Banner for Demo Digital Security Company

TrustScore 4 uit 5

1. Computerbeveiligingsservice

Over Demo Digital Security Company

banner image one

A global security technology company providing hassle free cybersecurity for our users. Premium users can benefit from an extensive anti-malware database which provides advanced real-time protection ensuring full protection from harmful threats and viruses. Our antivirus is trust by millions of people across the globe.

Offering a digital privacy protection toolkit, it’s widely recommended as the best value solution for personal data protection.

Get Started
banner image one

Our 5-star team is here to help you through the application process from start to finish. Once approved, you’ll receive a dedicated Account Manager to help you make the most of being a security account holder.

Contact Us

(13.113)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen zeer tevreden met deze digitale beveiligingsdienst. De implementatie verliep soepel en het systeem biedt uitstekende bescherming tegen cyberdreigingen. De klantenservice reageert snel en professioneel. Enige minpunt is dat de interface soms wat complex kan zijn voor nieuwe gebruikers. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en ik voel me nu veel veiliger online.

4 augustus 2026

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze digitale beveiligingsdienst. De software werkt betrouwbaar en biedt uitstekende bescherming tegen malware en virussen. De interface is gebruiksvriendelijk en de scans verlopen snel. Klantenservice reageert adequaat op vragen. Enige minpuntje is dat de prijs iets aan de hoge kant is en sommige geavanceerde functies wat beter uitgelegd zouden kunnen worden. Desondanks een solide keuze voor wie zijn digitale veiligheid serieus neemt.

2 augustus 2026

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de digitale beveiligingsdiensten. De bescherming werkt betrouwbaar en het systeem is gebruiksvriendelijk. De klantenservice reageert snel op vragen. Echter, de prijs is aan de hoge kant en sommige geavanceerde functies zijn niet intuïtief. Desondanks voel ik me goed beschermd tegen online dreigingen.

1 augustus 2026

Uitstekende digitale beveiliging

Fantastische ervaring met dit beveiligingsbedrijf! Ze hebben mijn complete netwerk beveiligd met de nieuwste technologie. Het team was professioneel, reageerde snel op vragen en legde alles duidelijk uit. Sinds de implementatie voel ik me veel veiliger online. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de nazorg is perfect geregeld.

1 augustus 2026

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen zeer tevreden met deze digitale beveiligingsdienst. De installatie verliep soepel en het systeem werkt betrouwbaar. De klantenservice reageert snel en deskundig op vragen. Enige minpunt is dat de interface soms wat onoverzichtelijk kan zijn voor beginners. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en ik voel me nu veel veiliger online.

30 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze dienst en klantenservice. Uw feedback over de interface nemen we ter harte - we werken aan verdere verbeteringen voor beginners. Fijn dat u zich veiliger voelt online. Bedankt voor uw vertrouwen!

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen een solide digitale beveiligingsdienst. De implementatie verliep soepel en het team was professioneel en deskundig. De beveiligingssoftware werkt betrouwbaar en biedt goede bescherming tegen cyberdreigingen. Enige minpuntje is dat de klantenservice soms wat traag reageert bij vragen. De prijs-kwaliteitverhouding is eerlijk en ik voel me nu veel veiliger online.

29 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Hartelijk dank voor uw eerlijke review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze beveiligingssoftware en implementatie. Uw opmerking over onze klantenservice nemen we ter harte - we werken aan snellere responstijden. Fijn dat u zich veiliger voelt online. Bedankt voor uw vertrouwen!

Gemiddelde beveiliging, kan beter

De digitale beveiligingsdiensten zijn redelijk maar niet indrukwekkend. De antivirus software werkt goed voor basis bescherming, maar mist enkele geavanceerde functies die concurrenten wel bieden. Klantenservice reageert traag op vragen. De prijs is eerlijk voor wat je krijgt. Updates komen regelmatig maar soms verstoren ze andere programma's. Geschikt voor particulieren maar bedrijven hebben waarschijnlijk meer nodig.

28 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Bedankt voor uw eerlijke feedback. We waarderen uw opmerkingen over onze software en service. We werken actief aan het uitbreiden van geavanceerde functies en het verbeteren van onze responstijden. Uw input helpt ons groeien. Neem gerust contact op voor specifieke suggesties of vragen.

Teleurstellende beveiliging

De digitale beveiligingsdiensten van dit bedrijf vallen tegen. De software crasht regelmatig en updates duren veel te lang. Klantenservice reageert traag op vragen en biedt weinig oplossingen. Prijs-kwaliteitverhouding klopt niet. Sommige functies werken niet zoals beloofd. Had meer verwacht voor deze prijs. Overweeg om over te stappen.

27 juli 2026

Redelijke beveiliging, maar duur

De digitale beveiligingsdiensten doen wat ze beloven, maar de prijs-kwaliteitverhouding had beter gekund. De software werkt over het algemeen goed en de installatie verliep vlot. Klantenservice reageert traag en niet altijd even behulpzaam. De maandelijkse updates zijn nuttig, maar soms krijg je valse meldingen. Voor kleinere bedrijven zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar.

