Geniale produkter, nu kan jeg holde min kat med foder og medicin med to forskellige produkter fra Doksie. A4 samt A1. Foder 4 gange i døgnet og medicin om morgenen som desværre er for resten af livet.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte denne automat til min kat, som hovedsageligt er ude om sommeren - så han kan godt være alene hjemme i en weekend engang imellem. Automaten er kommet ud i skuret, hvor han plejer at få mad.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
super tilfreds med foderautomaten 👍 den køre efter det jeg har programmeret den til 😃 den svinger lidt i gram 4-7g men det kan jeg godt leve med… fragten til adr var også problemfri. må dog indrømme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt 2 donut hundesenge, og blev desværre skuffet. Den “høje” kant er meget flad, nærmest ikke højere end resten af donutten. Desuden ligger fyldet i donutten dårligt, hele bunden er ikke dæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dansk ejet webshop med hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig🐶🏠 Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem! Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. OBS ! Pr 15/10-24 er der kommet ny ejer af Doksie.dk. Al henvendelse der vedrører varer/produkter/aftaler osv FØR denne dato, bedes rettes til: EXX Brands ApS Vandmanden 12B, 9200 Aalborg SV
Banegårdspladsen 8, 6000, Kolding, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Blev ærlig talt skuffet, puden virker meget syntetisk og der er ikke nok fyld i, det føles som om fyldet er til en mindre pude.
Har set begge svar og min oplevelse har ikke ændret sig. Jeg har en pude af et andet fabrikat, der er meget mere tyk, blød og puffet.

Antwoord van Doksie.dk
Hurtigt levering og god kundeservice! Kan kun anbefales😊

Antwoord van Doksie.dk
De er både hurtig og meget hurtig til at svare på mail

Antwoord van Doksie.dk
Hurtigt levering og en rigtig dejlig
hundeseng samt en sød hilsen.

Antwoord van Doksie.dk
Efter lidt korrespondance frem og tilbage af mit stativ med tilhørende skåle begyndt at virke, som det skal. det kan dog være svært at vide hvordan de skal sættes i gang som blind, men har fået god feedback omkring det, og man må sige at vare blive leveret dejligt hurtigt

Antwoord van Doksie.dk
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering

5 stjerner herfra. 🤩
Jeg er simpelthen så glad for mine nye vand skåle med mørkt indlæg og mine hunde elsker bare ligge på den nye hundepude de har fået.
Det er super kvalitet og vildt flot.
Og det ankom med det samme.🤩

Antwoord van Doksie.dk
Ekstrem hurtig levering, så fin en vare og en sød note med til leveringen. <3 TAK
Og min kat elsker den nye vådfoder-automat - og det gør jeg også :D

Antwoord van Doksie.dk
Hurtig levering. Er super glad for foderautomaten som er praktisk og nemt tilgængelig.

Antwoord van Doksie.dk
Hurtig levering og varen lever op til beskrivelsen👍🏻

Antwoord van Doksie.dk
Jeg søgte en vandskål, som hjælper en stor hund med ikke at spilde så meget. Jeg fik gode råd og vejledning, bestilte det jeg skulle have og fik det meget hurtigt leveret. Priserne er også rigtig fine.
Mange tak for jer!

Antwoord van Doksie.dk
Da den første pakke ikke var kommet, fordi GLS havde fået den væk. Kontakte Doksie mig med det samme da de fandt ud af det. Der blev med det samme sendt en ny pakke og den er modtaget. Rigtig god kundeservice.

Antwoord van Doksie.dk
Hurtig levering og fantastik produkt til rimlige penge! Stor anbefaling herfra!

Antwoord van Doksie.dk
Super service - hurtig svar på Messenger og hurtig levering.