Kæmpe stor anbefale af Jakob og ditboligsyn. Vi fik udført tilstandsrapport og energirapport. Jakob overholder alle aftaler, yderst behagelig og yder en enorm service. Vi fik undervejs både... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Han var god til at forklare hvad han gjorde. Men han talte privat i telefon i nogle minutter, hvilket jeg ikke synes man bør gøre når man er ude for at gøre et professionelt stykke arbejde.
Bedrijf heeft geantwoord
Meget god og grundig gennemgang. Service var fra første samtale i top, og der blev rykket med meget kort varsel. Selve hussynet var yderst grundigt fra bogstavelig talt krybekælder til loft. Der b... Toon meer
Hos Dit Boligsyn tilbyder vi tilstandsrapporter, energimærker og køberrådgivning. Endvidere sørger vi for EL-eftersyn i samarbejde med et elektrikerfirma.
Kastanievej 44, 4773, Stensved, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Ditboligsyn
Meget professionel og grundig gennemgang af hele huset😊

Antwoord van Ditboligsyn
Kæmpe stor anbefale af Jakob og ditboligsyn.
Vi fik udført tilstandsrapport og energirapport.
Jakob overholder alle aftaler, yderst behagelig og yder en enorm service.
Vi fik undervejs både vejledning og gode råd imens han udførte rapporterne, og til sidst gennemgik vi de observationer han havde gjort.
Derudover gjorde han opmærksom på at vores hus var større end det fremgik på BBR, så det har vi fået tilrettet.
Vi vil til enhver tid anvende ditboligsyn hvis vi skal have udført tilstandsrapport og energirapport og anbefaler ham til andre.

Antwoord van Ditboligsyn
Jakob kan sin metier og er meget professionel i sin tilgang til opgaven
Kan på det varmeste anbefale Jakob til at udføre Tilstandsrapport og Energiattest 😀
En meget venlig og omhyggelig gennemgang af huset. Jacob virker meget kompetent.

Antwoord van Ditboligsyn
Ualmindelig god & hurtig service.
Jakob fra DitBoligsyn kan klart anbefales både som person & som leverandør af tilstandsrapporter, energimærke samt el-installationsrapport.
Flink, hurtig & effektiv 💪

Antwoord van Ditboligsyn
Vi stod overfor at skulle kaste os ud i husopgave der var noget ud over vores hvad vi ellers har beskæftiget os med. Vi havde behov for at få en seriøs gennemgang af hvad vi reelt stod overfor, set fra en fagmands vinkel.
Jakob var på aftalte sted, til den aftalte tid. Han var forberedt på opgaven og førstegangsindtrykket gav ro i maven.
Vi gennemgik samtlige rum fra kælder til loft.
Jakob er rolig, velovervejet og kompetent!
Det var en vigtig brik der faldt på plads da vi efter gennemsynet bestemte os for at byde på huset.

Antwoord van Ditboligsyn
Min kæreste og jeg havde brug for hjælp til at vurdere eventuelle kommende udgifter ved en istandsættelse af en bolig, vi var interesserede i at købe. Jakob hjalp os med et rigtig godt overblik, både ift. hvad vi selv kunne lave og hvilke udgifter, vi kunne forvente at få. Vigtigst af alt, så var Jakob både fleksibel og en rigtig behagelig person at få rådgivning af.

Antwoord van Ditboligsyn
Grundigt og omhyggeligt arbejde!
Min varmeste anbefaling.
Jakob er en rigtig sød og venlig.
Super god og professionel oplevelse.
Kan klart anbefales. Fik rapporterne samme dag som Jakob var der.
Kan kun sige godt om Ditboligsyn. Indledt med behagelig telefonsamtale og selve synet blev foretaget kort tid efter. På trods af relativ kort tid siden forrige eftersyn blev boligen gennemgået grundigt fra kælder til tag. Min bedste anbefaling herfra.
Meget god og grundig gennemgang.
Service var fra første samtale i top, og der blev rykket med meget kort varsel.
Selve hussynet var yderst grundigt fra bogstavelig talt krybekælder til loft. Der blev målt på det hele og opdaget ting der ikke var nævnt i tilstandsrapport.
Kan som køber kun anbefale.
Kan varmt anbefale Ditboligsyn. God service og veludført arbejde til en fair pris.
super flink og realistisk eftersyn, min klare anbefaling herfra.
Yderst kompetent og dygtig.
Kan varmt anbefale Jakob, meget behageligt og go til at informere om de ting der skal gennemgås..
👍👍👍
Alt godt og super hurtig modtagelse af rapporter.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.