DM Flytteforretning I/S Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DM har lige flyttet for os, og det var en ualmindeligt behagelig og rolig proces. Der blev passet godt på tingene og hjælpsomheden var stor, bl.a. da jeg gerne ville have et møbel stillet et par for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelle og venlige, kan kun give vores bedste anbefalinger. God og nem kommunikation. Flinke, dygtige og ordentlige fyre, der passede godt på vores ting og sikrede sig, at vi var glade og til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde i fredags besøg af 2 friske gutter fra DM Flytteforretning. De kom til tiden og gik igang med det samme. Alt blev passet på og der blev flyttet med stor omhu. Samtidig blev det gjor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionelt firma, der overholder aftaler. Meget effektive og meget omhyggelige med at pakke møblerne ind i tæpper. Sympatiske og hjælpesomme. Jeg er yderst tilfreds og anbefaler dem gerne. H... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

Vi har sammenlagt over 35 års erfaring med flytninger i ind og udlandet, samt diverse transport og koordineringsløsninger. Vores drøm er at give vores kunder den bedste flytte oplevelse. Det vil vi gøre ved at være troværdige, effektive og give god gammeldags gedin service med godt humør og et smil på læberne.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et firma ud over det sædvanlige.

Fantastisk kundeservice, godt humør, professionelle folk, gode priser og hjælpsomhed ud over forventningerne, det er hvad vi oplevet her i begyndelsen af Maj, da vi flyttede fra Tyskland til Danmark.
En helt utrolig god dag sammen med Daniel og Michael, utroligt flittige og bestemt ikke bange for at tage fat, og til trods for at det er gået stærkt har vi ikke fundet en eneste skade på nogle af vores ting eller bygningen.

Jeg kan ikke rose dem nok, TAK i to det har været en fornøjelse.

2 mei 2024

Super dygtige

Havde Michael og Daniel til at flytte til Haderslev centrum for mig.
DM er meget professionelle, venlige og dygtige.
Kan varmt anbefale DM FLYT

10 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

11.000 kr

11.000 kr. for at flytte resterne fra en lille 2 værelses lejlighed på 46 m2, hvor lejer er udsat af lejemålet, men har taget det meste med...
Jeg giver besked til min vicevært jeg først skal have en overslag, før de går i gang, høre ikke fra dem, de tømmer direkte.
Det er sidste gang vi handler der....

22 maart 2024
Logo DM Flytteforretning I/S

Antwoord van DM Flytteforretning I/S

Hej Jens

Beklager din oplevelse.
Men lad os nu holde os til sandheden. vi har været og se på opgaven. vi blev ikke bedt om pris overslag , men om at tømme den hurtigst muligt. vi kan jo heller ikke tømme lejemålet før i som udlejere udlevere nøglerne til os. Og ud over lejligheden hvor der også skulle adskilles møbler så var der jo også en gårdhave fyldt med ting som skulle ryddes. ialt 1200kg affald som vi jo også skal betale for at komme af med. så du har som aftalt betalt for de brugte mandetimer samt affald.
Det er vel ikke helt urimeligt.

Vh Michael

Top oplevelse!!!

Top oplevelse!!!
Fra første kontakt har det bare været en positiv oplevelse. DM flyt er imødekommende, høflige og super effektive.
De er hårdtarbejdende, som gør alt for, at kunden får en god flytning.
I øjne faldende var at de havde det rigtig godt sammen, så stemningen har været super gode på sådan en dag, der godt kan være lidt presset.
Tak for en rigtig god flytning til DM Flytteforretning.

20 december 2023

Den bedste oplevesle

Vi henvendte os til DM flytteforretning, fordi min mor skulle flytte mellem 15. December og jul.
Helt fra første telefonopkald gik det nemt. Vi fik en timepris som var særdeles fair, og vi fandt sammen en dato. Derefter fik vi flyttekasser samt indpakningspapir.
Selve flytningen gik nemt og gnidningsfrit, og der var ikke en eneste skade på noget indbo 😍 Derudover var de hurtige, effektive og i hørt humør, som smittede 😊

21 december 2023

Virkelig effektiv flytning

Virkelig effektiv flytning. Alle aftaler overholdt og de kan virkelig tage fat. Meget professionelt. De aller bedste anbefalinger herfra. Frank

27 november 2023

Anbefaling

Vi kan klart anbefale DM flytteforretning! De har meget professionelt og nænsomt flyttet og opbevaret vores møbler. De er både punktlige og dygtige til deres fag.
Vi vil enhver tid vil benytte dem igen.

25 augustus 2023

Professionelle fagfolk

Vi havde selv pakket i flyttekasser, og Daniel og Michael tog sig af møbler og kasser. Alt blev håndteret omhyggeligt, effektivt og med godt humør. Ikke en skramme nogen steder.
De bedste anbefalinger herfra!

6 juli 2023

Super super service

Super super service. Vi er så tilfredse med dem.
Vi flyttede fra Sønderborg til Hjørring og vi ville 100% vælge dem igen.
Så forsigtigt med vores ting og godt humør og hurtige.
Tak for at i gjorde vores flytning nem.
Hilsen Hanna og Bo

12 mei 2023

Professionelle flyttefolk

Har aldrig brugt flyttefirma før. Ringede til il dem og fik en behagelig snak. Hurtigt kom tilbud også på mail. Dagen kom hvor det skulle flyttes. Nænsomt, effektiv, professionelle, erfarne og behagelige personer. Meget positiv oplevelse. Varmeste anbefalinger herfra.

16 maart 2023

Kan kun anbefale DM flytteforretning

Kan kun anbefale DM flytteforretning, der meget professionelt og nænsomt flyttede møbler fra Aabenraa til Sjælland, og fra Sjælland til Aabenraa, meget punktlige og venlige flyttemænd, som jeg til enhver tid vil benytte igen.

6 februari 2023

Super godt firma !!👌

Super godt firma !!(stærke flyttefolk) 😊et firma der har styr på tingene til punkt og prikke🍀👍de kan absolut anbefales👍
Benny Kjer

4 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super effektiv og professionel…

Super effektiv og professionel flyttehjælp.
Med meget kort varsel sprang DM Flytteforretning til, og flyttede vores ting fra Tyskland til Danmark.
Fra jeg første gang snakkede med Michael til vi stod med tilbud i hånden gik der ganske kort tid.
Selve flytningen foregik effektivt og nænsomt og med stor professionalisme.
Vores aller varmeste anbefalinger.

26 juli 2022

Flytning af møbler

Vi har lige brugt DM flyttefirma til at flytte for os. Vi er yders tilfreds med deres håndtering af vores møbler og deres super service. Vi måtte først flytte Dato og senere få tingene opbevaret. Ingen problem med det.
Holder aftale og komme til tiden
Kan stærkt anbefale DM flyttefirma.
Inger Jørgensen

2 mei 2022