Dongemondklimaattechniek Reviews

4,7

Fijne mensen en snel geïnstalleerd. Ze gingen net even verder om het allemaal af te krijgen, zodat we sneller konden genieten van de warmte. Daarnaast erg netjes alles afgewerkt. Dit bedrijf is een a... Toon meer

Komen afspraak na, werken netjes, laten geen vuil achter, dekken netjes alles af, en maken de airco goed schoon van binnen en buiten, ook gezellig personeel, dus zeer te spreken over Dongenmondklimaat... Toon meer

1. Airconditioning aannemer
  2. Airconditioning reparatieservice

Bij Dongemond Klimaattechniek b.v. staat u als klant centraal. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw klimaat technische wensen. Dit kan een volledig geïnstalleerde lucht/water warmtepomp zijn voor uw woning tot het plaatsen van een airconditioning in uw slaapkamer om de warme zomernachten of koude winters door te komen. Tot de meest uitgebreide luchtbehandelings/ventilatie installaties voor de zakelijke markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een opname aan en laat u adviseren in de mogelijkheden.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kundig en uitgebreide onderhoudsbeurt

Kundig en uitgebreide onderhoudsbeurt. Vriendelijk personeel.

20 februari 2026

Antwoord van Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank voor uw recensie!
Dit waarderen wij enorm.
Mvgr Dongemond Klimaattechniek.

Goed onderhoud van de airco

Goed onderhoud van de airco. Vriendelijke monteur en gaf goed uitleg voor het verdere onderhoud en over de zaken die hij verricht had.

11 februari 2026

Antwoord van Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank voor uw fijne recensie!
Mvgr Dongemond Klimaattechniek

Fijn bedrijf

Duidelijke offerte, keurig aan afspraken gehouden, snel met informatie en keurig netjes en naar tevredenheid gewerkt.
Prima dus en wij zeer tevreden.

22 januari 2026

Beste Peter, Dank
voor uw fijne recensie. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groeten, Dongemond Klimaattechniek

Goed en betrouwbaar bedrijf

Goed en betrouwbaar bedrijf. Hebben top
Werk geleverd bij ons.

14 januari 2026

Antwoord van Dongemondklimaattechniek

Beste André, Dank voor uw recensie. Dit waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Dongemond Klimaattechniek.

Werner heeft alles goed nagekeken en de…

Werner heeft alles goed nagekeken en de tijd genomen. Pas precies 7.00 uur aanwezig zoals aangegeven. We hadden nog nooit onderhoud laten doen dus daarom was alles erg vervuild en had hij meer tijd nodig om dit te doen.

14 januari 2026

Antwoord van Dongemondklimaattechniek

Beste mevrouw van Fessem, Dank voor uw recensie. Dit waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Dongemond Klimaattechniek.

Aanrader!

Zeer tevreden. Vanaf opname voor het maken van een offerte tot en met de offerte en opdracht voor feitelijke levering van de airco is allemaal zeer netjes en snel verlopen. Na oplevering van installatie alles netjes opgeruimd/achtergelaten. Goede communicatie. Duidelijke offerte. Echt vakwerk! Aanrader!

6 januari 2026

Professioneel en vriendelijk

Professioneel bedrijf en vriendelijke mensen, keurige service. We hebben inmiddels 2 airco’s naar grote tevredenheid hangen.

11 september 2025

Prima ervaring!

15 september 2025

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Komt haar afspraken na tegen een redelijke prijs

15 september 2025

Antwoord van Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank dat we het onderhoud voor u hebben mogen uitvoeren én voor deze fijne recensie! Mvgr Dongemond Klimaattechniek

Niks aan te merken.

Niks aan te merken.

8 september 2025

Antwoord van Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank voor uw positieve recensie!
Mvgr Dongemond Klimaattechniek

Installatie diverse aitco's

Advies op maat, prettig in contact, komen afspraken na

30 juni 2025

Antwoord van Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Dit word enorm gewaardeerd. Veel plezier van uw nieuwe installatie!

Dongemond levert goede service en in…

Dongemond levert goede service en in het bijzonder de communicatie.

23 juni 2025