Dogsome Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice og super vest. Lynlåsen drillede problemet blev straks løst så vesten var klar til at komme med til DM.🙂🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nach längerem überlegen habe ich mir die Nerven Tropfen für meine Zwergpudeldame bestellt. Ich bin wirklich sehr zufrieden! Und es hat meine Erwartungen sogar übertroffen. Sie ist deutlich ausg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft brugshunde i mere end 15 år. Igennem den tid har vi prøvet flere forskellige mærker - men ingen af dem kan måle sig med DOGSOME. Jakkerne er gennemførte og fortrinlige (kvalitet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Byttede mine bukser superhurtigt ( havde fået bestilt forkert størrelse) Købte osse handsker havde et par i forvejen, men de var ret store, så bestilte 1 xtra.par i en mindre størrelse og den sidste... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Sportartikelengroothandelaar
  6. Sportkledingfabrikant
  7. Sportkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi sætter fokus på funktionalitet og kvalitet.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super god service

Jeg fik leveret et par bukser i forkert farve.
Jeg ringede til Dogsom og i mens vi talte fik jeg besked om at der var en pakke på vej og jeg havde modtage returlabel og dette var få dage før jul.

16 december 2024

Antwoord van Dogsome

Tusinde tak Maibritt for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på ♥️🙏

Super super service💪

Super super service💪, lækker høj kvalitet og pasform. Kan kun anbefale til andre. Elsker min nye vinter hunde jakke fra jer, og mine bukser, bluser hoodies, T-shirt, handsker, og sko 🤣🤣

9 december 2024

Antwoord van Dogsome

Tusinde tak Tina for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på ♥️🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert tøj i virkelig god…

Super lækkert tøj i virkelig god kvalitet.
Bor nærmest i min Tricker Jacket og mine hoodier 😍
Og deres service er bare helt i top 🙌

23 november 2024

Antwoord van Dogsome

Tusinde tak Mia for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på ♥️🙏

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj, ekstra ordinær god kvalitet og rigtig god service!
Vil til en hver tid anbefale Dogsome og Lonni

8 november 2024

Antwoord van Dogsome

Tusinde tak Simon for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på ♥️🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De der bambus t-shirts - WOW!

De der bambus t-shirts - de kan noget! De er mega fede at have på. Har dem til mig selv og købte også til min mand. Han blev så glad og har dem på hele tiden. Super service fra Dogsome’s side :-)

6 oktober 2024

Antwoord van Dogsome

Tusinde tak Helle for din flotte anmeldelse. Du skal vide at det sætter vi stor pris på, så tak for den ♥️🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service ud over det sædvanlige og…

Service ud over det sædvanlige og lækkert tøj

Opdagede Dogsome til DM i lydighed, rally, agility, fik lækkert tøj med hjem derfra.
Opdagede desværre da jeg kom hjem at pasform ikke var som jeg ønskede i den ene trøje, skrev helt forsigtigt om der var nogen muligheder for at bytte til noget andet, på trods af jeg ikke kunne medsende en kvittering.
Absolut intet problem, fik super god rådgivning i forhold til str og model
Så jeg er helt sikkert kunde her fremover
Tusind tak

12 oktober 2024

😊🥰🙏

Super tilfreds

Super tilfreds
Gode vare og hurtig ekspedition

15 september 2024

Antwoord van Dogsome

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig gode produkter man får hos…

Virkelig gode produkter man får hos Dogsome. Tøjet holder godt og er meget behageligt at have på. Største anbefaling herfra.

21 september 2024

Hej Henrik
Tusinde tak for din flotte anmeldelse det sætter vi rigtig meget pris på ♥️🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en trøje med vest for længe siden…

Købte en trøje med vest for længe siden og har været meget tilfreds
Til Dm Grinsted fik jeg den bedste hjælp med at få en ny trøje i det bedst
Kvalitet kan kun anbefale dogsome.dk
Virkelig godt tøj til hundeføre

22 september 2024

21 september 2024

Kære Nickie
Tusinde tak for din flotte anmeldelse den sætter vi stor pris på😀♥️🙏

Kvalitets produkt

Kvalitets produkt (købt: All Year-Off-road performance) men fed pasform, elastisk materiale som giver god bevægelighed og så bare en mega praktisk og flot buks som jeg primært bruger til hundetræning.
Jeg købte produktet fysisk ved en stand til et hundearrangement og fik fantastisk vejledning.

Det er ikke det sidste produkt jeg køber derfra!

1 september 2024

Hej Rikke
Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på ♥️🙏😊

Fantastisk

Jeg vil klart anbefale Dogsome.
Helt igennem fantastisk service. Der er hurtigt svar ved henvendelser, forespørgsler bliver besvaret uddybende, der er forståelse og tålmodighed med selv de mest besværlige kunder (hvilken kategori jeg flere gange har tilhørt). Desuden har jeg oplevet en helt unik fleksibilitet og tillid, fra Dogsomes side, ved mit seneste køb. Tusind tak for det.

Tøjet (bukser, t-shirt, 3i1 vest og kasket) er i top kvalitet. Behageligt at have på, virker robust, holder sig pænt efter vask og desuden pænt at se på.
Jeg har prøvet MANGE forskellige mærker i den tid, jeg har trænet hund, men intet slår tøjet fra Dogsome.

31 augustus 2024

Kære Lone
Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på skal du vide ♥️🙏😊

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside. Hurtig og præcis levering. Super godt produkt.

16 juli 2024

Hej Bjarne