2,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

7 minuter

Jag har gått till din veterinär i Helsingborg i 11 år. Har alltid känt mig väldigt trygg med att gå dit. De har alltid bemött min hund på ett fint och lugnt sätt.

MEN nu vid det sista besöket så kändes det inte alls bra. Jag betalar för vetplan och det ingår en hälsokontroll. Har tidigare alltid varit väldigt nöjd och har jag gått dit med en oro så har jag gått därifrån lugn, men denna gången var jag lika orolig när jag gick som när jag kom. Och att säga man utfört en ordentlig hälsokontroll när vi var inne i rummet i exakt 7 minuter, de är skrämmande.

Och på köpet, hade jag och min hund alltså åkt kollektivt i tre timmar för att jag tidigare varit väldigt nöjd med deras bemötande. Nej, de var nog sista gången men nu tvingas jag ändå betala varje månad till dem, ett år framåt.

14 januari 2026

Mycket nöjd

Så nöjd, lätt att få kontakt med, lugn och sansad kring djuren och mkt nogrann.
Rekommenderar han starkt.
Lugn och sansad och bra priser.
👍👍👍👍👍

4 december 2025

Mycket brister

Väldigt trevlig personal MEN så många brister. Så jag blir orolig över om personalen har den kunskap de skall ha.
1 De skickar hem hunden efter en operation utan hemvårdspapperet. Ej heller skickat det på mailen.
2 De är påväg att skicka hem hunden utan tratt. Så jag fick säga till.
3 Har man företag redovisar de inte momsen efter reglering
4 Kommer till apoteket. Då har de inte skrivit ut smärtstillande som vi pratat om.
Nu har jag kunskap men om jag inte haft det? Skulle min hund behöva syss igen om stygnen gått upp?

14 november 2025

empatilös

empatilös, brysk och otrevlig äldre herre, torkel falk! Verkar inte alls bry som om djuren! Gå inte hit! Helsingborg. De yngre som arbetade var dock supergulliga. Tyvärr dock två gånger så dyrt som på andra ställen jag vart på

31 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Uselt bemötande

Gäller Katrineholm.
Kom in akut med hund med livmoderinflammation.
Negativt: Uselt bemötande från djurskötaren; när jag sa att jag ville vara med min stressade hund när de tog blodprov, sa hon "Då får du åka någon annanstans". När jag senare, efter att ha berömt dem för deras jourtelefon, sa att jag inte tyckte det bemötandet var ok, sa hon "...vi väljer vilka kunder vi vill ha samarbete med". M.a.o. "our way or highway", klagar du är du inte välkommen dit. Dessutom tydliga fel i journalföringen. Enda gången på 30 år med 8 katter och 6 hundar, som jag blivit otrevligt bemött av veterinärklinik, eller varit i konflikt med en.
Positivt: Skicklig och normaltrevlig veterinär!

30 april 2025

Helt underbar personal

Helt underbar personal. En fantastisk veterinär. Medkännande, proffsiga, och stöttande i mitt svåra beslut om att låta Göran somna in. Kan rekommendera detta ställe till alla. Stort varmt tack till er alla♥️

30 december 2024

Gäller din veterinär Helsingborg

Gäller din veterinär Helsingborg

Sämsta veterinär kliniken jag varit på. Totalt kaos från första stund man kom in. I väntrummet samlas alla . Väntande för hämtning, väntande för komma in, dom som skall handla varor, jag det var ett rent kaos.

Efter fått vänta över tre veckor för remiss för ct röntgen kom vi dit. Fick träffa en veterinär som sa att hunden haltar ju inte.
jag sa att det kan bero på att jag har hållit honom lugn i tre veckor tills vi skulle hit som vi blivit tillsagda. visade massa videofilmer hur han haltar. Då får jag svaret att då får du skicka in valp besiktning ( han är bara 6 mån ) och så skall han prata m andra veterinärer om det behövs.
Dom ville också att jag skulle ringa efter några dagar eftersom mejl och annat ofta kommer bort i systemet 😜
Hörde av mig efter tre dar och dom sa att de hade fått valp besiktningen men att jag var tvungen att vänta några dagar till. Det är över två veckor sedan och jag har inte hört någonting ( under tiden bad om ny remiss till annan vet klinik och fick möte och röntgen på två dagar ) nu väntas operation.
sätter aldrig min fot där igen

18 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa djurkliniken i Göteborg?

