Knastørt Birkebrænde. Jeg ankom i fredags til mit sommerhus hvor der stod 2 store oventørrede tårne med knas tørt birkebrænde. Det duftede himmelsk og var kørt igennem min lidt ujævne havegrund ned i... Toon meer
Alt har fungeret perfekt lige fra rådgivningen ifm. levering på vores smalle granitskærvevej, selve leveringen af den sødeste fragtmand og bøgebrændet, der er stablet og dufter så skønt. Har dog ikke... Toon meer
Der er ingen tvivl om hvorfor jeg år efter år bestiller brænde hos jer. En utrolig flot service i yder. Specielt da jeg er alenemor og vil gerne bruge min tid anderledes end at køre brænde i en trille... Toon meer
Chaufføren leverede brændet præcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spærrede for stedet. Chaufføren havde pænt flyttet cyklerne. Fornem service. Brændet vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Zweden
- ditbrænde.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Antwoord van DitBraende.dk
Super hurtig og effektiv levering
Super, hurtigt levering og god service. Savner dog at man kan få dem i 25 cm størrelse, da min brændeovn er lille.
Chaufføren kunne kun tale svensk men det er OK.

Antwoord van DitBraende.dk
Fantastisk service og lækkert brænde
Hurtig levering og FANTASTISK service!
Det er anden gang, jeg bestiller brænde fra jer - og jeg kommer helt sikkert til KUN at bestille fra jer fremover :-)
Jeres chauffører yder en fantastisk service og har begge gange hjulpet med at tage lidt af toppen af brændetårnet, så det har kunne komme ind i min carport. Denne gang var jeg ikke hjemme, men det brænde, der var blevet fjernet fra toppen, lå pænt stablet i den ene side :-) og så er brændet af en super kvalitet.
Kunne jeg give 10 stjerner, så gjorde jeg det!

Antwoord van DitBraende.dk
Det er meget fint brænde og en meget…
Det er meget fint brænde og en meget venlig levering helt hen til hvor det skal opbevares. Kan anbefales. Tak

Antwoord van DitBraende.dk
Perfekt levering ind i carporten
Leveres direkt i carporten med et smil

Antwoord van DitBraende.dk
Brændet er så flot at det næsten er…
Brændet er så flot at det næsten er synd at brænde det. Levering perfekt, blev kørt helt op til havedør så jeg kan nå det fra uden uden at gå ud, det er ca 30 meter til garagen.

Antwoord van DitBraende.dk
Levering som aftalt og en meget venlig…
Levering som aftalt og en meget venlig chauffør.
Brændet er dejligt tørt og i gode reelle stykker.

Antwoord van DitBraende.dk
Kvalitet & service er simpelthen i særklasse
Kvaliteten er i særklasse. Servicen er fantastisk hver eneste gang, og chaufføren er den bedste, sætter brændet helt ind i carporten🙌🏼
Jeg kunne ikke drømme om at købe brænde andre steder.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God service!
Mit brænde blev afleveret 2 dage efter jeg bestilte det!

Antwoord van DitBraende.dk
Ditbrænde.dk leverer altid som planlagt…
Ditbrænde.dk leverer altid som planlagt
Ca 1 gang om året får vi besøg af de sødeste glade svenske brændemennesker
Brænde levering er som aftalt og chauffør gør alt hvad han kan for at stille brændet så langt ind i vores skur som muligt

2 gang i år vi får brænde
2 gang i år vi får brænde. Det er tørt og lige til at gå til. Bliver kørt helt ind i carporten så det ikke bliver vådt 10/10 hele vejen igennem. Fantastisk!

Virkelig fantastisk service
Virkelig fantastisk service! 😍 Kan kun anbefales.

Antwoord van DitBraende.dk
Det var en rar og venlig chauffør
Det var en rar og venlig chauffør det var god service
Og det var en hurtig levering.så vi køber gerne brænde igen mange hilsner Steen Rosenvard.

Rigtig god oplevelse
Super god oplevelse, kunne dog godt bruge en ca dag hvor det forventes brændet blev leveret. Det endte med at jeg fik besked dagen før, og dagen efter havde jeg en del aftaler. Så måtte bare krydse fingre for at det ikke ramlede sammen.
Men brændet kom kl 0715 , chaufføren skrev 25 min før. Samme chauffør var simpelthen bare den mest behagelige og sympatiske mand. Han var frisk og inden jeg fik set mig om, var alle 3 bure placeret der hvor jeg ville have dem.
Er ikke begyndt at bruge af brændet, så ved ikke med str på alt brændet. Men umiddelbart ser det super fint ud.
Pris incl levering var rigtig god

Antwoord van DitBraende.dk
Det er altid en rigtig god oplevelse at…
Det er altid en rigtig god oplevelse at få brænde derfra. De tårne vi bestiller bliver altid stillet på grunden hvor vi har aftalt det og en sød og rar svensker, der altid har 2 minutter til at sludre lidt.
Kan kun anbefale denne virksomhed til andre.

Antwoord van DitBraende.dk
Altid tilfreds med levering og brændet.

Fuld tilfredshed
God pris, præcis levering, venlig og hjælpsom chauffør.

Alt godt…
Træ af virkelig fin kvalitet og en hyggelig og serviceminded svensk chauffør, som hjalp med at få placeret pallen, hvor den bedst kunne placeres efter omstændighederne (sne og frost i februar 2026)