DkulivingReviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået leveret det flotteste bord i fransk valnød med tilhørende stole og lamper. Det er bare et flot snedkerarbejde, og en helt fantastisk rådgivning. Samtidig fik vi lavet et sofabord fra et... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I 2023 købte jeg det smukkeste spisebord i fransk valnød hos Dan fra DKU Living. Hele forløbet var en fornøjelse – bordet blev leveret og sat op præcis som aftalt, og kvaliteten har været helt... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flot håndværk

Tak til dku Living for god service og utrolig flot håndværk. Alt forløb som aftalt og vi glæder os meget over vores nye spisebord. Vi kan kun varmt anbefale dku Living.
Claus Kjær

2 juli 2026

Flotteste snedkerarbejde

Det er bare et flot snedkerarbejde, og en helt fantastisk rådgivning.
Samtidig fik vi lavet et sofabord fra et træ med kræft, som har de mest finurlige åredannelser og det fik også epoxy som fyldning, hvor det ligner rav.
Vi har haft en super oplevelse, og handler helt sikkert med firmaet igen!

25 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet og service i topklasse

I 2023 købte jeg det smukkeste spisebord i fransk valnød hos Dan fra DKU Living. Hele forløbet var en fornøjelse – bordet blev leveret og sat op præcis som aftalt, og kvaliteten har været helt i top.

I år bestilte jeg 12 Viggo-spisestole, som passer perfekt til bordet. Dan foreslog samtidig, at han ved leveringen kunne gennemgå bordet og give det en let slibning og ny oliebehandling. Det tilbud tog jeg imod, og resultatet er fantastisk – bordet står nu som nyt, og stolene fuldender det hele.

Det er tydeligt, at Dan brænder for sit håndværk og lægger stor vægt på både kvalitet, service og den gode kundeoplevelse. Den ekstra omtanke og personlige service gør en stor forskel.

Jeg kan på det varmeste anbefale DKU Living og vil ikke tøve med at handle med Dan igen.

3 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk fin proces med køb af et…

Fantastisk fin proces med køb af et smukt bord. Lige fra start ved valget af egetræsplankerne til leveringen. Alt er forløbet super fint, og vi er meget tilfredse med servicen og det smukke bord DKU har lavet. Et firma vi vil anbefale.

2 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse at handle med DKU…

Fantastisk oplevelse at handle med DKU Living. Vi har fået lavet det smukkeste langbord i fransk valnød, 6 flotte spisestole med sort læder og et super flot sofabord med indlagt ravfarvet epoxyfyldning samt nogle flotte lamper. 100% tryg, hurtig og ikke mindst en spændende proces. De varmeste anbefalinger herfra.

1 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores spisebord fik nyt liv

Vores spisebord, som vi købte for ca. 6 år siden, var blevet lidt medtaget. Jeg sleb det helt ned til det rå træ og gav det 2-komponet olie. Resultatet blev mildest talt ikke fremragende. Jeg kontaktede DKULiving for at få råd. Svaret jeg fik "det er helt forkert, det er en ommer". "Kom ud med bordpladen, så giver vi det en omgang, så bliver det som nyt". På fjerdedagen hentede jeg bordpladen, som lignede en ny. Tusind tak DKULiving for en fremragende service og et unikt resultat.

19 mei 2026

Super flotte stole

Vi har nu modtaget vores super flotte stole fra DKU living, som vi første gang så på boligmessen i Bella Centret. Store roser til Dan for rigtig god service, kan ikke gøres meget bedre🙂

17 april 2026

Super oplevelse med DKU Living

Det har været en rigtig god oplevelse at bestille bord hos DKU Living.

Vi besøgte værkstedet og så alle mulighederne, inden vi lagde bestillingen.

Undervejs kom de med opdateringer på både træet og behandlingen, så vi kunne følge med i processen.

Nu har vi et virkelig flot bord, som vi er enormt glade for.

Kæmpe anbefaling ☺️

16 april 2026

Glad og meget tilfreds

Meget glade for de 6 flotte stole og smukke bord vi har købt af DKU LIVING. Og har fået en god og hjælpsom service. Derfor vores varmeste anbefaling.

15 april 2026

Høj kvalitets produkter

Har købt et bord i Amerikansk walnød og det står bare mega smukt, virkelig et kvalitets produkt og så leveret før lovet leveringstid 👍 meget høj kvalitet.
Har også fået leveret 8 af deres egen design stole og igen fantastisk produkt der matcher bordet.

16 april 2026

Fint bord

Vi har nu haft vores bord i oliebehandlet amerikansk valnød i et halvt år. Det er super let at holde med brug af plejespay. Det har fået første gang olie står som nyt. Bordet er super stabilt og står på et Stjernestel. Vi er meget glade for bordet.