Så trevlig och omtänksam personal, så fort man hör av sig försöker de verkligen göra allt för att hjälpa till. Ringde även och följde upp efter fått åka in akut med min katt. Har både vaccinerat, chippat och kastrerat mina katter där utan problem. Även sökt för andra saker såsom magbesvär och blivit tagen på allvar. Rekommenderas varmt.

16 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tyvärr var vi tvungna att skicka vår…

Tyvärr var vi tvungna att skicka vår älskade katt Bobby Socks till katthimlen.
Tack Anna, Viveka, Linnea och Susanne för er professionalism,fantastiskt bemötande, kompetens och att ni verkligen älskar att jobba med djur. Trots denna svåra stund så är vi otroligt nöjda med hur ni bemötte Bobby Socks och oss och tog hand om allt på kliniken.
Tack Bobby Socks matte och husse

7 juli 2023

Detta gäller Din veterinär i Helsingborg

Detta gäller Din veterinär i Helsingborg Första besöket var till vänlig kunnig yngre veterinär. Bemötta hunden mycket väl, gjorde undersökningarna med tydlig omsorg för hundens väl och ve. Blev uppmanade att återkomma om han blev sämre vilket vi gjorde.

Följande dag och andra besöket var till äldre manlig veterinär med skakiga händer. Han stack in finger i hundens ändtarmen utan glidmedel. Rakade hunden för ultraljud av urinblåsa, blev sår, stack in nål två ggr i urinblåsan utan bedövning för att ta urinprov. Svarade mig snorkigt då jag sa att han hunden haft B12 och Fokatbrist tidigare, att det var två olika saker. Han pratade därefter om hunden som han just undersökt i termer av hon. Veterinären sa vidare när jag utryckte att hunden inte skulle behöva lida att ”all sjukdom är lidande”! Om min kastrerade hanhund känner sig som en hon må vara osagt men att en veterinär inte kan se, känna skillnad på kön är obegripligt för mig.

Samma veterinär som nedan recension.

Nu har vi en hund med smärta och höggradig rädsla för att någon ska göra illa honom.

30 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Total avsaknad av empati vid avlivning hund.

Min hund Jackie avlivades den 5 sept kl 8.50 hos er.
Blev lite förvånad av bemötandet från veterinären som utförde handlingen.
Absolut inget medkännande eller empatiskt beteende.
Hälsade knappt. Beordrade upp hunden på bordet. Sa bara nu injicerar jag det här…..
’Och sedan gick han snabbt ut med ett snabbt hej i farten.
Sköterskan däremot var mycket empatisk och medkännande. Likaså bemötandet i receptionen.
Man behöver inte stå och gulla med hundägaren. Men något värdigt bemötande förväntar man sig i den här svåra stunden.
En medkännande mening tex. Mer än så behövs inte.
Nu kändes det som en stressad bilmekaniker som kom in snabbt och gjorde en rundsmörjning och försvann lika snabbt.Har sökt Din Veterinär vid flera tillfällen utan att få svar. Man har sagt att veterinären skulle kontakta mig men efter snart 3 månader har ingen hört av sig.
Hoppas verkligen att ni bättrar er till kommande avlivningar.

5 september 2022

Värsta upplevelsen!

Har aldrig varit med om en värre upplevelse än på din vetrinär i Helsingborg. I den mest hemska stunden i vår bästa väns sista stund kunde man kanske förvänta sig lite vänlighet och medkänsla!
Råkade tyvärr hamna hos Torkel Falk, en stöddigare, otrevligare, mer osympatisk person har jag aldrig träffat!!!!!!!!!!!!!
Hade inte ens förstånd att hälsa! PACK

4 augustus 2015

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.