Zeer teleurstellende ervaring met Domestika. Ik wilde één individuele cursus aankopen, maar kwam ondanks mijn voorzichtigheid toch terecht in een “Plus free trial”-constructie. De lage prijs met f... Toon meer
"Als grafisch ontwerper gaat mijn voorkeur uit naar textielontwerp en wat ik nu in deze cursus van Catalina leer is ongelooflijk! Alles is zeer goed uitgelegd van A tot Z met zelf een verpakking er bo... Toon meer
Ook ik ben in precies dezelfde val getrapt. Ik voelde me eerst dom, want inderdaad het staat in de kleine lettertjes. Maar jezus wat is 1 automatisch jaarabonnement van €300 zuur zeg. Ik wilde dit h... Toon meer
Hetzelfde als alle andere reviews. Een cursusje gekocht voor € 0.99 omdat de advertenties de indruk wekte dat je hier onbeperkt gebruik van kon maken, maar ineens is er € 123 afgeschreven. Meerdere... Toon meer
Create. Learn. Share. Domestika is the largest online community for creatives with courses from leading industry professionals.
Verenigde Staten
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zonder aankondiging wordt abonnement van 158euro verlengd. Cancellen onmogelijk ondanks dat ik contact zocht op de dag dat het abonnement verlengd werd. Geen reactie van hun klantenservice bij mailen.

Antwoord van Domestika
plotseling lijk je dus aan een abonnement vast te zitten dat ineens 160 euro kost en dat ongevraagd van je rekening wordt afgeschreven. Navraag doen lukt maar amper, zeer slecht bereikbaar. Dit ruikt naar ordinaire diefstal.

Antwoord van Domestika
ik wist niet dat prijs 3 keer hoger is nu...ik dacht dat ik levenslang had gekocht.

Antwoord van Domestika
Ik heb besloten om geen cursussen meer af te nemen bij Domestika. In het verleden met plezier deelgenomen aan goede cursussen. Maar het lukt me niet de huidige abonnementstructuur en voorwaarden te doorgronden. Ik heb duidelijke vragen gesteld maar krijg een incompleet antwoord in het Spaans.

Antwoord van Domestika
Ik ben twee jaar lid geweest maar heb nu opgezegd omdat ze zomaar zonder aankondiging je abonnement verlengen, daarbij hebben ze ook nog de prijs verhoogd zonder dit van te voren te melden. Ik vind dit een hele rare manier van geld verdienen, daarnaast hebben ze ook nog geen geld terug policy en slechte/geen klantenservice. Erg jammer en onmenselijk hoe ze met je geld omgaan.

Antwoord van Domestika
Liever had ik 0 sterren gegeven. Plots komen ze met een jaarabonnement af waar niet of nauwelijks over gecommuniceerd wordt en dat gaat dan zomaar van je rekening af. Het lijkt me alsof daar iemand met de grote centen wil gaan lopen vooraleer het bedrijf ten onder gaat aan slechte reclame. Zeer jammer want vroeger wel vaak en graag gebruikt.

Antwoord van Domestika
Idem zoals zo velen ben in er ook ingetrapt. Zie heel veel reviews. Jammer want voordat zij deze agressieve manier van abonnementen gingen verkopen op sneeky wijze vond ik ze heel fijn. Erg teleurstellend dus en gelukkig net op tijd alles eraf gegooid en nooit meer doen.

Antwoord van Domestika
Wat een bedriegerij. Iets verkopen voor 2 euro en dan een maand later 300 euro van mijn rekening voor een plus jaar abonnement. Nog de klantenservice geprobeerd, maar daar alleen standaard antwoord. Ja, ze bieden dit aan en je kan dit annuleren maar dat staat in kleine lettertjes ergens onderaan !!! Bij betaling vragen ze ook geen confirmatie of je wel bereidt bent om elke maand 300€ te betalen. Oplichterij !!!!

Antwoord van Domestika
Afschuwelijke agressieve verkooptechniek. Een cursus aanbieden voor 2euro, dacht dat ga ik proberen. Binnen twee weken leggen ze je vast aan een plus jaar abonnement van meer dan 300euro. Nog de klantenservice geprobeerd, maar daar alleen standaard antwoord van terug gekregen.