20 maart 2026

Vi faldt for spisebord

Vi faldt for spisebord, stole og lamper på en messe. Gik flere gange forbi og endte med at købe et bord i valnøddetræ med 8 stole og 2 lamper. Fik en super god snak med Dan.
Leveringen var lidt problematisk men alt blev rettet til og vi fik vores nye bord mm. Kvaliteten er super lækker og alt spiller bare. TAK til Dan og hans dygtige lærling.

26 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På Bolig og livsstilsmessen i Kolding…

På Bolig og livsstilsmessen i Kolding havde DKU Living en stand med meget flotte og funktionelle møbler, både borde, stole og lamper. Ejeren stod selv på standen og gav rigtig god vejledning og information. Det endte i denne omgang med et helt fantastisk smukt 3d skærebræt lavet af resttræ - det er unika, og jeg nyder både kvalitet og æstetik. Meget højt serviceniveau og rådgivning.

1 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk bord og en kundeservice ud over det sædvanlige!

Vi har haft vores bord i 8 år, og det står stadig fuldstændig fantastisk. Kvaliteten er helt i top, og man kan virkelig mærke håndværket bag.

Dan er utrolig kvalitetsbevidst og altid klar til at hjælpe, uanset hvad man spørger om. Man føler sig virkelig taget godt imod som kunde, og servicen er både personlig og professionel.

Kan varmt anbefale både produkterne og servicen!

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende forløb, dårlig kommunikation og manglende professionalisme

Mit forløb med DKU Living har desværre været meget skuffende. Leveringstiden blev mere end fordoblet i forhold til det lovede, og jeg måtte gentagne gange selv følge op for overhovedet at få information. Flere elementer af løsningen blev ikke leveret som aftalt – bl.a. soft-close på begge sider og lister, der viste sig at være ubehandlede uden at jeg blev informeret.

Selv efter jeg gjorde opmærksom på problemerne, oplevede jeg uklar og modsatrettet kommunikation, og der blev fremsendt en faktura med to dages frist, før arbejdet var afsluttet. At jeg nu modtager rykkere og trusler om inkasso, efter at jeg blot har forsøgt at få en rimelig afklaring, er prikken over i’et.

Jeg kan desværre ikke anbefale DKU Living ud fra min oplevelse.

26 november 2025
Logo Dkuliving

Antwoord van Dkuliving

Hej Martin

Tak for din feedback – det er jeg selvfølgelig ærgerlig over at læse, for det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Jeg vil dog gerne præcisere et par punkter, så andre læsere får et retvisende billede af forløbet:

Leveringstiden
Det er korrekt, at leveringstiden blev forlænget. Det skyldtes forhold, vi løbende informerede om, og som vi også beklagede undervejs. Vi gjorde vores bedste for at færdiggøre løsningen så hurtigt som muligt.

Soft-close og lister
Soft-close blev leveret og installeret som aftalt ved den endelige montering.

Soft-close blev leveret som aftalt, og det blev også installeret ved endelig montering. Det har været en misforståelse eller fejlkommunikation at du ønskede soft-close lister på begge side af hver låge, dette er bestemt ikke noget vi gør som standard, så at det var dette du ønskede var vj ikke klar over, det beklager vi.

Listerne var leveret ubehandlede, hvilket fremgik i den oprindelige løsning, og som vi altid gør opmærksom på ved denne type montering. Skulle dette have været uklart, beklager vi naturligvis.
Listerne var en ekstra service, som du fik helt uden beregning, fordi jeg ønskede at give garderoben en endnu bedre finish end standarden. Det var noget, jeg selv valgte at betale for, fordi jeg altid stræber efter at levere et slutprodukt, der er så flot og gennemført som muligt.

Fakturaen
Fakturaen blev sendt på selve monteringsdagen med to dages betalingsfrist. Det var faktisk en længere frist end normalt, da betaling normalt sker ved færdig montering. Arbejdet var afsluttet samme dag, og derfor blev fristen sat derefter.

Kommunikation og rykkere:
Efter din mail i juli, hvor du skrev, at du ikke ønskede at trække sagen længere ud og ville sørge for betalingen, anså jeg sagen som afsluttet. Der har derfor ikke været yderligere opfølgning fra min side, før de automatiske rykkere blev aktiveret på grund af manglende betaling.
Der er ikke sendt trusler – kun almindelige, systemgenererede rykkere, som alle virksomheder benytter.

Vi tager altid feedback seriøst, og jeg ville gerne have afsluttet forløbet i god dialog – præcis som jeg troede, vi gjorde i juli, da du selv bekræftede, at du ville få sagen betalt.

Jeg håber, at denne uddybning giver et mere nuanceret og retvisende billede af forløbet.

DKU Living

Lees meer over geverifieerde reviews.