Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for første gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte panodil junior. Skulle logge ind med MitID for at bekræfte at min alder var over 18 år - god måde at styre det på👍 Havde lidt udfordringer, fordi ordren ikke ville gå igennem, når jeg vil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nem bestilling. Hurtig levering fra dag til dag. Varen, som ellers er i restordre mange andre steder, var til at få. Sammen med leveringen var en lille håndskrevet note vedlagt om at være opmærksom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Info over dinApoteker.dk
Geschreven door het bedrijf
Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale døgnet rundt.
Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.
Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale døgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.
Hos dinApoteker.dk samarbejder en række apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik
Skulle dit lægemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du søge på tværs af alle apotekslagrene. Så behøves du kun at søge et sted.
Vi lægger løbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskørhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk
Contactgegevens
Aftensang 8K, 6040, Egtved, Denemarken
- support@dinapoteker.dk
- dinapoteker.dk
Sød personale 😊
Alt gik godt både levering og service. Men fordi i ikke får de sidste 2 stjerne er fordi jeg syntes 80 kr i levering er grådig når man køber medicin hos jer . Mvh Paw
Tak til Signe.
Tak til Signe der gav stjerneservice på telefon inden køb.
Jeg har betalt kr 55 for at få leveret…
Jeg har betalt kr 55 for at få leveret til min dør. De var forbi min dør i 60 sekunder hvorefter de kørte og leverede til pakkeshop - jeg har det på video fra min video dørklokke. Jeg har ikke fået muligheden for at bede om at de lægger pakken ved min dør. Det er ikke ok at jeg har betalt for en ydelse jeg ikke har fået.

Hvad er meningen?
I januar bestiller jeg en del receptpligtig medicin til afhentning på mit lokale apotek. Jeg bruger jeres side fordi så kan jeg på forhånd sikre mig at de har det rigtige mærke hjemme og jeg ikke skal gå forgæves. Jeg køber medicin for næsten 900 kr. og afhenter det samme dag eller dagen efter det er bestilt. Normalt trækkes pengene med det samme eller dagen efter.
Nu er der gået 6 uger og så får jeg en mail om at medicinen er udleveret og pengene bliver dagen efter trukket på min konto.
Undskyld, men hvad er meningen??? Jeg er med på at jeg skulle have fulgt op på det tilbage i januar. Men “ude af øje, ude af sind”..
Hvordan kan I tillade jer at trække så stort et beløb 6 uger senere uden at give besked eller en undskyldning fordi I har fucket up??
Det er godt nok ringe service.
Jeg er med på at jeg skylder pengene, men I kunne have sendt en faktura i stedet, når der var gået så lang tid…

falsk markedsføring
falsk markedsføring
Bestiller: KRISTPALMEOLIE grundet deres hjemmeside oplyser: "Olien har voldsom laksativ (afførende) virkning ". Olien de sælger har ikke laksativ virkning og slet ikke voldsom laksativ.
Ordet laksativ fremgår ikke af ediketten på embalagen ergo falsk markedsføring.
Vi har bedt om produktet vi har bestilt fremsendes eller vores penge skal retuneres hvilket virksomheden nægter.

Snyder med forsendelse
Man får at vide at porto er 29 kr, men når man skal betale er den pludselig 45 kr. uden at man kan vælge anden leveringsform
Dårligt fungerende hjemmeside
Man kan ikke rette i mængde i indkøbskurven. Ikke så overskueligt mht recepter. Indkøbskurven blev tømt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke søges frem på indhold, dvs man kan ikke få et overblik over fx billigste vare eller samlet udvalg.

Bestilte onsdag kl 12.57
Bestilte onsdag kl 12.57
Varen først afsendt fredag kl 13, 48 timer efter, det er i min optik langt fra godt nok hvis man kigger på resten af markedet. Handler andetsteds næste gang.

Recepten er meget forsinket
Recept er besværligt til at traktere i post, behandlet af det uansvarligt GLS.
Afleveringen skulle nå man inden 1 døgn, for det er læge-ordineret recept, så behandlingen skal begyndes snart.

Antwoord van dinApoteker.dk
Bestiller via hjemmesiden i starten af…
Bestiller via hjemmesiden i starten af september, som er nem og overskuelig at, finde ud af. Men jeg modtager aldrig min pakke, pengene er trukket og jeg får ikke svar på min mail jeg sender.

Antwoord van dinApoteker.dk
Tillid er godt men kontrol er nødvendig i dinApoteker.
Bestilte receptpligtig medicin for 4500. Bad ved bestilling om lang holdbarhed på medicinen (hvilket ER muligt) men nej sådan blev det ikke. Kan dermed smide halvdelen ud... Så det først da jeg kom hjem, desværre.
Tillid er godt men hos dinApoteker er kontrol en nødvendighed. Ordre 332725

Super god oplevelse.
Super god og hurtig oplevelse.
Det er ikke sidste gang jeg bruger dinApoteker.dk
Nemt og hurtigt at bestille
Nemt og hurtigt at bestille. Pakken blev leveret dagen efter 😀
Havde lidt udfordringer, fordi ordren ikke ville gå igennem, når jeg ville bestille 2 flasker. Meddelelsen var at jeg max kunne købe 2 af samme type smertestillende, hvilket jeg jo heller ikke overskred 🤷tilsidst lykkedes det dog 👍
Hurtig levering, og penge blev først trukket efter levering ☺️
Alt i alt en rigtig fint.
Varen kom hurtigt.
Evig taknemlig for deres service og hjælp
Den bedste service og hjælp jeg har fået nogensinde. Har altid haft svært ved at få mit receptpligtige medicin, men med deres guidence og service minded personale - er jeg nu ovenud lykkelig! Den Aller største anbefaling herfra!
God oplevelse
Hurtig levering godt udvalg af produkter, samt servicen da der var vedlagt 3 lækre prøver, fra nogle af de mærker jeg havde bestilt.
Ikke sidste gang jeg handler her
Hurtig levering og sød overraskelse i…
Hurtig levering og sød overraskelse i form af en lille uglebamse, som min hund nu har gjort til sin ejendom.
Handler gerne igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.