Din Tagrens ApS Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik malet mit tag i august 2024 og 1 time efter de er kørt bliver det regnvejr og meget af malingen falder af og taget ligner L***. Jeg har forsøgt at kontakte både din Tagrens og RO tag teknik som ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Virkelig god oplevelse og FLOT resultat af fliserens og maling af tag. Alle aftaler blev overholdt til aftalt tid. Særdeles servicemindede medarbejdere der gik den ekstra mil, og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med Din Tagrens! Hele processen fra start til slut var problemfri. Deres team var punktligt, professionelt, og de leverede fremragende resultater. Efter rensning og maling ser vor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dakdekker

Geschreven door het bedrijf

Er du interesseret i at forbedre dit tags tilstand og øge dit hjems energieffektivitet? Kontakt os i dag for en gratis konsultation og tilbud. Vi ser frem til at beskytte og forbedre dit hjem.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk arbejde af Din Tagrens

Fantastisk arbejde af Din Tagrens! Vores tag blev renset og malet, og det ser helt fantastisk ud. Deres team var meget professionelle og leverede en service udover det sædvanlige. Jeg er meget tilfreds.

4 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og flot resultat

Super service og flot resultat! Vi fik renset og malet vores tag, og det ser fantastisk ud. Hele processen var glat og uden problemer. Stor ros til hele teamet for deres professionalisme og kvalitet.

26 mei 2024

Tagrens

Tagrens, udskiftning af tagsten, opsat nye lægter, nymalet tag, og granulat på loft. Processen var professionel og resultatet overgik mine forventninger. Christoffer var fantastiske at arbejde med. Fem stjerner herfra!

22 mei 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Virkelig god opleveles og FLOT resultat af fliserens og maling af tag. Alle aftaler blev overholdt til aftalt tid. Særdeles servicemindede medarbejdere, der gik den ekstra mil. Jeg er meget tilfreds.

20 mei 2024

Fantastisk oplevelse med Din Tagrens

Fantastisk oplevelse med Din Tagrens! Hele processen fra start til slut var problemfri. Deres team var punktligt, og de leverede fremragende resulter. Efter rensning og maling ser vores tag ud som nyt. jeg er meget imponeret over deres håndværk og opmærksomhed på detaljer.

6 juni 2024

Uærlig sælger

Uærlig sælger
Blev ringet op først af Christoffer, der først direkte løj omkring at de kun gav garanti på maling af tag, hvis man brugte dem til algebehandling efterfølgende. Derefter opgav han bevidst en pris der er det dobbelte af hvad de reelt tager, for så at få det til at lyde som om han kunne trylle en bedre pris frem ( Som er den reelle pris)

Dagen efter bliver jeg ringet op af Christina, som absolut ikke mener de stavnsbinder folk til algebehandling OG samtidig oplyser at prisen der er givet tidligere slet ikke er korrekt.

Håber deres håndværkere har større ansvarsfølelse

31 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Anbefales IKKE

Jeg vil klart anbefale at gå langt uden om dette firma. De har ikke styr på hvad de laver og ødelagde vores tag med en al for grov slibning og havde endda den frækhed at opkræve halvdelen af det aftalte beløb. Vi stod tilbage med et tag vi var nødt til at få skiftet. Mage til plattenslagere skal man lede langt efter.

25 mei 2023
Review zonder uitnodiging

Tagrensning.

Efter en interesant samtale på messe, blev der indgået aftale om rensning af tag. Videre forløb blev aftalt og nu er opgaven udført til fuld tilfredshed.

10 april 2024

Dygtige folk.

Dygtige folk.
Der blev dækket godt af, og alt var flot og fint da de forlod vores sommerhus.
Kæmpe ros og flot arbejde.
Mvh John V

27 maart 2024

Lees meer over geverifieerde reviews.