27 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Bedankt voor uw eerlijke feedback. We waarderen dat de software goed werkt en de installatie vlot verliep. Uw opmerkingen over klantenservice en valse meldingen nemen we ter harte. We werken aan verbeteringen en bekijken onze prijsstelling. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Uitstekende digitale beveiliging

Dit beveiligingsbedrijf heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Hun expertise op het gebied van cybersecurity is indrukwekkend en het team reageert altijd snel op vragen. De implementatie van hun beveiligingssystemen verliep soepel en professioneel. Sindsdien voel ik me veel veiliger online. Absolute aanrader voor iedereen die zijn digitale veiligheid serieus neemt!

25 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze cybersecurity expertise en snelle service. Uw digitale veiligheid staat bij ons voorop. We waarderen uw aanbeveling enorm en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te zijn!

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen zeer tevreden met deze digitale beveiligingsdienst. De software werkt betrouwbaar en heeft mijn systeem al meerdere keren beschermd tegen bedreigingen. De interface is gebruiksvriendelijk en de scans verlopen snel. Klantenservice reageert adequaat op vragen. Enige minpunt is dat sommige updates nogal groot zijn en de prijs iets aan de hoge kant.

24 juli 2026

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen zeer tevreden met de digitale beveiligingsdiensten. De installatie verliep soepel en het systeem werkt betrouwbaar. De klantenservice reageert snel op vragen en het dashboard is overzichtelijk. Echter, de prijs is aan de hoge kant en sommige geavanceerde functies zijn niet heel intuïtief. Desondanks voel ik me goed beschermd.

24 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten en klantenservice. Uw opmerkingen over de prijs en gebruiksvriendelijkheid nemen we ter harte om te verbeteren. We waarderen uw vertrouwen en staan altijd klaar om u te helpen.

Uitstekende digitale beveiliging

Fantastische ervaring met dit beveiligingsbedrijf! Het team is zeer professioneel en reageert snel op alle vragen. De implementatie van hun beveiligingsoplossingen verliep vlekkeloos en onze systemen zijn nu optimaal beschermd. De expertise en klantenservice zijn werkelijk eersteklas. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare digitale beveiliging.

23 juli 2026

Uitstekende digitale beveiliging

Fantastische ervaring met dit beveiligingsbedrijf! Ze hebben mijn hele netwerk professioneel beveiligd en alle kwetsbaarheden verholpen. Het team was kundig, vriendelijk en nam ruim de tijd om alles uit te leggen. De responstijd bij vragen is indrukwekkend snel. Sindsdien voel ik me veel zekerder over mijn online veiligheid. Absolute aanrader!

22 juli 2026

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik tevreden met deze digitale beveiligingsdienst. De software werkt betrouwbaar en biedt uitstekende bescherming tegen malware en virussen. De installatie was eenvoudig en de interface is gebruiksvriendelijk. Klantenservice reageert snel op vragen. Wel vind ik de prijs aan de hoge kant en zou de software soms wat sneller mogen draaien. Desondanks een solide keuze voor wie zijn digitale veiligheid serieus neemt.

20 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Hartelijk dank voor uw eerlijke review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze beveiliging en gebruiksvriendelijkheid. Uw feedback over prijs en snelheid nemen we ter harte voor verdere verbeteringen. We waarderen uw vertrouwen in onze dienst en staan altijd klaar om u te helpen.

Goede beveiliging met kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze digitale beveiligingsdienst. De software werkt betrouwbaar en heeft mijn systemen al meerdere keren beschermd tegen bedreigingen. De installatie was eenvoudig en de interface is gebruiksvriendelijk. Klantenservice reageert snel op vragen. Enige minpuntje is dat de software soms wat traag maakt tijdens scans. Voor de prijs krijg je echter uitstekende bescherming.

20 juli 2026

Uitstekende digitale beveiliging en service

Ik ben zeer tevreden over deze digitale beveiligingsdienst. Het team is deskundig en reageert snel op alle vragen. De implementatie verliep vlekkeloos en alle systemen werken perfect. Mijn bedrijfsgegevens zijn nu optimaal beschermd tegen cyberdreigingen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en ik voel me veel veiliger.

18 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat de implementatie vlekkeloos verliep. Uw veiligheid staat bij ons voorop. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te zijn!

Uitstekende digitale beveiliging!

Fantastische ervaring met dit beveiligingsbedrijf! Het team is zeer professioneel en reageert snel op alle vragen. De implementatie van onze beveiligingsoplossing verliep vlekkeloos en het systeem werkt perfect. We voelen ons nu veel veiliger met onze digitale infrastructuur. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de nazorg is voorbeeldig.

18 juli 2026

Uitstekende beveiliging en klantenservice

Fantastische ervaring met dit digitale beveiligingsbedrijf! Hun expertise op het gebied van cyberbeveiliging is indrukwekkend. Het team reageerde snel op al mijn vragen en implementeerde een veilige oplossing voor mijn bedrijf. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en ik voel me nu veel zekerder over onze digitale veiligheid. Absolute aanrader voor iedereen die serieuze beveiliging zoekt!

17 juli 2026

Antwoord van Demo Digital Security Company

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze cyberbeveiligingsoplossing en de snelle service van ons team. Uw digitale veiligheid staat bij ons voorop. We waarderen uw aanbeveling enorm en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te zijn!

Uitstekende digitale beveiliging!

Deze digitale beveiligingsdienst heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Het team is zeer deskundig en reageert razendsnel op vragen. De implementatie verliep soepel en professioneel. Sinds we met hen werken voelen we ons veel veiliger online. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en hun proactieve aanpak geeft veel vertrouwen. Absolute aanrader!

15 juli 2026