donkelaar.nl Reviews

1. Afvalverwerkingsbedrijf
  2. Containerservice
  3. Vuilnisophaaldienst
  4. Vuilnisstortplaats

Bij Donkelaar.nl huurt u snel en eenvoudig de juiste container voor elke klus. Of u nu een kleine of grote container nodig heeft, open of gesloten, of liever een big bag gebruikt—wij hebben het allemaal op voorraad. Vanuit onze locaties in Veenendaal en Renkum leveren wij containers door heel Nederland, zodat u altijd verzekerd bent van snelle service en scherpe tarieven. Als afvalverwerkingsbedrijf bieden wij ook de mogelijkheid om uw afval voordelig te storten bij onze brengstations aan de Kernreactorstraat in Veenendaal en de Industrieweg in Renkum. Afvalverwerking en recycling worden steeds belangrijker in onze samenleving, en Donkelaar.nl draagt hier actief aan bij met een duurzame en efficiënte aanpak. Wij plaatsen de container op locatie, u vult hem, en wij zorgen voor de afvoer—makkelijk, verantwoord en zonder gedoe. Dankzij ons brede assortiment en klantgerichte service zijn wij dé partner voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare containerverhuur en afvalverwerking. Kies voor Donkelaar.nl en ervaar het gemak van een professionele containerservice die met u meedenkt.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Bel je om te vragen hoelaat ze de container op komen halen (omdat de aannemer op woensdag zegt dat hij donderdag opgehaald wordt) is het antwoord wij komen niet vandaag het wordt vrijdag. Leg ik uit dat ik dan een groot probleem heb omdat ik dan de oprit niet af kan en om 17:30 uur mijn gehandicapten zoon op moet halen. Krijg je het antwoord dat is niet mijn probleem. Nogmaals gevraagd of hij toch wil kijken om het op te halen omdat ik mijn zoon niet in Baarn kan laten staan. Helaas gaat niet gebeuren vandaag. Als ik dan (wat luider) aangeef dat ik dit niet normaal vindt wordt er gezegd je hoeft niet te schreeuwen (heb ik helemaal niet gedaan) het is nu bouwvakvakantie dus is het drukker. Ik heb toen toch om een oplossing gevraagd maar die bieden ze niet aan. Aangegeven dat ik dan een taxi moet regelen maar dat de rekening voor hun is. Toen was het antwoord kun je doen maar wij betalen toch niet en heeft meneer boos de verbinding verbroken. Erg slecht die hoeven hier nooit meer te komen.

23 juli 2026

Prima dienstverlener

Helemaal OK: er wordt meegedacht over de afvalsoort en als je een tijdige wissel wilt zodat het werkvolk niet met de armen over elkaar hoeft te staan, houden ze zich daar keurig aan

14 augustus 2025

uitstekende afvalverwerkingsservice met vriendelijke chaufeurs bij Donkelaar.nl

Ik ben zeer tevreden over de diensten van donkelaar.nl uit Veenendaal. Ze ledigen regelmatig mijn afvalcontainers voor restafval en papier. De chauffeurs zijn altijd vriendelijk, netjes en beleefd. Ik waardeer hun professionaliteit en klantgerichtheid enorm. Ik maak al geruime tijd gebruik van hun diensten en ben zeer tevreden. Ik kan donkelaar.nl dan ook van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare afvalverwerker.

28 december 2023