Wat een k&* bedrijf !!
Vorig jaar een cursusje gekocht en in het geniep halen ze een jaarabonnement van je rekening. Zo jammer voor de creators die er op zijn.
Nu net weer 150 euro afgeronseld nadat ik vorig jaar een mail heb gestuurd om mijn geld terug te krijgen !
Ze hebben via mijn PayPal geprobeerd mijn ene kaart, maar daar werd ik van beschermd en nu hebben ze het van een andere kaart afgehaald !!
Het is het echt niet waard !
Ik voel echt super veel kwaadheid !

Antwoord van Domestika
Cursus voor de aanbiedingsprijs van $1.99 gekocht, of toch niet? De volledige prijs van $59,99 is afgeschreven. Ik krijg alleen contact met een AI bot, geen reactie van de klantenservice
Koop nooit een cursus via deze site. Eerst denk dat je eenmalig ongevraagd hier een bedrag voor 1 cursus betaald. Vervolgens wordt je account omgezet in een plus abonnement, zonder dat je dit weet en wordt er een paar honderd euro van je rekening gehaald, terwijl jezelf dit abonnement nooit hebt aangevraagd
Ik heb verschillende Domestika cursussen gedaan zonder problemen. Echter na de laatste werd er ineens een bedrag voor een plus membership afgeschreven waar ik niet om gevraagd heb. Domestika reageert alleen met een automatische reply. We gaan proberen het geld via de creditcard maatschappij terug te krijgen aangezien dit een ongeoorloofde afschrijving is.
Idem, Bedrag van 250 euro aangerekend geweest zonder toestemming. Schandalig. Ik probeer nu via paypal mijn geld terug te krijgen. Op hoop van zege.
In eerste instantie was het leuk, af en toe een cursus doen. Maar er is iets veranderd bij het bedrijf waardoor je ongemerkt ineens een duur jaarabonnement aan je broek hebt. Het internet staat vol met mensen die ook gedupeerd zijn en de klantenservice is non-existing/neemt nul verantwoordelijkheid. Erg jammer
T is dat ik 1 ster moet geven anders had ik er GEEN gegeven. Wat een naar bedrijf is dit zeg! Zo nu en dan ooit een cursusje gekocht voor 5 euro. En ineens werd er 200 euro afgeschreven van mijn rekening! Blijkbaar zat ik ineens vast aan een plus abonnement. Dit is me totaal ontschoten en heb nergens aangeklikt dat ik hier iets mee wilde uitproberen. Ik heb contact proberen op te nemen, maar ze hebben zichzelf heel erg goed weten in te dekken. Je krijgt overal namelijk het zelfde standaard bericht: mail, chatbot, social media. Ook met paypal contact opgezocht maar die konden helaas niks voor me betekenen, behalve dan meteen mijn account los koppelen van deze oplichters. Daarbij zijn de cursussen helemaal niet heel goed en doen ze het de helft van de tijd niet. Naar mijn 200 euro kan ik fluiten helaas. Enige voordeel is dan nog dat het plus abonnement, ondanks opzegging, een jaar doorloopt en ik de cursussen kan gebruiken, als ze het doen tenminste. Ik raad het iedereen af Domestika te gebruiken!
Zelfde ervaring als de rest... cursus gevolgd en een mega bedrag afgeschreven.. wat een slechte bedrijf.. wees duidelijk dat je een abonnement hebt en niet dan stiekem een mega bedrag af gaan schrijven!
Ongevraagd is mij een abonnement aangesmeerd van ruim €240. Ik heb Paypal nooit toestemming gegeven dit bedrag af te schrijven. Domestika is een scam om op een illegale manier geld af te troggelen bij mensen.
Zelfde ervaring als de rest.. niet abonneren je bent je geld kwijt
Zelfde als bij alle anderen. Bij mij was het wel 214€. Je krijgt nadien inderdaad 2 mails, maar aangezien ik niks gekocht had dacht ik dat het spam was. En de 2de mail had het over betaling in dollar, dus in mijn opzicht zeker spam. Ik had er reeds 3 cursussen gekocht en dan verwacht je toch niet dat ze hun klanten zo behandelen. Weet iemand een andere weg om dit recht te zetten?