Bedrijfsgegevens

2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Kindermeubelwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Kære kunder, Vi er glade for at kunne meddele, at vi fra og med november 2025 starter vores rejse under navnet Divan Møbler. Dette er ikke blot en navneændring; det er et skridt, vi tager for at løfte den kvalitet, den service og den erfarne kundesupport, vi tilbyder jer til et endnu højere niveau. Med et betydeligt bredere produktsortiment, en moderne designretning og en fornyet brandidentitet ønsker vi at give jer en endnu stærkere oplevelse. Med vores nye navn fortsætter vi med samme pålidelighed, samme omhu og med endnu flere produktmuligheder. Vi har et stort sortiment og et bredt udvalg af alt hvad du skal bruge til dit hjem. Hos os hver kunde er speciel, derfor tilbyder vi dig den perfekte service. Vi har favorable priser, så du kan finde gode tilbud på alle tider af året! Stort produktudvalg, levering i hele Danmark og op til 48 måneders rentefri finansiering nem og fleksibel betaling for alle ! I kan kontakte os for yderligere informationer. Tak for jeres støtte. Vi glæder os til fortsat at byde jer velkommen i vores butik. Adress: Immerkær 27, 2650 Hvidovre Telefon: 58 10 00 10 E-mail: info@divanmobler.dk Divan Møbler Kvalitet, tillid og en fornyet shoppingoplevelse.

3,9

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fair priser og god værdi for pengene

Priserne er rimelige i forhold til kvaliteten, og selv de dyrere varer føles pengene værd.
Lejlighedsvise rabatter hjælper med at gøre produkterne mere overkommelige, selvom mere regelmæssige tilbud ville gøre oplevelsen endnu bedre.

6 mei 2026

Hej Rashad

Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Det glæder os at høre, at du oplever vores produkter som god værdi for pengene, og at kvaliteten lever op til forventningerne. Vi arbejder altid på at tilbyde møbler i forskellige prisklasser, hvor både kvalitet og design er i fokus.

Tak også for dit input omkring tilbud og rabatter – det tager vi bestemt med videre i vores arbejde med at skabe endnu bedre oplevelser for vores kunder.

Vi sætter stor pris på din støtte og håber at se dig igen hos Divan Møbler.

Søde og kompetente medarbejdere

Søde og kompetente medarbejdere, som giver sig god tid til at vejlede og hjælpe.

Flotte kvalitetsmøbler til en fornuftig pris.

Fantastisk sted!

4 mei 2026

Hej Sandra

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere, og at du følte dig godt vejledt under besøget. Vi lægger stor vægt på personlig service og på at hjælpe vores kunder med at finde de helt rigtige møbler.

Dejligt også at høre, at både kvalitet og priser levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din støtte og håber at byde dig velkommen igen hos Divan Møbler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klar og pålidelig retur- og garantipolitik

Jeg satte pris på, hvor klar og fair retur- og garantipolitikken var i denne møbelbutik. Personalet forklarede alt ordentligt, hvilket gjorde købet mere trygt og pålideligt.

30 april 2026

Hej Brain

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig tryg gennem hele købet. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at investere i nye møbler, og derfor gør vi meget ud af at være åbne og tydelige omkring både garanti, retur og rådgivning.

Det glæder os især, at vores medarbejdere kunne give dig den information og tryghed, du havde brug for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bekvem beliggenhed og nem tilgængelighed

Butikken er bekvemt placeret og nem at komme til, hvilket gjorde besøget stressfrit. Der er god plads omkring området til en behagelig shoppingoplevelse, selvom lidt tydeligere skiltning ville gøre det endnu nemmere at finde for førstegangsbesøgende.

1 mei 2026

Hej Ranie

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du fandt besøget nemt og behageligt, og at omgivelserne gjorde shoppingsoplevelsen mere afslappet. Vi ønsker, at vores kunder skal kunne tage sig god tid og føle sig velkomne fra det øjeblik, de ankommer.

Tak også for dit forslag omkring skiltning – det er en rigtig god pointe, som vi vil tage med i vores videre forbedringer, så det bliver endnu lettere for nye kunder at finde frem til os.

