Super service!
Iets mis gegaan met de bestelling, maar goed opgelost!!
Super service!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Iets mis gegaan met de bestelling, maar goed opgelost!!
Super service!
Onlangs heb ik armbanden besteld bij Djeenie. Ze waren ontzettend stoer en kwamen erg snel binnen. Bovendien waren ze ook nog geweldig mooi verpakt! Top service :D
Snelle levering en klantvriendelijk!
Band van horloge ging kapot was geen enkel probleem om een nieuwe af te sturen. Werd zelfs nog langsgebracht.
Daarnaast blijven er nieuwe producten bij komen die uitnodigen om de knip te trekken.
Ron

Antwoord van Djeenie
Je pakketje is vlot in huis en met zorg ingepakt. Helemaal super 👍

Antwoord van Djeenie
Alles is netjes geleverd. Had mijn bestelling voor 15:00 gedaan, maar helaas kwam het pakketje niet op tijd, ook de dag erna was het er nog niet. Pakketje kwam twee dagen later binnen, dan gepland... Was jammer, want het was een cadeautje
Ik heb nu al een aantal keren wat besteld bij Djeenie en iedere keer weer krijg je een topservice! De producten zijn vaak ook heel bijzonder en de kwaliteit is top! Ik wacht altijd weer met smart op mijn bestelling, echt een aanrader voor iedereen, van jong tot oud, man of vrouw! Voor ieder wat wils!
Leuke en diverse producten met een mooi achtergrondverhaal. Hippe, overzichtelijke website! Bedankt voor de goede en persoonlijke service Djeenie! Aanrader!
Erg fijn geholpen door Djeenie! Snelle reacties, behulpzaam wanneer je een vraag hebt of iets wilt regelen, en mooie en goede sieraden. Heb er nog steeds veel plezier van!

Antwoord van Djeenie
Mijn bestelling was de volgende dag binnen. Ik werd een paar uur na het plaatsen van de bestelling gebeld met de vraag of ik er een gratis pakje notitieboekjes bij zou willen hebben. Geweldig! Het pakketje was verpakt als een cadeau, wat ik een leuk detail vind