Mycket bra sortiment och schysst pris på det mesta. Snabb leverans. Enda minuset är att hemsidan är väldigt seg vilket gör det svårt att navigera, kraschar titt som tätt.
La en beställning på ett cylinder kit och blev sedan lite orolig efter att ha läst omdömena här, men leveransen va snabb och grejerna passade perfekt, otroligt konkurrenskraftiga priser! Återkommer om... Toon meer
Det fattades en fjäder till kopplingen i förpackningen jag beställde. Har mailat om detta men inte fått något svar ännu trots att det har gått ett par dagar. När jag skulle prova att montera isä... Toon meer
Varan fanns hemma på lager och snabb leverans, värdefullt. Den är monterad och fungerar fint. Uppskattas mycket mot andra företag som har lång väntetid för samma produkt
Mopeddelar till låga priser Boatian delar, CPI delar, Derbi delar, Daelim delar, Keeway delar, Kymco delar, Peugeot delar, PGO delar, Piaggio delar, Rieju delar, TGB delar, TMS delar, Yamaha moped delar, Vento delar, Viarelli delar
Ji-te gatan 2, 26538, Åstorp, Zweden
Vraagt klanten om een review
Handla många gånger tidigare och det funkar bra.

Antwoord van Dinhoj
Ok pris, ok leverans. Hälften av kitet jag köpte var fel och passade ej. Saknade vissa viktiga (och billiga packningar/oringar utan någon speciell anledning. Överlag mediokert

Antwoord van Dinhoj
Har beställt från Dinhoj flertalet gånger under sommaren. Prisvärt och framförallt snabba, kommer alltid inom ett par dagar.

Antwoord van Dinhoj
Alltid snabb och bra service ,och snabba leveranser

Antwoord van Dinhoj
Beställde 17-9 kl 13,00 nu är det 23-9 och jag har fått maila och fråga om det är skickat,får svar att det är skickat,men inte ett enda meddelande från DHL att det är på väg.Det är inte första gången jag blir irriterad på Din hoj och antagligen inte den sista heller.

Antwoord van Dinhoj
Återigen en väldigt bra beskrivning av produkten som dessutom redovisas direkt på bilden på hemsidan och snabb leverans.

Antwoord van Dinhoj
Snabb leverans och produkten motsvarande mina förväntningar.