den.

Antwoord van Digideal.se
Köpte "varmfodrade vinterboots med tjock halkfri gummisula". Vad som levererades var något som man möjligen kan ha som inne-tofflor vintertid. Om man först lyckas slipa ner den glashala ytan på sulan!
NEJ! köpte "Lyxhanddukar...". De duger som bäst till att t ex torka av hundens leriga tassar eller sina oljiga/färgkladdiga händer! Dessutom förvillande lika de som finns att köpa på TEMU för 78:-

Antwoord van Digideal.se
Jag vet inte hur jag ska sätta ihop den, cylindern med filtret ska ju kunna fästas på själva fläkten. Har försökt pressa på det men får inte till det

Antwoord van Digideal.se
Att man har råd att handla där för en spottstyver!

Antwoord van Digideal.se
Köpte en pannlampa som skulle ha kostat 899 kr kostade 169. + 49 i frakt har nog fått en bättre lampa på rusta för halva priset

Antwoord van Digideal.se
Jag köpte en produkt som inte fungerade som den skulle. Jag reklamerade och direkt ett svar att detta måste vi lösa. Och det gjorde Digideal. Ingen långbänk utan svar inom ett par timmar. Har ett stort förtroende för detta företag och genom detta bemötande kommer jag att även fortsättningsvis vara kund när en för mig lämplig vara dyker upp.

Antwoord van Digideal.se
Olivia på kundtjänst var mkt tillmötesgående och gjorde att min retur gick mkt smidigt.

Antwoord van Digideal.se
Lees meer over geverifieerde reviews.