DomestikaReviews

9.545
TrustScore 2 uit 5

2,1

Zeer teleurstellende ervaring met Domestika. Ik wilde één individuele cursus aankopen, maar kwam ondanks mijn voorzichtigheid toch terecht in een “Plus free trial”-constructie. De lage prijs met f... Toon meer

"Als grafisch ontwerper gaat mijn voorkeur uit naar textielontwerp en wat ik nu in deze cursus van Catalina leer is ongelooflijk! Alles is zeer goed uitgelegd van A tot Z met zelf een verpakking er bo... Toon meer

Ook ik ben in precies dezelfde val getrapt. Ik voelde me eerst dom, want inderdaad het staat in de kleine lettertjes. Maar jezus wat is 1 automatisch jaarabonnement van €300 zuur zeg. Ik wilde dit h... Toon meer

Hetzelfde als alle andere reviews. Een cursusje gekocht voor € 0.99 omdat de advertenties de indruk wekte dat je hier onbeperkt gebruik van kon maken, maar ineens is er € 123 afgeschreven. Meerdere... Toon meer

1. Opleidingscentrum

Create. Learn. Share. Domestika is the largest online community for creatives with courses from leading industry professionals.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

10K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

(9.545)

2.627 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Domestika Plus subscription trap..

Zelfde verhaal, ook in de Plus trap gevallen.. de pagina over hoe het werkt en dat je geen refund kan krijgen was mij net iets te fraai opgemaakt, hier hebben ze over nagedacht. En zo goed zijn de courses niet eens die ik gekocht had.

27 juli 2024

Pas op voor Domestika Pluss abonnement

Ik had in het verleden vaker een cursus gekocht bij Domestika en tot verkort geen problemen gehad met ze.

Helaas zat er bij mijn vorige aankoop zonder dat ik het wist een gratis proefversie van domestica plus. Iets waar ik niet van op de hoogte was en waardoor ik vandaag plotseling een factuur kreeg van bijna 108 USD, omdat ze dit zomaar omzetten tot een abonnement.

Ik heb direct contact gezocht, hun autorisatie ingetrokken bij PayPal en ben nu in een process om te proberen mijn geld terug te krijgen.

19 juli 2024

Onaanvaardbare praktijken bij Domestica

Zoals alle voorafgaande reacties, een misleidende site waardoor ik bij het kopen van een kleine cursus plots ongevraagt 105e van mijn rekening zag verdwijnen aan een jaarabonnement waarbij je alsnog de meerderheid van de cursussen dient te betalen
Ik vraag me écht af of dit volgens de regels van de wet verloopt vermits er zoveel mensen inlopen gaat dit eerder richting frauduleuze feiten dewelke beter vervolgd dienen te worden.

11 juli 2024

Wat een belachelijke website!

Wat een belachelijke website!! Ineens heb je een jaar abonnement waar je niet meer vanaf komt en schrijven ze 95 euro van je rekening af. Vervolgens reageren ze op geen enkele mail en krijg je geen contact. Het zag er leuk uit maar trap hier niet in!

12 juni 2024

Hetzelfde verhaal als hieronder

Hetzelfde verhaal als hieronder; ik blijk ook plotseling aan jaarabonnement vast te zitten. Het was mij ook niet opgevallen dat er een proefperiode was gestart. Ik had al een paar keer een cursus gekocht en ineens zit ik vanaf april 2024 vast aan een abonnement. Is het iets van de laatste tijd dat dit gebeurd?

De cursussen zijn allemaal volgens hetzelfde stramien opgebouwd, soms zit er iets leuks tussen maar ik vind het toch wel gauw saai.

8 juni 2024

Misleiding ten top!

Dit is hetzelfde verhaal als alle negatieve reviews voor mij. Je koopt een cursus en vervolgens zit je zonder dat je het doorhebt vast aan een abonnement! Hier heb ik geen toestemming voor gegeven! Je wordt hier misleidt!

