Bij Timmer een afscheidscadeau van groep 8 besteld. Prettig contact en in overleg het ontwerp van de borrelplank aangepast. Deze week de plank ontvangen. Ziet er goed uit, handwerk en voldoet aan de v... Toon meer

Super snel contact, goede communicatie, faire prijs. Op 2 momenten zelfs een proef per mail gekregen ter beoordeling en heel ruim binnen de tijd geleverd, kortom TOP! Prachtige borrelplanken met tekst... Toon meer

Wij wilden een borrelplank bestellen met al onze namen erop voor een vertrekkende collega. Maar levertijd was helaas na de datum van de vertrekkende collega. Met één telefoontje kon er toch wat gereg... Toon meer

Weer erg blij om de mooie skyline van Hoeven cadeau te kunnen geven. Erg netjes gemaakt, en ingepakt. Top bedrijf

1. Cadeauwinkel
  2. Lasercutservice
  3. Winkel voor bruiloftsaandenkens
  4. Houtbewerker

Handgemaakt houtwerk & hebbedingen, een webshop vol unieke ontwerpen en écht originele cadeaus!

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Levertijd klopte en tussendoor…

Levertijd klopte en tussendoor duidelijke e-mails van de status van de bestelling! Ontzettend mooie borrelplanken geworden

14 juni 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Super bedankt voor je review, we vinden het inderdaad altijd erg belangrijk om die belofte na te komen😃

Snelle reactie en levering.

Snelle reactie en levering.
Aantal keer aanpassingen doorgevoerd zonder problemen.

6 juni 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review en weer een leuke opdracht! En omdat wij begrijpen dat het niet altijd in één keer raak kan zijn, is een proefontwerp incl. 2 aanpassingen altijd inbegrepen wanneer dat nodig is😃

Top bedrijf!

Fijn persoonlijk contact en heel mooi eindproduct! Zeker voor herhaling vatbaar!

31 mei 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel! We hopen dat het cadeau in de smaak valt!😃

Dezelfde dag nog ophalen

Op het laatste moment pas gezien dat dit een leuk kadootje zou zijn en binnen een paar uur kon ik het ophalen. Netjes ingepakt en afgewerkt. Goede communicatie. Aanrader.

3 juni 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review, en fijn dat we zo lastminute konden helpen:)!

Ontzettend snelle reactie en meedenken…

Ontzettend snelle reactie en meedenken in het proces. Eigen initiatief getoond wat betreft het ontwerp, echt super! Een enorme aanrader voor iedereen!

1 juni 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Hartstikke bedankt voor dit mooie compliment!!!

super bedrijf levert goed werk

Geweldig bedrijf, denkt goed mee. De gravering was supermooi en de kwaliteit van de plank ook. Hele snelle levering en keurig verplakt. Kortom wij zijn tevreden!!!!

23 mei 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Heel fijn dat we hebben kunnen meedenken! Graag gedaan uiteraard, dank je wel voor de review!

Te gek!

In één woord, fantastisch!
Waarom?
Prettige website, diverse mogelijkheden, super kwaliteit, proefdruk (je weet hoe je item eruit ziet van te voren). Super vriendelijk en snel met reageren.

24 mei 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Super bedankt voor de review en natuurlijk de creatieve bestelling Marloes, het blijft voor ons een groot plezier als mensen zelf met creatieve ideeën komen😃

Skyline Zevenbergen

Had niet gezien dat ik een code kon gebruiken voor korting,kreeg de volgende dag een mail dat hun dat alsnog zouden doen en het geld zou terug gestort worden,super dat ze dat hadden gedaan dat zie je niet vaak.Voor de rest was het snel binnen en was netjes ingepakt.Had er 2 besteld en zijn er heel blij mee.

4 april 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Heel graag gedaan hoor, we zouden dat zelf ook wel zo netjes vinden 😊 Heel veel plezier met de skylines!

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak
Top bedrijf en vakmanschap

3 april 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor de toffe review, we hopen dat de skyline een mooi plekkie krijgt!😃

Mooi product

Mooi product, niet duur en goede communicatie! Heel blij mee

17 maart 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review en de leuke opdracht! We hopen dat het cadeau in de smaak valt:)

Dirk&Timmer is hout met passie!

Dirk&Timmer is hout met passie!! Nadat ik de bestelling had geplaatst had ik heel snel een proefdruk in de mail. Met een paar woorden was duidelijk hoe ik het wilde hebben en de proefdruk was gelijk prima. Het uiteindelijk product (een gepersonaliseerde tapasplank) was snel in huis.

16 maart 2023

Hoi Daniëlle,
Super bedankt voor de review en de leuke opdracht, we hopen dat jullie veel BORrelplezier gaan hebben:)

Leuk kraamcadeau

Heel leuk idee en mooi afgewerkt!

26 februari 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor jullie review! We hopen dat het een mooi plekje krijgt 😊

Super leuk cadeau!

Goed contact, prachtig gemaakt en super leuk om als cadeau te geven!
All meerdere keren iets besteld, ik ben fan!

1 maart 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor de bestelling en je review Sandra, heel leuk dat we ook nu weer mochten helpen! :)

Super mooi gemaakt echt heeel blij…

Super mooi gemaakt echt heeel blij mee.1 klein minpuntje is al het piepschuim eromheen slecht voor het milieu maar misschien hebben jullie het wel hergebruikt.
We zijn er verder echt heel blij mee en echt waar voor z’n geld Ook heel leuk het kaartje erbij Kan je zien wie het gemaakt hebben Top veel succes met jullie bedrijf
Groetjes Maud stolwijk

27 februari 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Hoi Maud, super bedankt voor je uitgebreide review! Het piepschuim bij onze bestellingen is inderdaad altijd hergebruikt, dus zeker weten met het milieu in gedachten:) We hebben zelfs een speciale pagina aangemaakt over het hergebruik van verpakkingsmateriaal: https://www.dirkentimmer.nl/duurzaam-ondernemen. Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer!

Vriendelijk personeel, goede service en op tijd geleverd. Daarbij is het product zeer mooi uitgevoerd en van goede kwaliteit, duidelijk met zorg gemaakt.

26 februari 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor je bestelling en review Joeri. En… het is ook een mooi dorp natuurlijk he😃

De skyline die ik besteld heb voldoet helemaal aan mijn verwachting!

De skyline die ik besteld heb, is net zo mooi als op de foto. Op de website wordt direct duidelijk gecommuniceerd dat er een lange levertijd op zit. Prima, want zo wist ik direct waar ik aan toe was! Het product is persoonlijk afgegeven, omdat ik vlakbij woon. Erg leuk om dan meteen te zien wie het gemaakt heeft.

23 januari 2023

Antwoord van Dirk&Timmer

Dank je wel voor de toffe review! We hadden inderdaad even een langere levertijd omdat onze lasermachine groot onderhoud nodig had, dus binnenkort kunnen we de levertijden gelukkig weer omlaag zetten:) We hopen dat het cadeau in de smaak valt, heel veel plezier ermee!😃

Mooie skyline

Er werd snel gereageerd op mijn vragen en levertijd was geen probleem. Skyline was schot in de roos.

24 november 2022

Antwoord van Dirk&Timmer

Dat is leuk om te horen! We hopen dat de skyline van Zevenbergen een mooi plekje heeft gekregen!😃