Ik heb een rolluik besteld om zelf te plaatsen,alles is goed gelopen,het was simpel om die zelf te monteren,de prijs kwaliteit is een aanrader!
Besteld van uit België, zelf opgemeten, perfect geleverd en zelf geplaatst ! TOP. Bij elke vraag die ik had snel antwoord en professionele service. Als je een klein beetje handig bent lukt alles pr... Toon meer
Rolpoort geleverd van ‘direct een rolluik’ Keurig kompleet en op tijd levering. Maatvoering correct, geen problemen met montage. Materiaal van top kwaliteit. Zeer aan te raden om hier uw roll... Toon meer
Mooie rolpoort, op tijd geleverd. Chauffeur belt netjes 10 minuten voor hij bij je is. Afstandbediening moet wel heel.nauwkeurig worden aangemeld. Een afstandbediening tekort geleverd. Wordt wel.di... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online een rolluik of andere zonwering bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Maak gebruik van onze configurators en stel zo je eigen rolluik samen. Andere zonweringsproducten zijn: standaard screen, ZIP-screen en losse doeken voor bestaande systemen.
Harmoleweg 4, 7482 PL, Haaksbergen, Nederland
- 085-0606843
- info@directeenrolluik.nl
- directeenrolluik.nl
Ik heb een rolluik besteld om zelf te…
Super tevreden !
Als je een klein beetje handig bent lukt alles prima.
Ik heb alleen maar lof voor dergelijke firma's die klantenservice hoog in het vaandel dragen.
Bedankt en doe zo verder ;-)
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Komt afspraken niet na! En komt gewoon niet opdagen, ook niet na meerdere beloftes. Ik snap trouwens alle goede reviews niet want op google staan erg veel slechte identieke ervaringen net als bij mij.

Antwoord van Direct Een Rolluik
Mijn bestelling is naar tevreden gedaan
Uitstekende service
Een deel van het product was niet geleverd door de externe koerierdienst maar de mensen van directeenrolluik hebben dit meteen rechtgezet. Goede communicatie en uitstekende service. De rolluik die ik bestelde voldoet perfect aan de voorwaarden.
Losse screendoeken, top!
Losse screendoeken besteld. Zien er keurig uit, netjes gemaakt en helemaal volgens opgegeven maat. Super blij mee. Een echte aanrader!
Perfect op tijd geleverd en prima…
Perfect op tijd geleverd en prima kwaliteit.
Mooi product en goed verpakt. Wij zijn hier heel Tereden over de…
Wij zijn hier heel tevreden over de levering. Alles was perfect verpakt en precies op maat. Door de grote drukte wel iets langer moeten wachten maar aangezien het weer toch niet zo goed was kwam dat goed uit.
Vriendelijke groeten,
Guido.
Losse screendoeken
Ik heb 2 losse screendoeken besteld. Mooie doeken. Goede kwaliteit! Sneller geleverd dan de verwachte leverdatum.
zeer goed geholpen door Wessel......!
Perfecte aflevering rolluik
Rolluik is conform specificaties en rekening houdend met de extra wensen perfect afgeleverd. Bijzonder mooie rolluik van Heroal voor een goede prijs!
Keurige site en op tijd geleverd.
Nette communicatie
Nette communicatie, vriendelijk en materiaal was netjes verpakt afgeleverd.
Wel jammer dat er geen bevestigings materiaal bij zat.
Rolluik voor de tuindeur
Ik heb bij Direct Een Rolluik mijn rolluik voor de tuinder gekocht. Makkelijk te monteren en dat voor een mooie prijs.
Mooie rolpoort
Een afstandbediening tekort geleverd. Wordt wel.direct nagestuurd.
Alleen jammer dat niet telefonisch bereikbaar zijn. Op mail wordt wel vrij snel gereageerd. Ben wel tevreden.
Service met 5 sterren
Rolluik met huismerkmotor besteld. Motor was even niet leverbaar dus kreeg ik de veel duurdere Somfy motor voor hetzelfde bedrag. Service met 5 sterren. Geplaatst met bijgezonden instructies. Nog mooier dan verwacht.
ik heb meerder keren rolluik besteld…
ik heb meerder keren rolluik besteld voor mijn huis en voor mijn klanten.die zegt van zelf . er zijn veel bedrijven maar Dierect een roolluik is de BEST. goedkoop kwaliteit en snel maar ook vertrouwbaar.
Rolpoort geleverd van Direct een rolluik
Rolpoort geleverd van
‘direct een rolluik’
Keurig kompleet en op tijd levering.
Maatvoering correct, geen problemen met montage.
Materiaal van top kwaliteit.
Zeer aan te raden om hier uw rolluik of rolpoort te bestellen, wanneer je een beetje handig bent om zelf te monteren.
Prijs kwaliteitsverhouding is super!
E. Bekkers Tilburg
Alles is super geregeld
Alles is super geregeld, gewoon alles goed, de maten, en de levering, en ook de uitleg hoe op te hangen
Ik beveel jullie aan
Super snel geleverd en een zeer goede…
Super snel geleverd en een zeer goede service. We hadden 1 bak kapot geleverd gekregen en het was binnen 2 dagen opgelost echt super.

Antwoord van Direct Een Rolluik