DKCars Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn oplevelse af bilkøb hos DKCars. Jeg købte en bil hos DKCars, hvor min primære kontakt var Michael. Over en længere periode havde jeg en del spørgsmål, som Michael altid var god til at svare... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi handlede bil med Steffen for ca 4 måneder siden. Vi er super glade for vores Volvo V60. Bilen var tip top klargjort da vi hentede den. Helt igennem god service og behagelige snakke med Steffen.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse at handle med Steffen og DK Cars. Startede kontakten på mail og en vurdering af vores egen bil, som var rimelig i forhold til egne forventninger. Aftalte en møde søndag som passede ind... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Import/export-bedrijf
  3. Motorvoertuighandelaar

Geschreven door het bedrijf

Hos Dk Cars forhandler vi brugte biler af god kvalitet. Vi adskiller os fra andre bilforretninger ved at tilbyde et stort udvalg af flotte og vel klargjorte biler – hos os kan du være sikker på, at din nye brugte bil er top klargjort, Vi bestræber os på at have biler, der opfylder næsten alle behov. De fleste af vores biler er mellem 1-5 år gamle familiebiler og økonomiske minibiler med fornuftige kilometertal, så du har rig mulighed for at gøre en god handel. Vi har altid min 25 biler på lager

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ekstraordinær service

Vi har solgt og købt bil, hvor vores kontakt var Michael, og vi har fået en fantastisk god behandling. Vi er 70 + og var spændt på at skulle skifte til elbil. Vi blev sat ind i det nødvendige, med opfordring til at vente med alle bilens finesser, til vi havde haft den et stykke tid. Vi har nu været tilbage a to gange, hvor det har været Victor der primært har været vores kontakt! Han har på sin stille og høflige måde, og med en engels tålmodighed rustet os til bruge alle bilens finesser! Vi fik stadigvæk tilbud om at vende tilbage hvis det bliver nødvendigt Så vores allerbedste anbefalinger til stedet!

19 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn oplevelse af bilkøb hos DKCars

Skøn oplevelse af bilkøb hos DKCars.

Jeg købte en bil hos DKCars, hvor min primære kontakt var Michael. Over en længere periode havde jeg en del spørgsmål, som Michael altid var god til at svare på. Ved selve købet tog Michael sig god tid til at forklare alting omkring bilen, gennemgå alle funktioner i infotainment systemet, og generelt omkring købet, service osv.

Alt i alt rigtig god oplevelse og kan klart anbefale DKCars.

26 februari 2026

Gennemført service

Fantastisk oplevelse at handle bil hos DKCars.
Fra første fremvisning til afhentning var det perfekt, sluttende med en times gennemgang af alle bilens funktioner og et opfølgningsopkald ugen efter afhentningen.
Dette kunne mange bilforhandlere lære meget af.

19 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dk cars kan varmt anbefales

Dk cars kan varmt anbefales. Steffen gjorde det nemt og trygt, og tog sig tid til os. Tak for handlen 🤘🚘😃

18 september 2025

Antwoord van DKCars

Hej. Tak for de fine ord og selv tak for handlen.

God vind herfra. :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fleksibel, kompetent, og god service

Efter at have fundet vores ønske bil på nettet, ringede vi op om formiddag, og allerede om eftermiddag havde vi en aftale om at se bilen.
Vi blev guidet godt igennem alle bilens funktioner, og specifikationer, mens vi havde en kompetent og hyggelig snak.
Vi fik hjælp til at sammenligne de øvrige biler i markede og råd om de faldgruber der kan være.

DKcars har:
- stor viden om hvad der rør sig i forhold til bilmarked/branchen.
- stor erfaring med mange forskellige bilmærker, så de kan hjælpe med at sammenligne de enkelt modeller.
- god service, hvor man ikke føler det blot er et bilsalg, men man bliver en del af "familien".

31 augustus 2025

Hej Steffen.

