Super kundeservice og super vest. Lynlåsen drillede problemet blev straks løst så vesten var klar til at komme med til DM.🙂🙂
Lees wat reviewers zeggen
Nach längerem überlegen habe ich mir die Nerven Tropfen für meine Zwergpudeldame bestellt. Ich bin wirklich sehr zufrieden! Und es hat meine Erwartungen sogar übertroffen. Sie ist deutlich ausg... Toon meer
Vi har haft brugshunde i mere end 15 år. Igennem den tid har vi prøvet flere forskellige mærker - men ingen af dem kan måle sig med DOGSOME. Jakkerne er gennemførte og fortrinlige (kvalitet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Byttede mine bukser superhurtigt ( havde fået bestilt forkert størrelse) Købte osse handsker havde et par i forvejen, men de var ret store, så bestilte 1 xtra.par i en mindre størrelse og den sidste... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Sportartikelengroothandelaar
- Sportkledingfabrikant
- Sportkledingwinkel
Geschreven door het bedrijf
Vi sætter fokus på funktionalitet og kvalitet.
Contactgegevens
Koldkærvej 2, 8530, Hjortshøj, Denemarken
- +45 60259440
- Info@dogsome.dk
- dogsome.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Virkelig lækker kvalitet og TOP service…
Virkelig lækker kvalitet og TOP service 👌🏼

Antwoord van Dogsome
Dogsome laver virkelig lækkert hundetøj…
Dogsome laver virkelig lækkert hundetøj som jeg til hver en tid kan anbefale.
Jeg bruger selv tøjet som hverdagstøj, som outdoortøj og som træningstøj når jeg er ude med mine hunde

Fantastisk godt outdoortøj.
Fantastisk godt outdoortøj.
Jeg har brugt Dogsome tøj igennem flere år og jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Det er mit favorit outdoor mærke og altid det jeg foretrækker at tage på.
Jeg har prøvet andre mærker, men foretrækker altid Dogsome.
Tøjet er meget holdbart og lever virkelig op til forventningerne til brug til både outdoor og hundetræning. Det er fyldt med gennemtænkte løsninger, super behageligt at bruge og så er det ovenikøbet pænt.
Servicen fra Dogsome.dk er super god. 👍🏼👍🏼

Antwoord van Dogsome
Super kvalitet og super service fra Dogsome!
Super kompetent rådgivning! Og super lækker kvalitet på deres tøj! Ejer både bukser, trøjer, T-shirts, kasketter, underbukser og en kaffekop og alt er bare i orden ! Har kun positive ting at fortælle om Dogsome! 👍😉🦮 så tøv endelig ikke med at anskaffe noget fra dem😃.

Antwoord van Dogsome
Intet mindre end 5 stjerner!
Jeg har efterhånden en del tøj fra Dogsome i mit klædeskab, og det er der en helt særlig grund til: Tøjet er virkelig lækkert! Det er blødt, hæmmer ikke mine bevægelser og så virker det meget holdbart. Jeg har f.eks brugt mine All Year Off-road performance bukser flittigt, siden jeg modtog dem i det tidlige forår - og de ser stadig ud som nye. Virkelig god kvalitet.

Tøj man kan leve i!!
Jeg har både hoodie, off Road bukser og t shirt, alt i dame model! Jeg har boet i tøjet lige siden! Alt fra den varme hoodie med den smarte baglomme til bukserne med fantastisk pasform! Jeg elsker det! Kan kun anbefale tøjet og det er til og med også et dansk mærke!

Antwoord van Dogsome
Jeg er yderst imponeret af produkterne…
Jeg er yderst imponeret af produkterne fra dogsome.
Jeg er en flittig bruger af outdoor tøj. Og har prøvet mange forskellige mærker.
Jeg synes virkelig produkterne fra dogsome kan konkurrere med de helt store brands. Og slår dem endda på nogle punkter.
Jeg er specielt glad for deres bukser og Tshirt. Og det er ikke sidste gang jeg har handlet her.
Udover produkterne, så har de en rigtig venlig kundeservice.

Antwoord van Dogsome
De var ærlige med hvordan tøjet klædte…
Super lækker kvalitet..
Hoodies mega lækre og varme og vindtæt..
De var ærlige med hvordan tøjet klædte en og om størrelsen er rigtig..
Og lynhurtigt levering..
Smilende og super venlig personale..

Super lækre produkter..
Super lækre produkter..
Fantastisk og hurtig betjening.

Fedt tøj
Fedt tøj, hvor der er tænkt over detaljerne. Super service. Har vinter jakken, Hutti, og langærmet tynd trøje. Virkelig lækkert at have på og så er det varmt

Alle 5 stjerner til Dogsome
Super lækkert tøj af høj kvalitet som vi bruger til hundetræning, altid en super service.
Jeg anbefaler Dogsome til en hver tid 👍🏼👍🏼
Bettina

Fantastisk tøj💪
Mødte dogsome-folkene i weekenden, fantastisk service…og super fedt og behageligt tøj… købte mig et par bukser og har stort set haft dem på siden😄👍🏼 bliver vist ikke det sidste jeg kommer til at købe der😉

Antwoord van Dogsome
Mega lækre produkter som ikke kan slide…
Mega lækre produkter som ikke kan slide op. Man bliver altid mødt med smil og de står altid klar til at hjælpe en, om det er ansigt til ansigt man møder dem eller om man sender dem en besked. Smil og mega god service skinner igennem svaret man får tilbage.

Antwoord van Dogsome
Rigtig god service og virkelig lækkert…
Rigtig god service og virkelig lækkert tøj

Antwoord van Dogsome
Lækkert tøj og god service
Mødte Dogsome på HAS 2023, hvor de stod med en masse lækre produkter! Både bukser og vintertræningsjakke er kommet på ønskelisten.
Fik dog købt en t-shirt af bambus, som er sindsyg lækker!
Ud over de fede varer, blev man mødt med et smil og rigtig god service.
Glæder mig til at bruge min t-shirt og købe flere ting fra jer!

Vanvittig god kvalitet.
Hurtig levering og vanvittig god kvalitet. Tøjet passer til beskrivelserne på hjemmesiden og kundeservicen er helt i top.

Fantastiske vare
Fantastiske vare. Virkelig god kvalitet og som en yderst sjældenhed en ærlig sælger. Kan kun anbefales.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice , og virkelig gennemtænkt kvalitetstøj
Dit is Trustpilot