DKTrimmer Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt deres semiprofessionelle batteri-buskrydder og er virkelig godt tilfreds. Den har masser af kraft og fungerer virkelig godt. Jeg havde efterfølgende lidt spørgsmål til nogle af delene og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en batteridrevet buskrydder/trimmer med klinge, snøre og stål- og nylonbørster inkl. batteri og lader. (Et juli tilbud). Varen blev leveret allierede efter 2 dage. Den lever helt op til... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte nylon- og stålbørster. Kan ikke se, at de er i nærheden af den effektivitet, som deres reklamer viser. Købte desuden 18 Volt batteri buskrydder uden batteri – Makita batteri platform samt Bat... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service – andre firmaer kunne lære noget her. Jeg har haft en utrolig god oplevelse med DKTrimmer. Hele forløbet har været helt i top, men en særlig stor tak skal lyde til Emma fra kunde... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel
  2. ook in
  3. Hoveniersbenodigdheden winkel
  4. IJzerwarenwinkel

Geschreven door het bedrijf

DKTrimmer er en dansk e-handelsvirksomhed med adresse i Vejen, som sælger værktøj, maskiner og tilbehør. Alle kan købe hos os, og som kunde nyder du godt af: Billige priser – måske Danmarks billigste Gratis fragt – ved køb fra 499,- DKK God kvalitet - måske Danmarks bedste Hurtig levering – 1-2 leveringsdage Dansk kundeservice - både i telefon og på mail Mission og vision DKTrimmer stræber efter at levere produkter i god kvalitet til markedet bedste priser med en kort leveringstid og Danmarks bedste kundeservice. Det gør vi ved at fjerne fordyrende mellemled ved at købe direkte fra producenten og sælge direkte til forbrugeren. Alle fordyrende mellemled i forsyningskæden er skåret fra, hvilket også gør os agile overfor vores kunders forslag og ønsker. I modsætning til mange andre webshops har vi eget lager i Vejen, hvorfor vi altid kan garantere hurtig levering (1-2 leveringsdage). Hos DKTrimmer går vi meget op i god, dansk og personlig service. Giv os gerne en ærlig anmeldelse på Trustpilet

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

261 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trimmer til busk/græs er yderst…

Trimmer til busk/græs er yderst effektiv, og nem at skifte mellem kniv / børste. når man husker at der er venstre gevind på fast spænding !!

14 juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med både produkter og service.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på! 🙏

Dejlig hurtig internetbutik

Dejlig hurtig internetbutik hvor det bare fungerer 100%.
Tak for handelen.

10 juni 2026

Den virker bare som den skal

Den virker bare som den skal

15 juni 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt børster til min…

Jeg havde bestilt børster til min buskrydder, men ikke monteringssæt, da jeg havde forstået efter en besked på Facebook DK trimmer, at det ikke burde være nødvendigt.

Det viste sig at være forkert vejledning og det har jeg skrevet til firmaet. Det har resulteret i at se nu har sendt mig et monteringssættet uden beregning, heller ikke for fragten.

Det er god service og ikke sidste gang at jeg handler der.

15 juni 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

D12/6 ville jeg fjerne ukrudt på…

D12/6 ville jeg fjerne ukrudt på fliserne og batterierne har ladet hele natte
Jeg går i krig og Max ca 15min efter er begge batterier flade for strøm og det 2 stk 20v 4 ah
Det syns jeg sku er for dårligt
Jeg ville ikke anbefale dette produkt
Ville ønske jeg havde brugt 2000 mere på noget andet

12 juni 2026

Opdatering i sagen.
Din pakke er kommet retur og du er blevet krediteret for produktet. Vi beklager din oplevelse, men håber du får en god dag.

Emma / Dktrimmer
______________________________________________________________________________________________
Vi beklager mange gange din oplevelse med vores produkt. Vi ønsker naturligvis altid, at vores kunder er tilfredse med det, de modtager.

I dette tilfælde gør vi dog opmærksom på inde på vores hjemmeside, at driftstiden vil være kortere, når der anvendes stål- eller nylonbørster på en batteridrevet maskine. Dette skyldes, at børsterne er væsentligt tungere og belaster motoren mere end det standardudstyr, der normalt følger med maskinen (3-tandsklinge og trimmerhoved).

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@dktrimmer.dk eller ringe til os på 93 94 44 12.