10 mei 2024

...Zelfde verhaal zoals de vele voor…

...Zelfde verhaal zoals de vele voor mij. Het zijn een stelletje oplichters waar je niet onderuit komt. Zijn ook niet normaal te bereiken. Ongemerkt heb je een plus abonnement. Ik had het pas een maand later door toen het bedrag van 95 euro van mijn bank af dreigde te gaan. Precies op het moment dat je eigenlijk al te laat..., het aan het uitzoeken bent en beseft dat je er dus ingeluisd bent.
Domestika speelt het zeer geraffineerd, heel erg vies om zo geld te verdienen.

7 mei 2024

Hetzelfde verhaal

Hetzelfde hier. Je koopt een aanbieding, wat overigens een flut cursus was en opeens wordt een bedrag van +90,- afgeschreven voor een jaarabonnement.
En raad eens, zou de klantenservice heel moeilijk of heel makkelijk te bereiken zijn?

Bericht aan Domestika: Als het jullie echt spijt, neem contact met mij op en regel een terugbetaling. Ik heb na de melding dat ik een jaarabonnement ben aangegaan binnen 14 dagen Domestika bericht gestuurd en van jullie kant is er geen afdoende reactie gekomen om dit op te lossen. Zorg voor een nette bedrijfsvoering en geen doortrapte.

13 april 2024

Antwoord van Domestika

Hi, We are sorry to read that you had this experience. Sometimes our team takes a little longer to respond, but we assure you that we read and respond to all requests. Renewal only occurs at the end of the 30-day free trial or current plan. You can always cancel before it ends to avoid automatic renewal. In our Help Center you can get detailed information about Domestika Plus subscription renewal and refunds policy https://support.domestika.org/hc/en-us/articles/23641984541457

1x een cursus kopen voor 6.99 en je zit…

1x een cursus kopen voor 6.99 en je zit vast aan een abonnement van rond de 90 euro. Dat wordt niet vermeld. Wil je een klacht indienen, moet je veel moeite doen om het formulier te vinden. Heb je het ingevuld staat er dat je een bevestiging krijgt. Ook dat krijg je niet. Wat een oplichters.

12 april 2024

Schandalig

Schandalig! Een cursus gekocht en nu ineens vast aan een plus abonnement voor een jaar van ruim 90 euro! Kijk uit met deze website! Heel goed letten op de kleine lettertjes!

12 april 2024

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Als je een korte cursus koopt voor een aar euro wordt later ineens 100 euro afgeschreven voor een jaarabonnement waar je nooit bewust toestemming voor hebt gegeven maar wat blijkbaar ergens in de kleine lettertjes staat. Echt smerig.

5 april 2024

TRAP ER NIET IN!

TRAP ER NIET IN!

Ik kocht 3x een korte cursus maar bleek ergens in de hele kleine lettertjes toestemming te hebben gegeven voor een Domestika plus abonnement. Er werd 95 euro van mijn rekening afgeschreven voor een abonnement wat ik niet wil. Overigens kun je de korte cursussen alleen kopen wanneer je akkoord geeft voor de algemene voorwaarden waarin dus staat dat je daarmee toestemming geeft voor een plus abonnement.

Ik kon gelukkig mijn geld nog terugboeken via de Domestika app maar heb ook mijn bank gebeld om een afschrijving in het vervolg te blokkeren.

Lees dus heeeeel erg goed de kleine lettertjes voor je ergens akkoord voor geeft. Mijn mening....koop er nooit een cursus. Je wordt belazerd waar je bij staat.

2 april 2024

Je wordt aan subscriptie geslingerd

Je koopt een goedkoop cursus en maand later krijg je 99 usd in rekening gebracht voor “plus” subscription. Die was nooit bij aanschaf vermeld en geld krijg je ook niet terug. Oplichters.

