Djurslands Flytteforretning Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Vi kom nemmere gennem vores flytning med stor hjælp fra Daniel og Claus - tydeligt at de er professionelle og har øje for det vi andre måske ikke lige ser

Utrolig venlige og hjælpsomme flyttefolk med en kvinde og mand til opgaven. Vi fik flyttet alle vores ting uden problemer og alt blev sat godt og sikkert på plads hos os. Stor ros og anbefaling he... Toon meer

Vi har lige sagt farvel til flytte”drengene”🤗 Fra første kontakt var dialogen med Daniel venlig og imødekommende, og siden var samarbejdet med ham og hans “drenge” perfekt! Daniel, Martin og R... Toon meer

Jeg flyttede fra Aarhus til Syddjurs Kommune i slutningen af november og fandt via Trustpilot frem til Djurslands Flytteforretning. Det blev en virkelig god oplevelse. Der blev taget godt hånd om all... Toon meer

1. Verhuizing en opslag
  2. Opslagbedrijf
  3. Verhuizer

Vi er en flytte - og opbevarings virksomhed beliggende på Djursland hvor service, kvalitet og omtanke er af højeste priotet. Vi udfører alle opgaver med et stort smil. Vi flytter både privat og erhverv og vi bestræber os på altid, at give en god og tryg oplevelse for vores kunder

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

65 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Det var bare en helt fantastisk…

Det var bare en helt fantastisk oplevelse. Alt gik helt perfekt med smil og godt humør. Vi var overrasket over hvor hurtigt vi var færdige. Mega ros til de stærke flyttemænd. Klar anbefaling herfra.

27 september 2025

Top klasse service fra dag 1

Top klasse service fra dag 1.
Tilbuddet Daniel gav, var præcis det beløb vi endte med at betale.
Drengene - Martin og Claus var der på slaget med højt humør, sjove jokes og hænderne skruet ordentligt på.
Vi regner ikke med at flytte igen, men de får vores varmeste anbefalinger. Top klasse!

1 oktober 2025

Super flyttefirma.

På trods af noget kompliceret flytning, så kunne alt lade sig gøre hos det firma. Utrolig hjælpsomme og klare aftaler, der holder. Man kan regne med dem - og alt gik fint. Og så er deres flyttemand Daniel helt utrolig. Kan kun give dem de bedste anbefalinger.

29 juli 2025

Flytning fra Århus til Odense og en del…

Flytning fra Århus til Odense og en del trapper undervejs. Daniel og hans bror tog alt i stiv arm og med godt humør. Rimelig pris. Fast aftale fra starten. Styr på tingene. Jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem. De bedste anbefalinger til Djurslands Flytteforretning.

10 juli 2025

Vi har lige sagt farvel til

Vi har lige sagt farvel til flytte”drengene”🤗
Daniel, Martin og Rasmus var utroligt behagelig, ansvarlige, lyttende og professionalle. Vi flyttede fra Aarhus til København - en stor omgang - for en virkelig rimlig pris, hvor kvaliteten faktisk oversteg prisen!!
Af hjertet tak 🤩

Hafdís og Jan Hougaard

1 juli 2025

Super service og utrolig hjælpsomme

Stod med et akut flytteproblem og der kom to mænd indenfor halvanden time og hjalp os. Vi var meget taknemmelige og de var super søde og meget hjælpsomme!
En stor opgave for os var blot en mindre opgave for dem. Ville klart bruge dem fremadrettet og kan kun anbefale dem!

7 juni 2025