Domingo Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte billader fikk feil 2 ganger , kom riktig til slutt men denne virket 4-5 ganger så kuttet den ut og dekslet løsnet, så dette er kinaprodukt på sitt dårligste, prøvd lenge for å få kontakt men... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke kjøp NOE fra dette firmaet. Jeg kjøpte en billader. Den jeg fikk var av en helt annen kvalitet enn den jeg bestilte. Ble enig med Dominga A/S om retur og ny leader. Returnerte laderen til... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Domingo eller Husogheim bør man holde seg unna. De gir uriktige opplysninger og forsikrer om at varen er like rundt hjørnet. Jeg har i endel tilfeller hatt kontakt med dem, og også bedt om å heve kjøp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr unna!! Dårligste nettbutikken jeg har vært borti, både norsk og utenlandsk. La inn bestilling 02.10.23 (#2421), har fortsatt ikke mottatt varer. Påstår det er sendt, men har aldri mottatt verken... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

Domingo tibyr titusenvis av produkter tkil konkurransedyktige priser! Finner du det samme produktet billigere andre steder; matcher vi prisen!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du får hverken varene eller refusjon - svindel

La inn bestilling i slutten av juli og fikk aldri varen og har fortsatt ikke fått refusjon. Har purret utalllige ganger både via e-post, sms, og telefon. Det er kun én og samme mann som svarte på mobil, men nå er mobilen også stengt så du kan glemme å ringe der. Chat som ligger på nettsiden er bare til å få deg til å tro du får support, men du kommer ingen vei med den. Mannen som driver dette nettstedet svindler deg og jeg har rapportert det til forbrukerombudet. Kjøper du noe på nettstedet, så er det det samme som å kaste pengene ut vinduet.

31 juli 2023

Antwoord van Domingo

Vår kundesupport er åpen Mandag til Fredag mellom Kl.09:00-15:00 kontakter du oss der i åpningstiden så vil du få hjelp. Alle kunder mottar det de bestiller.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke handle fra dette nettstedet

Ikke handle fra dette nettstedet. Bestilte og betalte for over 5 uker siden. Har sent Mail og ringt, ikke noe svar. Da jeg kontaktet de på chat har jeg fått kontakt og de sier de skal sende sporings nummer, som jeg ikke får. Har bedt om retur av betalingen, ikke noe svar. Hold dere unna denne nettsiden.

11 oktober 2023

Antwoord van Domingo

Kundeservice hjelper deg dersom det er etterlysing av varer som er bestilt. Kontakt oss på Chat på nettsiden vår domingo.no

Uendelig treg levering

Uendelig treg levering. De lovet å sende neste virkedag, men snart 1 mnd senere er varene fremdeles ikke sendt.

9 oktober 2023

Antwoord van Domingo

Våre fraktbetingelser forklarer hvor lang leveringstid vi har, Vi beklager at i noen tilfeller ikke er raskt nok men vi jobber hele tiden for å bli bedre på alle punkter

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Do not buy anything from this online…

Do not buy anything from this online store. I did not receive a confirmation email after ordering. They were impossible to get in touch with. Have no address and no telephone number. They did not answer emails. I never received the goods I paid for.

Note: The answer from Domingo.no below is totally untrue because they do not answer the emails and I still do not have my product.

6 september 2023

Antwoord van Domingo

Vår kontakt informasjon står på vår side. www.domingo.no med både telefon nummer, epost adresse, post adresse og Chat er daglig åpent i hverdagene

Dårlig kundebehandling!

Det var desverre dårlig kommunikasjon og respons fra Domingo. Lite kundevennlige! Jeg ventet på pakkene i 2 mnd (de skulle bli levert raskt stod det og i løpet av en uke). Jeg måtte ringe, sende mail, meldinger på chatt. Ofte så svarte de ikke i det hele tatt på mine spørsmål om leveringen. Jeg fikk også mange forskjellige forklaringen og svar på forsinkelsen og leveringstiden. Kommer ikke til å bestille noe mer fra her.

27 september 2023

Antwoord van Domingo

Vi beklager at det i noen tilfeller kan forekomme forsinkelser og gjør hva vi kan for å forbedre slike situasjoner

Dårlige greier

Kjøpsopplevelse: elendig. Produkt sendt 2 uker etter bestilling. Dårlig respons på e-post.
Produkt: elendig kvalitet, dårlige enkeltkomponenter.
Konklusjon: STYR UNNA

29 september 2023

Antwoord van Domingo

Vi beklager dersom du har vært misfornøyd med kvaliteten. Hos oss har du full garanti på produktene i tillegg til at du har vanlig angrerett. Vi savner at vi får mulighet til og rette opp i feilen før det gis dårlig kommentar

Lang tid.

Tok over 1 mnd for at jeg fikk sengen jeg bestilte. Skulle bare ta noen dager, får melding om at den er 10 dager forsinka, ringer inn den 10ende dagen da vet ingen hvor senga er. Skulle få sporingsnummer tilsendt, det fikk jeg ikke. Ringer igjen å spør hvor senga er, de er forsatt usikre. Forsatt ikke fått sporingsnummer. Det tok da 35 dager for at sengen ble levert. Sengen er heller ikke like hvit som på bilde, dårlig maling.

22 september 2023

Antwoord van Domingo

Synd at du sitter med en slik opplevelse og vi jobber for og bli bedre. Mvh.Domingo-Teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte vegghengt håndkleholder i…

Bestilte vegghengt håndkleholder i Juli.. Enda ikke fått varen, svart på en Mail med klager.. Unnskyldninger om forsinkelser.. Bedt om penger tilbake..

Men får ikke svar..

