Extremt dåligt! Det var första och sista gången. Jag betalade 300kr på en 5ml Tom Ford som inte har nånting att göra med Tom Ford parfymen. Den kommer i en leverans påse , ingen förpackning, ingent... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Priserna jämfört med hur mycket man fick var rätt ok, trevligt att få möjlighet att testa dofter så, och de kom rätt snabbt, men när doftproverna kom kändes de ändå något billigare paketerade och pro... Toon meer
Jag tycker dom har många parfymer att välja mellan och jag tycker om dom mesta parfymerna dom säljer där dom säljer inga dåliga parfymer så man behöver inte vara rädd att den kommer vara dålig så de ä... Toon meer
Jag beställde Xerjoff naxos och bianco latte! Båda två var riktigt Nice! Frakten var smidig, fick paketet efter 4-6 dagar ungefär. Sist jag beställde tog det lite längre tid, men det kan ju bero på Ea... Toon meer
Dofts erbjuder ett brett utbud av dofter, inklusive populära varianter från välkända parfymmärken och exklusiva Nischparfymer. Utforska vårt sortiment av Parfymprover | Samples | Splittar | Testers. Perfekt för att utforska olika dofter innan du bestämmer dig. Hitta din signaturdoft hos oss.
Zweden
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Parfymen vi beställde var trasig men återkopplingen på reklamationen tar väldigt lång tid. Dessutom långsam leverans.
Jag har inte fått mitt paket, Earlybird sa att jag måste kontakta företaget men tyvärr de vill inte svara på mina mail alls, jag ska vända mig till klarna och ARN om de inte hjälpa mig.
rekommenderas ej

Antwoord van Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples
Väldigt hög kvalite på både flaskan och förpackningen. Lite väll lång tid tog det för paketet att komma dock men annars helt suveränt. En väldigt bra företags idé, speciellt för unga personer som inte vill spendera 2000kr eller mera på parfym.
Tog en vecka att få leveransen. Stod inte heller vilken parfym det är, så som det är sagt, på glaset innanför "behållaren".
Men annars är jag nöjd med parfymen och priset. Gärna snabbare leverans och namn på parfymen.
Superbra att kunna köpa ett stort doftprov. Saknade dock etikett på ena parfymen.får köra uteslutningsmetoden
Upplevelsen var mycket dålig. Jag fick min beställning efter 21 dagar, och det saknades två parfymer från de jag köpte. Jag råder ingen att prova alls.

Antwoord van Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples
luktar bra men tog mer än en vecka för att komma.
Hade fått 5 stjärnor om det inte tog två veckor att få paketet
Beställer man parfym i originalförpackning så förväntar man sig att det kommer så också. Blir inga fler beställningar hos er

Antwoord van Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples
Tycker att parfymerna luktade väldigt lika och luktade också ganska billigt tyvärr.
Lees meer over geverifieerde reviews.