Vi håber at se dig igen hos Divan Møbler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God tilgængelighed med behov for hurtigere genopfyldning

Produktets tilgængelighed er generelt god, med mange varer klar til køb.
Nogle populære produkter bliver hurtigt udsolgt, så hurtigere genopfyldning ville forbedre oplevelsen.

30 april 2026

Hej Enick

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os, at du oplevede et godt udvalg og god tilgængelighed i butikken. Vi arbejder løbende på at have et bredt sortiment, så vores kunder har mange muligheder at vælge imellem.

Vi sætter også pris på din kommentar omkring populære varer, der hurtigt bliver udsolgt. Det er værdifuld feedback, som vi tager med videre i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Tak fordi du handlede hos Divan Møbler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg af stilarter med plads til mere unikke muligheder

Jeg var imponeret over butikkens design og variation – de tilbyder et bredt udvalg af stilarter, fra moderne til mere klassiske møbler. Det gør det nemt at finde noget, der passer til din smag. At tilføje flere unikke eller tilpasselige muligheder ville gøre udvalget endnu stærkere.

3 mei 2026

Hej Anite

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os meget, at du lagde mærke til variationen i vores sortiment, og at du kunne finde inspiration blandt både moderne og klassiske stilarter. Vi ønsker netop at have møbler, der passer til forskellige hjem og personlige smage.

Din kommentar omkring flere unikke og tilpasselige muligheder sætter vi også stor pris på. Det er spændende input, som vi tager med videre i vores udvikling af sortimentet.

Tak fordi du besøgte Divan Møbler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min bedste oplevelse nogensinde ,klart 5 stjerner!

Det var min første oplevelse, og den bedste oplevelse nogensinde i mit liv. Jeg ville være egoistisk, hvis jeg ikke gav den 5 stjerner.

23 april 2026

Hej Fahima
Sikke en fantastisk anmeldelse at modtage – tusind tak.

Det gør os virkelig glade at høre, at dit første besøg hos os blev så positiv en oplevelse. Vi lægger meget hjerte i at skabe en god stemning og give vores kunder en oplevelse, de føler sig godt tilpas i.

Tak fordi du valgte at dele dine flotte ord med os. Det betyder mere, end du tror.

Meget dårligt kvalitet

Meget dårligt kvalitet, anbefaler slet ikke. Har køb en sofasæt og den er kommet beskadeligt og mangler. Skrevet til butikken har ikke svaret mig nu i 3 uger. Sikker en dårligt oplevelse. Betalt 14500 kr og sofaene og den kvalitet er ikke pengene værd

18 maart 2026

Hej Hf

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration.

Det er selvfølgelig ikke den service eller kvalitet, vi ønsker at levere til vores kunder. Vi beklager både de beskadigede/manglende dele samt den lange behandlingstid.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores reklamationsafdeling har en behandlingstid på op til 14 arbejdsdage. Derudover har vi tidligere heddet Istikbal, og i forbindelse med navneændringen oplever vi desværre, at nogle henvendelser stadig bliver sendt til vores gamle mailadresse, hvilket kan forsinke behandlingen.

For at sikre hurtigst mulig behandling vil vi derfor bede dig sende din reklamation samt ordrenummer til: reklamation@divanmobler.dk

Så vil vores reklamationsafdeling gennemgå sagen og hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Vi beklager endnu en gang den dårlige oplevelse og håber på muligheden for at finde en god løsning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Først er de forsinket med levering

Først er de forsinket med levering, så levere de beskadiget sengegavl og 13 ugers ventetid på ny !! Så viser det sig efter jeg har købt madras at sengen jeg har fået leveret er en 160 og ikke en 180 ! Har betalt både for forsendelse og for at de skulle samle skraldet
Jeg vil gerne have mine penge retur så kan de komme og afhente det

17 maart 2026

Hej Andy

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at dit forløb ikke har levet op til forventningerne, særligt i forhold til leveringstiden og den beskadigede sengegavl. Heldigvis har vi fået udskiftet gavlen og håndteret reklamationen.