Dktrimmer

Hejs til hækkeklipper

Det er super fint udstyr og dejligt at bruge

11 juni 2026

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fejlinvestering

Tjaee, trimmeren er ikke dårlig nok til at reklamere over og/eller returnere, men alligevel så dårlig at den stort set er uanvendelig.
Et produkt som er noget "oversolgt".

Købte der for at slippe for flise-kradse-arbejde...det kom jeg så til alligevel.

Levering mm. fejler ikke noget. :-)

4 juni 2026

Antwoord van DKTrimmer

Vi beklager oprigtigt din oplevelse. Hos DKTrimmer bestræber vi os altid på at levere den bedst mulige service og produkter af høj kvalitet.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte os på info@dktrimmer.dk eller telefon 93 94 44 12. Vi står klar til at finde en løsning og hjælpe dig videre.

12 mei 2026

Fantastiske produkter samt effektive

Fantastiske produkter samt effektive. Hurtig levering.

22 mei 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi skulle købe et sæt samt lidt ekstra…

Vi skulle købe et sæt samt lidt ekstra udstyr, som vi havde brug for. Vi valgte afhentning, da der står, at ordren kan afhentes inden for 2 timer.

Vi kørte derfor derned og gjorde os klar til at hente den. Da vi ringede til butikken, fik vi at vide, at der ville gå 1 time. Det ventede vi på, men da vi ringede igen efterfølgende, var der ingen, der svarede eller ringede tilbage.

Vi prøvede derefter at ringe fra en anden telefon, og først dér kom vi igennem. Efter det ventede vi yderligere 45 minutter, og ordren blev først udleveret mere end 30 minutter senere end den tid, de selv havde oplyst.

Utrolig dårlig service og kommunikation. Det er ikke acceptabelt, når man som kunde følger de oplysninger, der bliver givet.

8 juni 2026

Hej,

Vi beklager mange gange din oplevelse. Vi oplever i øjeblikket ekstraordinær travlhed, og derfor kan der desværre forekomme længere ventetid end normalt.

Selvom der står, at ordren typisk er klar til afhentning inden for 2 timer, er det vigtigt at afvente SMS-beskeden om, at ordren er klar. Vi er lige nu midt i højsæsonen og arbejder så hurtigt, vi overhovedet kan for at få alle ordrer ekspederet.

Vi ønsker kun at yde den bedst mulige service og beklager oprigtigt den ulejlighed, dette har medført.

Vi håber, at du er blevet glad for varerne, og ønsker dig en rigtig god dag.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på info@dktrimmer.dk eller ringe til os på 93 94 44 12.

DKTrimmer

Gode slanger

Gode slanger. Helt tilfreds.

3 juni 2026

God handel med fin kontakt

God handel med fin kontakt

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Man får hvad man betaler for og den var…

Man får hvad man betaler for og den var billig. Hyler og piver, tåler ikke støv

26 mei 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af praktisk hjulsæt til…

Hurtig levering af praktisk hjulsæt til min trimmer

Fantastisk grønthøster

Fantastisk grønthøster, eneste batteridrevne som kan køre med kniv, meget power og 6000 omdr. God pris.

6 juni 2026

Fantastisk produkt

4 juni 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og rigtig god tæpper renser

Jeg købte deres tæpper renser og jeg bruger den og jeg skal rense den efter jeg har brugt den jeg kommer til at tage nogle ting af som så går ind og ødelægger den altså jeg ødelægger den selv skriver til det her firma og sender et billede af det jeg nu har gjort og deres eneste kommentar det er ved du hvad vi har sendt dig en ny og hvis du bare sender den tilbage du har så er det fint altså bedre kundeservice kan man kan man ikke få det er derfor jeg giver de her såkaldte små butikker kæder mine penge og ikke sådan nogen som Elgiganten eller sådan nogen der bare vil have givet dig en finger og sagt det var du selv uden om så jeg kan kun give fem stjerner herfra

2 juni 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid rare at handle med.

Altid rare at handle med.

Klasse kvalitet

Klasse kvalitet! Ærligt, var lidt nervøs for om det var for billigt, men det er kram! Har virkelig testet det max og det kværner sig bare igennem hvad end jeg går imod :)

16 mei 2026

Excelente servicio

Excelente servicio, me llego todo rapido y a excelente precio

22 mei 2026