Rigtig mange tak for anmeldelsen, det var en sand fornøjelse at handle med dig.

Håber at se dig / jer en anden god gang om ikke andet til en god snak.
God weekend Steffen.

Mvh Steffen/DKCars

Den ærlige brugtvognsforhandler.

Købte en bil i sommeren 24. Der har desværre været fejl på bilen som dkcars ikke var bekendt med.
På trods af at bilen nu har været retur 4 gange for at få skiftet reservedele har det ikke været antydning af at ville undvige ansvaret. Der har været stillet lånebil til rådighed i alle perioder og et ihærdigt forsøg fra Steffen for at få løst problemerne.
Jeg ville ikke være det mindste bekymret for at købe bil hos ham igen, på trods af at det er i den anden ende af landet.
Kæmpe tommel op her fra for go service og fleksibilitet. 👍

24 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god og behagelig proces

Super service.
Meget fleksibel - min bedre halvdel og jeg så en bil I onsdags, som vi lagde os fast på at ville købe. Fredag eftermiddag var den klar til at blive afhentet.

Bliver i processen mødt af sælger der udviser høj faglighed og stor viden om biler. Sælger vejleder os trygt gennem købsprocessen.

Jeg vil ikke tøve med at købe bil hos dkcars.

5 stjerner her fra.

2 mei 2025

Virkelig god oplevelse ved DK Cars

Vi har købt en BMW IX3 af Steffen - DK Cars. Oplevelsen var helt fantastisk og behagelig. Steffen tog sig god tid til at snakke med os vedr. bilen. Bilen blev leveret til aftalt tid, og alt spillede. Overleveringen og introduktionen til bilen på afhentningsdagen var super.

11 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse at handle med Steffen og…

God oplevelse at handle med Steffen og DK Cars.
Startede med at blive hentet ved stationen i min nye bil. Allerede der, en god service.
Vi indgik handlen med Kim, men grundet sommerferie tog Steffen "over", og det har været en super positiv oplevelse/fornøjelse handle til hos DK Cars, de er seriøse, afslappet og efterfølgende meget serviceminded på telefonen. Kan varmt anbefales.

17 juli 2024

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse at handle med Kim fra Dkcars.
Der har været en god følelse af tillid og hjælpsomhed hele vejen igennem den handel jeg har lavet med Dk cars.
Jeg både købe og solgte bil.
/Thomas (ny polestar ejer)

19 maart 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Havde en rigtig god oplevelse af

Havde en rigtig god oplevelse af, at handle brugt bil med dem. Behagelig snak med sælger. Havde oplevelsen af, at der var gensidig respekt og ærlighed om bilen jeg skulle købe og den jeg havde i bytte. Alt i alt fornuftigt firma med flinke folk bag.

31 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse at handle med Steffen og…

God oplevelse at handle med Steffen og DK Cars.
Startede kontakten på mail og en vurdering af vores egen bil, som var rimelig i forhold til egne forventninger. Aftalte en møde søndag som passede ind og blev hurtig enig om en bytte pris på en flot ID4. Levering efterfølgende fredag til aftalte tid. Super venlig, imødekommende og kompetent vejledning. En fornøjelse at handle bil hos DK Cars, seriøs og afslappet på samme tid.

25 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre biler og super service

Jeg har netop købt en virkelig lækker Passat GTE ved DK Cars og det var en sand fornøjelse👍😀 Jeg har hele vejen følt mig i kyndige og trygge hænder hos Steffen. Han er virkelig serviceminded og god til at guide og forklare. Bilen lever op til alt hvad der er lovet og mere til😀 Tak DK Cars, jeg kommer gerne igen👍

26 oktober 2022

Antwoord van DKCars

Tak for de fine ord. :-) Det tog sin tid at finde den rigtige bil til dig , men det var bestemt også kampe værd.
God tur fremover.
Med venlig hilsen Steffen DKCars

Lees meer over geverifieerde reviews.