Super goede service, en goed contact. Ik ben super blij met de gesigneerde foto die ik besteld heb. Hij werd diezelfde dag verzonden en had hem de dag erna al in huis.
🌟 Uitstekende ervaring van begin tot eind! Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de gesigneerde foto van Johnny Cash. Het item zelf is van topkwaliteit — een prachtig en authentie... Toon meer
Ik was lang op zoek naar een foto met originele handtekening van mijn favo muzikanten van vroeger. Via via ben ik in contact gekomen met Dhr Edwin Janssen van dit is echt .nl Research en navraag... Toon meer
Ditisecht verkoopt gesigneerde en ongesigneerde verzamel items van bijvoorbeeld bekende personen. Alle gesigneerde items zijn voorzien van een certificaat van echtheid van Ditisecht of JSA en andere grote partijen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via 020-3695633 of info@ditisecht.nl
Torenlaan 5b , 1402 AT, Bussum, Nederland
- 020-3695633
- info@ditisecht.nl
- ditisecht.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super goede service
🌟 Uitstekende ervaring van begin tot eind
🌟 Uitstekende ervaring van begin tot eind!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de gesigneerde foto van Johnny Cash. Het item zelf is van topkwaliteit — een prachtig en authentiek stuk dat elke fan zou koesteren.
De communicatie met de verkoper was vlekkeloos: snel, vriendelijk en informatief. Ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces. De levering was bovendien razendsnel en veilig verpakt, zodat de foto in perfecte staat aankwam.
Kortom: een betrouwbare verkoper, een schitterend product en een service die vertrouwen wekt. Absoluut een aanrader!
Wat een mooie verzamelobjecten op deze…
Wat een mooie verzamelobjecten op deze site zeg!
Als groot verzamelaar hier al meerdere objecten weggehaald. Zeer redelijke prijzen, snelle levertijd en handtekeningen zagen er op de foto al goed uit. 100% Echt en 100% tevreden.
Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf, was al lang opzoek naar een gesigneerde foto van Lionel Messi met een echtheids certificaat. Ik heb het bedrijf Ditisecht gemaild en gevraagd of zij mij hiermee konden helpen en binnen een week hadden ze een mooi excemplaar voor mij gevonden. super blij mee heel erg bedankt ditisecht
cultbands.
2 mooie foto's kirk hammet&kerry king gesigneerd ...gekocht bij "dit is echt "ingekaderd en opgestuurd deal snel gesloten en prima overleg ,vlot&soepel ,ben er tevreden mee ze hangen mooi in mencave dit smaakt naar meer, doe zo verder ik koop zeker nog bij u...grt dirk uit belgié
Prachtige items te koop voor een eerlijke prijs.
2 helmen met handtekening gekocht en een mooie knikkervaas.
Edwin heeft de aankoop zelf langs gebracht, wat een top items en service.
Zeer tevreden over Ditisecht!
Een positieve en behulpzame proces van…
5 plus sterren waard! Een positieve en behulpzame proces van begin tot eind. Edwin voegt daad bij het woord en denkt mee in mogelijkheden. Op de vraag of ik iets meer informatie kon krijgen over een collectors item werd snel op gereageerd. Als kers op de taart werd de memorabilia. persoonlijk bezorgd. Ontzettend blij met wat ik heb mogen ontvangen. Hint hint; I love it when a plan comes together!
Dankjewel Edwin!
Last minute flexibiliteit
We waren 'last minute' op zoek naar een origineel cadeau voor een collega en dankzij de felxiibiliteit en soepele communicatie konden we de ingelijste foto van Bill Gibbons nog dezelfde dag ophalen
De afhandeling van de bestelling was…
De afhandeling van de bestelling was top, uiteraard nog afgezien van het bestelde item, waarmee ik ZEER content ben.
Ik heb een prachtige verzameling...
Ik heb een prachtige verzameling gesigneerde foto's gevonden op BVA! Er zijn veel unieke items die perfect zijn voor mijn verzameling. Het is ook handig dat de producten gemakkelijk terug te vinden zijn op de website.
Vertrouwd en Blij: Authentieke Aankopen!
Het is echt geweldig hoe gemakkelijk het is om met behulp van code op een website te controleren of iets authentiek is. Het proces verloopt snel en accuraat, waardoor ik vol vertrouwen mijn aankopen kan doen. Ik ben echt dolblij met mijn recente aanschaf, vooral met mijn gesigneerde foto compleet met handtekening en certificaat. Het voelt geweldig om te weten dat ik een echt en waardevol stuk heb bemachtigd.

Antwoord van Ditisecht
Betrouwbare mensen goed met edwin…
Betrouwbare mensen goed met edwin onderhandeld ben tevreden vrg ad

Antwoord van Ditisecht
Bedankt voor het gesigneerde shirt van…
Bedankt voor het gesigneerde shirt van Messi. Ben er echt blij mee!

Tevreden klant
Erg tevreden over de foto met handtekening. Een aanrader.

Antwoord van Ditisecht
2 mooie handtekening gekocht zeer…
2 mooie handtekening gekocht zeer tevreden mee nette service en zeer behulpzaam en eerlijk zeker voor herhaling vatbaar

Antwoord van Ditisecht
snelle reactie snelle levering en…
snelle reactie snelle levering en supernetjes verpakt,
zeker een aanrader

Barbra Streisand handtekeninh…
Dank voor de mooie foto met handtekening van Barbra Streisand. Dit bedrijf is eerlijk, behulpzaam, snel en levert wat ze aanbieden en ik ga zeker sparen voor handtekeningen van andere artiesten. Zoek je jouw idool? Neem contact op met dit bedrijf.

Erg tevreden
Via via ben ik in contact gekomen met Dhr Edwin Janssen van dit is echt .nl
Research en navraag gaf aan dat hij al vele jaren lang vooral via BVA auctions allerlei spullen verkocht zoals shirts,ballen en ook fotoos met originele handtekening.
Zodoende heb ik nu mijn helden aan de muur hangen keurig ingelijst voorzien van certificaat en in mijn geval na afspraak zelfs thuis gebracht.
Al met al ben ik erg tevreden en het volste vertrouwen in de echtheid van aangeschafte foto