I have used Discords.com for years, subscribing to their server list premium subscription. While the results depend on how joinable the server is, mine has averaged about 800 new joins per month- grea... Toon meer

Great support they provided me a 50% refund when I ran into an issue. Been using them for years always a good experience.

Hat zuviel mit NSFW Server am hut und im allgemeine empfinde ich es als sehr schwer dies als Kinderfreundlich zusehen Würde es für einen Seite die mit Discord zu tun hat eher sehen diese Sachen zu Ma... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,4

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Soon I'll purchase the premium service, it looks really promising. So far I'm happy with the helpful team, the good lookout of this website. I managed to download many unique emojis too as well! And also a great way to advertise your server or bio!

19 april 2022

Great

Helped create, grow, and find emotes for my server

18 april 2022

Not As Promised

You won't receive anywhere near to the average of "2,360" or "3,190" members as they state. When confronting them about this, you'll be told this is merely an "average" or that your server is not interesting enough and that they "can't force people to join your server". You'll receive more members paying nothing on disboard.org.

10 november 2021

Their premium advertisement service did…

Their premium advertisement service did at one point work but there has been an extreme decline. Your total joins will be not even a FRACTION of the advertised average. We made an active effort to contact them about their deceptive advertisement but we will be ending our subscription since they claim no responsibility.

27 augustus 2021

Do not buy Premium!

I do not recommend to buy the premium feature! After 20 Days of premium we got +5 members from Discords.com. Useless.

The server list is just premium Servers. You wont find DC related to your search. Badest Server list we ever seen.

24 augustus 2021

Not recommended

I would not buy the premium or gold, It looks cheap and they tell you that you will have avg of 3k joins. But this is all bs.
It tells you that you will get 75% more featured, but this is false( or they just never feature your discord server and then 0 *75% is still 0). We also did a test, how long will it take to find my own discord server. Well me and my 8 friends didn't find it.
Also the website just doesnt work, if you sort on votes. it goes from 1000 to 10 to 2000 to 5. So idk how that math works but i thought sorting is from high to low or low to high.
They WONT give a REFUND. This is sad because i asked for a refund the day after.

Just dont waste your money here. There are better options.

21 augustus 2021

Is dit jouw bedrijf?