Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft min Suzuki Grand Vitara til diverse reparationer hos DM Autoteknik – blandt andet rustarbejde på bagskærmene. Jeg spurgte værkstedet til råds om, hvorvidt den efterfølgende skull... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for jeres hjælp og service. Vi stod overfor en lille bilferie i DK og 2 dage før satte bilen ud. Jeg kontaktede DM Autoteknik og fortalte dem om vores SOS-situation. En time efter var b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min Yaris Verso er lige blevet serviceret og synet hos DM, som sædvanlig udført til min fulde tilfredshed. Jeg vil til enhver tid, anbefale Morten og hans team til alle. 2 gange 5 stjerner herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lavet Kobling, Tandrem og lidt blandet... en solid regning. Blev ringet op inden de gik igang, aftalte fast pris (ca. 25% billigere end Audi), og selvom der blev nogle ekstra timers arbejde... h... Toon meer

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Rustne bagskærme

Jeg spurgte værkstedet til råds om, hvorvidt den efterfølgende skulle til en autolakerer, eller om der fandtes en nemmere og billigere løsning, da det trods alt er en ældre bil. Morten foreslog, at man kunne montere de nye skærme og lave en malerreparation direkte på værkstedet – det var, hvad han selv ville have gjort.

Vi valgte at give det et forsøg, da bilens lak generelt ikke står særligt pænt. Resultatet blev dog langt over forventning! Malerarbejdet er virkelig flot – man kan slet ikke se, at der er lavet en reparation, og skærmene fremstår som nye.

Kæmpe ros herfra – både for god og ærlig vejledning samt for det flotte håndværk fra mekanikerne.

Det er endnu en god grund til, at vi bruger DM Autoteknik som vores faste værksted.

1 april 2026

Fantastisk!!

2 gange 5 stjerner herfra.

15 januari 2026

Fantastisk oplevelse hos DM

Jeg har været forbi DM et par gange efterhånden, og hver gang har det været en fornøjelse. De har godt styr på tingene, og vil uden tvivl være dem, som jeg vælger i fremtiden når der er problemer med bilen.

11 december 2025

Altid en fornøjelse ⭐️

Jeg har nu været på DM nogle gange.
Bliver altid mødt med et smil, der bliver lyttet og forstået hver gang!
Så kommer det vigtigste, jeg er altid på farten igen uden problemer.
Smukt arbejde!

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik serviceret min bil september 2023

Fik serviceret min bil september 2023. Var helt tilfreds med dette.
Da jeg hentede min bil fik jeg tilbudt udskiftning af bærearme, 8719 kr, den højre var defekt. Men bilen var synet om foråret, så jeg undlod reparationen. Den er nu igen synet uden anmærkninger og det blev præciseret, at der ikke var et my slinger noget sted.
Spørgsmål: var mekanikeren udygtig eller har man forsøgt at bilde mig ind, at en overflødig reparation var nødvendig?
Axel Bomholt

10 maart 2025

Rigtig god service

Rigtig god service. Hurtig tilmelding og den oplyste pris og tid blev overholdt til punkt og prikke. Min Touran er så god som ny. Bedste anbefaling fra mig.

21 mei 2024

Hurtig service.

Fantastisk service. Midt i et salg af vores bil, var vi blevet ramt af en anden bil på en parkeringsplads. 2 døgn tog det at få udbedret skaden: rep. af skrammer, malet og udskift af forlygteglas. Eksemplarisk service. 5 stjerner!

18 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for jeres hjælp og service.

Tusind tak for jeres hjælp og service.
Vi stod overfor en lille bilferie i DK og 2 dage før satte bilen ud.
Jeg kontaktede DM Autoteknik og fortalte dem om vores SOS-situation. En time efter var bilen transporteret til værkstedet – 15 min efter var problemet lokaliseret og 4 timer efter var problemet løst. Endda til en meget fornuftig pris. Det er da superservice. Herfra 5 store stjerner med pil opad.
NB! Dejligt at opleve et værksted, som emmer af troværdighed.
Mvh. Niels

26 juli 2023

Service i top!

Service i top. Altid personlig og kompetent behandling. Hurtige til at ordne bilen, kun gode anbefalinger herfra!

13 september 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DM Autoteknik er et værksted man har…

DM Autoteknik er et værksted man har lyst til at komme til igen og igen.
De ansatte udfører deres arbejde professionelt, og servicen er helt i top.
Man får en ærlig og reel behandling og altid med et smil på læben.
Vi vil på det varmeste anbefale DM Autoteknik og kan kun give værkstedet topkarakterer!

Med venlig hilsen
Jens fra Køge & Merete

27 oktober 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.