DigiTrading | Bestrade B.V. Reviews 15

4,5

DigiTrading is Distributeur van Niche Smartphone accessoires

4,5

Uitstekend

Beste prijs, snelle verzending en geweldige klantenservice

Freecom 4X duo pakket gekocht aangezien het hier aanzienlijk goedkoper was dan elders en super snel verzonden.

Bij het installeren van een van de units bleek er een van binnenuit te rammelen. Hierover gebeld en kreeg meteen een nieuwe unit toegestuurd en een retour label om te oude terug te sturen.

Geweldige service, geen gedoe en hele goeie prijzen. Aanrader om hier vaker wat te kopen!

22 augustus 2025

Don't judge a book by its cover

Website ziet er shady uit, is het zeker niet. Bestelling was binnen een uur verzonden en twee dagen later keurig binnen. Alles netjes verpakt zoals op de website aangegeven, niks op aan te merken! (Misschien moeten ze alleen hun Trustpilot eens toevoegen aan hun website, maakt het meteen minder shady ;D)

3 juli 2025

Top service wanneer nodig.

Ik heb 1 jaar terug op de motorbeurs bij digitrading een Cardo packtalk edge duo set gekocht.
Helaas ging eentje kapot door de regen , hierover gemaild met digitrading en dag erna reactie terug gekregen.

Na wat info overgeven , heb ik de unit kunnen opsturen en deze werd gecontroleerd op de fout.
2 weken later was een pakketje onderweg met een nieuwe unit.

Top service !

16 juni 2025

Zeer tevreden

Inmiddels twee bestellingen gedaan bij digitrading. Deskundig advies, snelle verzending en de beste prijs! Zeer tevreden.

12 maart 2025

Uitstekende service bij Digitrading!

Uitstekende service bij Digitrading!
Ik heb een Cardo-set gekocht en ben zeer tevreden. Het team van Digitrading heeft me uitstekend geholpen met deskundig advies en een vlotte afhandeling. Absoluut een aanrader!
Ik ben geholpen door Barry.

23 februari 2025

Dit is een echte aanrader!

Geweldige online winkel. Heb er een Cardo Packtalk Edge besteld. Geheel volgens verwachting geleverd. Het was de helft van een duo en alle accessoires als plakkers, houders e.d. zaten er netjes bij.
Zeker een aanrader als je de beste kit op de markt wilt aanschaffen.

25 september 2024

Uitstekende Service

Had nog nooit gehoord van dit bedrijf. Maar wat een geweldige service. Ik had wat verkeerds besteld .ik kreeg al spoedig een mail, die heb ik terug beantwoord. De volgende dag belde Barry terug. Wat heeft hij me goed geholpen

22 juli 2024

Goede communicatie met Barry gehad van…

Goede communicatie met Barry gehad van Digitrading.shop. Levertijd is uitstekend. Volgende dag levering dmv DHL. Het product zelf voldoet volledig aan de omschrijving en verwachting!!! In het begin was ik wat sceptisch, maar via Discord en Reddit goede reviews gehad. Je kunt zelfs betalen via PayPal!! Extra zekerheid. Al met al de volle 5 sterren!!

9 april 2024

Topper!

Ik had eerlijk gezegd twijfels of de webshop wel echt was, dat is de webshop zeker! Barry is een aardige man die je graag helpt. Ik kreeg snelle reactie en alles is ontvangen zoals beloofd. AANRADER!!!

22 februari 2024

Geweldige Klantenservice, duidelijke snelle communicatie

Hier een Cardo Packtalk Edge Duo-set gekocht met snelle en correcte levering, niks op aan te merken. Met één van de Cardo's deed zich helaas een probleem voor wat onder de garantie viel. Hier bleek de klantenservice van DigiTrading optimaal. Ik kreeg GELIJK antwoord op mijn mail en nog dezelfde dag was de kapotte Edge op weg naar DigiTrading. Lang hoefde ik niet te wachten, want twee dagen na mijn eerste mail, was een gloednieuwe vervangende unit alweer onderweg mijn kant op. Er werd zelf kosteloos een oplader en USB-kabel bijgevoegd omdat hier mogelijk het probleem lag. Ongekend goede service met duidelijke en prettige communicatie.

23 november 2023

Goede ervaring - Cardo Freecomm 4x

Op 7-6 een Card Freecom 4x gekocht. Zag na 8 juni geen voortgang meer bij DHL. 12-6 Mail gestuurd naar DigiTrading. Werd vrijwel onmiddellijk teruggebeld en kreeg uitleg over de situatie (pakketten bleven buiten hun schuld bij het servicepunt liggen, waar zij het afgeleverd hadden). Uiteindelijk 13-6 ontvangen.
Goede prijzen, prima service en duidelijke communicatie en website.

13 juni 2023

Supergoede ervaring

Supergoede ervaring. Op de motorbeurs een Cardo Edge gekocht. Klein probleempje met de cradle en binnen no time stuurde ze een nieuwe cradle!

Dit soort goede service is helaas schaars!

26 februari 2023

Cardo communicatie sets

Cardo communicatie sets gekocht. Contact via mail verloopt super snel. Zelfs in het weekend werd er netjes op mijn mails gereageerd. De producten zijn nieuw en voorzien van garantie. Laagste prijs garantie is ook waar, was elders goedkoper maar konden de prijs bijstellen. Al met al heel tevreden over de service. Verzending was goed verpakt en snel in huis! Kom zeker terug.

21 november 2022
Toon reviews in alle talen. (15 reviews)