STYR UNNA!!!! Dette er lureri/svindel!

22 september 2023

Antwoord van Domingo

Hvis du bestilte i Juli så må det være en feil ett sted. Ber deg ta kontakt med kundeservice. Mvh. Domingo-Teamet

Svindel !

Svindel !! Bestilte 2 nattbord 1 august, hverken fått de eller pengene igjen…send Mail og mld, men de svarer ikke 🤬
STYR UNNA !!!

21 september 2023

Antwoord van Domingo

For at vi skal kunne hjelpe deg så må du nesten oppgi navn og adresse slik at vi får muligheten til og ordne opp i saken hvis det ikke allerede er ordnet opp i. Vi har til hensikt å gjøre våre kunder fornøyd med handelen hos oss. Mvh. Domingo-Teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leveransen tok altfor lang tid

Leveransen tok altfor lang tid. Vanskelig å få kontakt med dere. Altfor lite informasjon om ståa hvor varene var.

9 september 2023

Antwoord van Domingo

Så synd at du sitter igjen med en slik opplevelse. Vi vil alltid jobbe for og forbedre oss. Mvh. Domingo-Teamet

Fraværende oppfølgning ved…

Fraværende oppfølgning ved forsinkelser. Jeg måtte flere ganger ta kontakt for å høre hvor forsendelsen var blitt av. Begynte å tenke at det hele var en svindel. Aldri mer.

5 september 2023

Antwoord van Domingo

Tiden i transport kan variere litt ut fra hvilken artikell som er bestilt og hvordan postens sine rutiner er i område som du bor. Jeg ser at du har mottatt varene og jeg håper du er fornøyd med produktet. Takk for at du tar deg tid til og gi oss tilbakemelding på din opplevelse

Ingen leveranse, ingen refusjon

Jeg bestilte to solsenger, som i følge nettsiden var på lager og kunne sendes umiddelbart. Etter en drøy uke fikk jeg melding om at forsendelsen var forsinket og at jeg måtte påregne 10-12 dager til. Jeg fikk da kansellert bestillingen. Jeg har ikke mottatt noen refusjon, til tross for at de påstår at 'pengene er på vei'. Dette virker som ren svindel - ligg unna!

10 februari 2023

Antwoord van Domingo

Dersom det er noe som ikke stemmer må du kontakte vår kundesupport så hjelper de deg med saken din.

Sen bekreftele og forsendelse

Jeg fikke ikke noen bestillingsbekreftelse eller bekreftelse på at varene var sendt før etter 14 dager. Jeg var derfor overbevist om at jeg var svindlet.

30 augustus 2023

Antwoord van Domingo

Ordrebekreftelse blir sendt ut automatisk fra vår nettside når ordren er plassert. Ta kontakt med kundeservice dersom du mangler informasjon

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gikk som planlagt

Veldig bra opplevelse.

30 augustus 2023

Antwoord van Domingo

Vi er glad for å høre at du hadde en fin kjøpsopplevelse hos oss og takker for din tilbakemelding og stjernene. Mvh. Domingo-Teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og forsinket levering

Jeg var i kontakt med kundeservice hele fire ganger fordelt over en måned før jeg fikk et ordentlig svar og varen ble sendt. Når jeg etterspurte varen de to første gangene fikk jeg til svar at varen var på vei og ville ankomme fortløpende. Tredje gangen får jeg til svar at varen ikke er på vei fordi den ikke har vært på lager, men at de blir sendt så fort den kommer fra lager i utlandet. Fjerde gangen får jeg sammen med en beklagelse beskjed om at bestillingen min ikke er blitt behandlet og at varen ikke er og har aldri vært på vei. Jeg mottok varen kort tid etter denne siste kontakten. Når jeg forsøker å finne ut hva som har skjedd og hvordan det har seg at jeg har fått så mange ulike beskjeder som viser seg å være direkte løgn får jeg til svar at man ikke trenger å gå videre med dette problemet når varen nå blir sendt ut. Det oppleves som avvisende og ansvarsfraskrivende. Det er også vanskelig å komme i kontakt med kundeservice for å få ordentlige svar. I følge selskapet ønskes helst henvendelser gjennom chat som gir genererte forhåndslagte svar. Når man forsøker å få kontakt gjennom mail eller telefon som står oppført på nettsiden får man ikke noe svar.
Varen er jeg fornøyd med, men grunnet elendig kundeservice kommer jeg ikke til å handle noe mer fra denne siden.

29 augustus 2023

Antwoord van Domingo

Det er synd du sitter med en slik opplevelse. Vi vil hele tiden jobbe for og bli bedre på kundeservice og leveringstid

HOLD DEG VEKKE

IKKE BESTILL HERFRA. Ikke får man varene og der er umulig å få svar av kundeservice så der va 1600 kr tapt... HOLD DEG VEKKE

1 augustus 2023

Antwoord van Domingo

Vi håper du kan ta kontakt med oss slik at vi kan få ordnet opp i dette. Det er ikke mening i at du ikke skal motta varer eller refusjon. Vi kan dessverre ikke se utfra kommentaren hvilken kunde du er så ta kontakt med oss på Chat nederst på siden vår www.domingo.no

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varen var bestillt og bekreftet i juli

Varen var bestillt og bekreftet i juli, men etter bekreftelses e-post, fått vi ingen leverings bekreftelse via e-post eller noe lignende.
Prøvde å tar opp kontakt, via e-post, telefon og Messenger, men ingen svar. Dessverre betalte jeg med Vipps så pengene er borte.

15 augustus 2023

Antwoord van Domingo

Jeg ser ut fra sporing at pakken din er utlevert til deg. Håper du er fornøyd med varen

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.