Selvom fejl desværre kan opstå i enkelte tilfælde, arbejder vi hver dag på at forbedre både vores service, levering og kundehåndtering, så vores kunder får den bedst mulige oplevelse hos os.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at blive bedre.

Aldrig køb herfra

Vi afgav i december en bestilling på møbler og senge hos Divan Møbler. I forbindelse med bestillingen blev det klart og tydeligt specificeret, at møblerne skulle leveres i grå farve.

Efter en leveringstid på cirka tre måneder modtog vi sofaer i en mørkeblå farve, hvilket afveg væsentligt fra det aftalte. På telefonen sagde de at vi havde bestilt i farven ''luna'' hvilket åbenbart betyder mørkeblå, men da vi bestilte dem så sagde vi flere gange at vi ville have sofaerne i grå farve. Hvordan skulle man nogensinde vide at ''luna'' betyder mørkeblå. Vi snakkede kun om grå sammen.

Derudover konstaterede vi flere fejl ved leverancen, herunder forkert model af stol samt skade på møblerne og fejl på stoffet og øvrige kvalitetsmæssige mangler.
Ved henvendelse til virksomheden med henblik på at gøre opmærksom på disse forhold, blev ansvaret afvist, og vi oplevede i stedet at blive gjort ansvarlige for fejlene.

Dette finder vi yderst utilfredsstillende.
Endvidere omfattede vores bestilling to senge, som fortsat ikke er blevet leveret, til trods for at der er gået flere uger siden det oplyste leveringstidspunkt.

Samlet set har forløbet været præget af manglende overholdelse af aftaler, utilfredsstillende kundeservice samt manglende vilje til at finde en løsning eller yde kompensation for de opståede fejl. Da vi ringede til dem, snakkede de om at deres firmas økonomi var i bunden, og at de ikke ville kunne sælge deres møbler hvis de hjalp os med vores problemer og mere.

På baggrund af denne oplevelse kan vi desværre ikke anbefale virksomheden.

28 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I do have a very good experiences with…

I do have a very good experiences with buying. The materials up here are so nice. I hope it will be delivered on time. Thank you for everything.

24 maart 2026

Hi Subas

Thank you so much for your kind words and for choosing Divan Møbler.

We are very happy to hear that you had a good experience with your purchase and that you liked the quality and materials of our furniture. It means a lot to us.

We truly appreciate your trust, and we look forward to delivering your order. We hope you will enjoy your furniture for many years to come.

Best regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overkommelig pris og høj kvalitet

Overkommelig pris og høj kvalitet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 februari 2026

Hej Ethem

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord.

Det glæder os meget, at du oplevede en god balance mellem pris og kvalitet. Vi arbejder hver dag på at tilbyde møbler, som både er flotte, holdbare og til fair priser.

Tak fordi du valgte Divan Møbler.

Grym service och kvalité

En liten shoppingrunda med frugan så hamna vi divanmobler. Det går inte beskriva vilken servive samt deras design på möbler. Det blev nya soffor samt nya sängar till barnen 😊😍
Rekommenderar detta företaget starkt 😉

18 november 2025

Hej Levent

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de varme ord.

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at I fandt både sofaer og senge, som passede til jeres hjem. Vi elsker, når et hyggeligt besøg i butikken ender med møbler, hele familien bliver glade for.

Tak fordi I anbefaler os – det betyder utrolig meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet, service och trygghet i hela köpprocessen

Köpte en komplett möbelgrupp till min sons rum – skrivbord, säng med förvaring, garderob, bokhyllor och mer. Kvaliteten på varje enskild möbel är utmärkt. Servicen var mycket vänlig och personalen var hjälpsam genom hela processen, från beställning till leverans. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.

10 november 2025

Hej Sadik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at I blev tilfredse med hele møbelgruppen til jeres søns værelse, og at både kvaliteten og servicen levede op til forventningerne. Vi ved, hvor vigtigt det er, at hele processen føles tryg og overskuelig, især når man indretter et helt rum.

Det betyder også meget for os, at du oplevede vores personale som hjælpsomme hele vejen fra bestilling til levering.

Tak for din varme anbefaling og fordi du valgte Divan Møbler.

Divan Møbler

Lees meer over geverifieerde reviews.