Batman bil samling Jeg kan fortelle om at jeg fant ut at dere hadde mange hot Wheels så vet jeg at det er veldig veldig godt utvalg og så hadde dere den Batman bil serien som jeg så etter. Og ikke... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dippy har godt utvalg av produkter. Flink til å kunne skaffet ting som også ikke er sortiment hvis de har mulighet til det. God service og god på pris. De har også mulighet til å samle opp flere besti... Toon meer
Dippy er uslåelige i sitt segment i Norge på pris, utvalg og kundeservice. Fantastisk innsats av driver gjør at jeg er 100% fornøyd hver gang. Dippy har en "samle opp" ordning som lar deg bestill... Toon meer
Her er det Topp service, god kommunikasjon, og varer til gode priser. Har et godt utvalg og kan ofte ta inn varer på forespørsel. Sender raskt og varene er godt pakket inn. Også veldig rask til... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dippy.no er en Norsk nettbutikk med fokus på gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter, de fleste fra pop-kultur og leker. Rask levering og forhåpentligvis hyggelige priser
Contactgegevens
Noorwegen
- dippy.no
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
kjøp av blader
Bladene kom i den stand jeg hadde forventet innenfor den tid jeg hadde forventet, liker at man kan bruke klara og betale etter mottatt
Uslåelige priser
God service, stadig bedre utvalg og uslåelige priser på brukte tegneserier. Anbefales.
Lettvint, hurtig og fine eksemplarer!
Lett å finne frem på siden. Fort levert. Og godt innpakket. Veldig fine eksemplarer!
Proffe og serviceminded
Proffe og serviceminded!
Ringte til og med for å sjekke at pakken var kommet frem! Stjerne i boka!
Rask service og tilbakemeldinger.
Smooth!
Å handle på Dippy er så smooth opplevelse, at man er fristet til å gjøre det daglig. Fantastisk utvalg, fornuftige priser, lynrask levering, og varene er pakket inn som om det var kronjuvelene. Jeg kan ikke skryte nok av Dippy!
Flotte produkter, men enda flottere kundeservice!
Masse kule produkter!
Bra priser, rask levering, bra og omtenksomt pakket! Super kundeservice!
17/10
Varen var som forventet
Dere hadde det jeg var på utkikk etter
Dere hadde det jeg var på utkikk etter, fra jeg bestilte til varen kom, gikk det veldig fort. Produktene var brukt, men i veldig god stand, absolutt verd prisen. Skal snart bestille mere.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.