Vi kom nemmere gennem vores flytning med stor hjælp fra Daniel og Claus - tydeligt at de er professionelle og har øje for det vi andre måske ikke lige ser
Lees wat reviewers zeggen
Utrolig venlige og hjælpsomme flyttefolk med en kvinde og mand til opgaven. Vi fik flyttet alle vores ting uden problemer og alt blev sat godt og sikkert på plads hos os. Stor ros og anbefaling he... Toon meer
Vi har lige sagt farvel til flytte”drengene”🤗 Fra første kontakt var dialogen med Daniel venlig og imødekommende, og siden var samarbejdet med ham og hans “drenge” perfekt! Daniel, Martin og R... Toon meer
Jeg flyttede fra Aarhus til Syddjurs Kommune i slutningen af november og fandt via Trustpilot frem til Djurslands Flytteforretning. Det blev en virkelig god oplevelse. Der blev taget godt hånd om all... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er en flytte - og opbevarings virksomhed beliggende på Djursland hvor service, kvalitet og omtanke er af højeste priotet. Vi udfører alle opgaver med et stort smil. Vi flytter både privat og erhverv og vi bestræber os på altid, at give en god og tryg oplevelse for vores kunder
Contactgegevens
Martin Hansens Vej 17., 8400, Ebeltoft, Denemarken
- 86 34 68 10
- Info@djursflyt.dk
- djursflyt.dk
Vraagt klanten om een review
Alt gik som aftalt
Alt gik som aftalt. Hurtigt, effektivt og de passede godt på vores ting. Og så er de også et par flinke gutter.

Flinke mennesker
Flinke mennesker, kom til aftalt tid, og klarede opgaven til den aftalte pris - kan kun anbefales.

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Meget højt service niveau og overholdt…
Meget højt service niveau og overholdt alle aftaler. Vi er fuldt ud tilfredse

Fremragende service
Fremragende service. Vi flyttede fra Sønderborg til Viborg, med et stort læs. Flinke, hurtige og kompetente flyttefolk. God kommunikation i hele processen - flyt opbevaring og indflytning. Mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Godt humør og styr på tingene
Møder som aftalt, medbringende højt humør og styr på tingene. Djursflyt hjalp os med at flytte et vildmarksbad og det var virkelig en god oplevelse at have dem på besøg . Anbefales ubetinget.

Fantastisk team
Fantastisk team, hurtig til at hjælpe, søde og rare mennesker, der levere hvad der er aftalt, og til den aftalte pris

Smilende og venlige flyttemænd
Smilende og venlige flyttemænd, der håndterede både ting og hele flytte situationen meget hurtigt og professionelt. 👍🤩

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Kan kun anbefales på alle punkter 👍!

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Yderst pålidelig og behaglig.
Billig, nem og direkte kommunikation med selve flyttemændene (ikke et callcenter/HR el. ligne !). Rigtig god pakning af bilen der skulle på tværs af landet, alt kom sikkert frem. Stort smil og højt humør. Effektivt arbejde. Fast pris, ingen overraskelser.
Kommer jeg til at bruge igen!

Omhu og professionalisme
Kan varmt anbefale Djurslands Flytteforretning - der tages hånd om de mindste ting, og som kunde oplever jeg, at fokus er på den gode oplevelse. Har benyttet firmaet 3 gange indenfor 2 år - nu varer det forhåbentlig adskillige år, inden vi skal til det igen.
Med tak for samarbejdet - venlig hilsen Jette

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Hurtig og meget hjælpsom service
Hurtig og meget hjælpsom service . Kan varmt anbefales 😃

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Professionel flytning. Fra første kontakt oplevede vi stor…
Fra første kontakt oplevede vi stor imødekommenhed, venlighed og super service fra Daniel, Djurslands Flytteforretning. Daniel og hans herlige gutter udførte flytningen med slid og slæb og godt humør på en af sommerens varmeste dage. Der var ingen skader på tingene og selv de sværeste og tungeste møbler blev kringlet op på 1. sal.
Det hele til en fair pris.
Tak for jeres indsats alle tre, - I var squ seje.
Djurslands Flytteforretning kan absolut anbefales.
/Sanne og Ole

Professionelt udført arbejde
Professionelt udført arbejde, med super gode flyttemænd.
Tak for en rigtig god oplevelse.

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Jeg er fuldt ud tilfreds med den…
Jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg har fået.
De trådte til med kort varsel da jeg skulle flytte. De arbejde hurtigt og effektivt, mens de samtidig passede godt på mine ting.
Ordentligt og professionel behandling. De får mine fulde anbefalinger.

Super servicemindede
Vi har benyttet os af Djurslands Flytteforretning tre gange og været særdeles tilfredse alle gange. Kommunikationen har været virkelig god og de har været effektive, grundige og påpasselige. Yderst servicemindede of fleksible. De får de varmeste anbefalinger fra os.
Mikkel og Karina

Bedste flytteoplevelse nogensinde
Bedste flytteoplevelse nogensinde! Og vi har haft mange. Lige fra første kontakt mødte vi venlig og ordholdende service. Daniel er meget dejlig at samarbejde med. Han er fleksibel, præcis, og altid meget venlig og imødekommende.
Under selve flytningen knoklede både Daniel og hans makker.
Til og med kom de begge to med lune og godt humør.
Vi er yderst tilfredse med hele forløbet. Fra start til slut. Også prisen.
Allerbedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Fantastisk service og fleksibilitet.
Fantastisk service og fleksibilitet.
Kan klart anbefale flytteforretningen.

Dejlig flyttedag
Der mødte tre mand op. De slæbte, var omhyggelige, hjælpsomme - også i forhold ril at sætte møbler på plads det nye sted- og ikke mindst var de venlige og omgængelige
Jeg kan varmt anbefale dem

Antwoord van Djurslands Flytteforretning
Super service og professione tilgang …
Super service og professionel tilgang hele vejen igennem.
Kan kun anbefales.