27 maart 2024

Trap er niet in

Ook hier een “slachtoffer” van Domestika. Heb ook een eenmalige cursus aangeschaft maar blijk toch stiekem ergens iets van een plus abonnement te hebben genomen. Dag 95 euro. Hun reactie is dat het in de gebruikersvoorwaarden staat (zoals ze hier onder iedere review die negatief beoordeeld wordt, wordt aangegeven ) Gek (zacht uitgedrukt) dat deze onduidelijkheid blijkt bij zoveel mensen die denken een 1 malige cursus te hebben aangeschaft. Schandalig.

27 maart 2024

Ooit een leuke cursus gekocht

Ooit een leuke cursus gekocht. Was prima!
Tot mijn grote schrik is er nu ( 29 februari 2024) € 89 afgeschreven van mijn creditcard.
Dit zou voor een jaarabonnement ‘Domestika-plus’ zijn. Echter ik heb mij hier nooit voor opgegeven!
De website is niet transparant, ik kan op geen enkele manier hierover communiceren. En nu lijkt het erop dat Domestika Plus NON REFUNDABLE is’.
SCHANDE!
Heeft iemand een tip! Hoe kan ik het geld terugkrijgen? Ik voel mij zo belazerd!

15 maart 2024

Hi,

Thanks for being part of Domestika.

We are sorry to read that your experience with Domestika Plus was not the best. Remember that you can find all the information about it (http://www.domestika.org/plus) on the web, as well as on our Help Center (https://support.domestika.org/hc/categories/360000257837). Therefore, when you access a 30-day free trial or a plan in any of its modalities, you are accepting its terms of use and are aware of its benefits, operation, and limitations, if any.

Please note that you can manage your plan at any time from your profile at https://www.domestika.org/account/plan_subscriptions. Only the account owner will be able to handle cancellations, changes to payment methods, and credit management.
Since Domestika Plus is a plan with automatic renewal, a payment method must be associated with the profile. You can see the information in the following article: https://support.domestika.org/hc/articles/21514503221649.

For further details, we invite you to review our Terms of Use: https://www.domestika.org/terms

All the best,

Div cursussen met veel plezier!

Heb nu 18 cursussen gekocht. Ben er erg tevreden over, de meeste zijn inderdaad in het Spaans maar met translate ondertiteling is het goed te volgen. Sommige woordjes worden wel heel letterlijk vertaald maar dat neem ik op de koop toe.
Ben er van overtuigd dat ik van de cursussen leer, en ideeën opdoe, op na de volgende....

26 februari 2024

Onbetrouwbaar Amerikaans bedrijf

Amerikaans bedrijf. Lijkt goedkoop….
Ik heb een schildercursus gekocht van E6,95 en er werd E87,50 van mijn rekening afgeschreven Ik kreeg automatisch over naar een jaar abbonement wat ik nooit heb gekocht. Geprobeerd contact op te nemen en krijg vervolgens alleen automatische mails of mails waarin wordt gezegd dat je je geld op een ingewikkelde manier rerug kunt krijgen maar wat niet blijkt te werken. Ben dus mijn geld kwijt. Echt een afrader begrijp sowieso niet hoe ze een ander bedrag van mijn rekening konden afschrijven. Boze klant dus trap er niet in

Heb inmiddels na heel veel moeite mijn geld teruggekregen via paypall
Domestica zelf reageerd niet

11 februari 2024

Hi,

All the best!

Sluit geen abbonement af!

Ik ging automatisch over naar een jaar abbonement. Geprobeerd contact op te nemen en krijg vervolgens alleen automatische mails of wordt zelfs geheel genegeerd. Denk goed na voordat je in zee gaat met dit bedrijf!

19 februari 2024

Antwoord van Domestika

Hello, the subscription in its trial version is renewed to the selected plan. The Plus subscription has a specific section on the website where we explain the detailed features of the subscription [https://www.domestika.org/en/plus