Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa Reviews

Calle Altea 14, 03560 El Campello, Alicante, ES

Hele fijne tijd gehad. 2 zwembaden en een mooi schoon en rustig strand voor de deur. We hadden problemen met de koelkast die niet goed sloot, dit werd meteen opgelost. Regelmatig schone handdoeken en... Toon meer

We zijn een weekje in dormio geweest, fantastisch complex, wij hadden een prachtig appartement (B6-22) met een fantastisch uitzicht op zee. Receptie erg vriendelijk. Pepe werkzaam in de bar paqui's ta... Toon meer

Wij hadden een reservering gemaakt via Booking.com bij Dormio, maar helaas was onze ervaring allesbehalve positief. Door onvoorziene omstandigheden konden we onze geplande reis niet maken, maar toen... Toon meer

Al 3 jaar bezoeken wij Dormio Costa Blanca in een appartement met zeezicht vanaf een ruim balkon. Dit jaar voor het eerst kun je, tegen betaling, genieten van heerlijke massages en de ontspannende Ja... Toon meer

1. Vakantiewoningverhuur
  2. Hotel
  3. Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen

In de regio Alicante, direct aan de Middellandse Zee in Spanje, vindt u Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterren-plus-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6 persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. Vanuit uw appartement loopt u zo het zandstrand van Cala Lanuza op. In Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. De perfecte plek voor een heerlijke zon-, zee-, strandvakantie!

• Calle Altea 14, 03560, El Campello, Alicante, Spanje

• 31850134040

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

553 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een heerlijke relax resort met vriendelijke en behulpzaam personeel.

Een heerlijke relax resort, met voor de deur het strand van Lanuza.
Samen met familie genoten van het heerlijke terras met voor ons een mooi uitzicht op het strand en de zee.
Mijn moeder van 85 vond het ook een geweldige ervaring.
De werknemers van Dormio costa blanca zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Een auto is hier wel een must, ook al kan je met het trammetje naar Alicante of Benidorm...deze is echt op loopafstand,zo,n 5 a 8 minuutjes.
Ook is er op het resort een goed restaurant.
En ook op loopafstand nog twee restaurants waar je goed terecht kunt.
De appartementen zijn zeer netjes en schoon.
Algeheel een prettig verblijf gehad.

3 mei 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste meneer van Loon, namens het gehele team willen wij je bedanken voor de geweldige review die je met ons gedeeld hebt. Wij zijn blij om te horen dat jouw recente verblijf bij Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa zeer goed is bevallen en dat je enorm hebt genoten van jouw verblijf. Bedankt voor je positieve feedback over ons personeel, we zullen het aan hen doorgeven. We zien je graag nog eens terug! Met hartelijke groet, Britt - Dormio Resorts & Hotels

Geweldig mooie locatie

Een volledig ingericht en luxe appartement met groot terras. Mooi complex met zwembad (binnen en buitenbad) met spa en wellnes. Een restaurant en een tapas restaurant. In deze tijd, voorjaar (april) heerlijk rustig. Een auto is wel handig, maar er is een tation op loopafstand met tram/trein verbinding naar Alicante en richting Benidorm.

14 april 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Hans, We willen je graag bedanken voor het achterlaten van deze geweldige beoordeling. Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden was over jouw vakantie bij ons en dat je hebt genoten van Dormio resort Costa Blanca, Wij waarderen de aanbeveling die je hiermee doet. Graag hopen we je nog een keer te mogen ontvangen voor nog zo’n fijne vakantie! Met hartelijke groet, Danique,- Dormio Resorts & Hotels

Super resort gelegen aan Middellandse Zee

In april 2023 een kleine week op dit prachtige resort verbleven. Appartement met 2 ruime slaapkamers, ruime badkamer en gezellige woonkamer. Keuken van alle moderne gemakken voorzien.
Riant balkon met schitterend uitzicht op de Middellandse Zee.
Van de keuken weinig gebruik gemaakt want het restaurant Nuzza is grandioos: de brigade zorgt voor fantastische gerechten!
Het resort is gelegen tussen Alicante en Benidorm en bevindt zich pal aan het strand.

Het resort beschikt ook over een zwembad en een Spa en Wellness.

Personeel is zeer gastvrij en vriendelijk.

Kortom: een echte aanrader!

15 april 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste heer/mevrouw, namens het gehele team willen wij je bedanken voor de geweldige review die je met ons gedeeld hebt. Wij zijn blij om te horen dat jouw recente verblijf bij Dormio resort Costa Blanca zeer goed is bevallen en dat je enorm hebt genoten van jouw verblijf. We zien je graag nog eens terug! Met hartelijke groet, Danique,- Dormio Resorts & Hotels

Incredible and wunderful

Perfecte vakantie gehad! Supermooie ligging, uitermate vriendelijk en gastvrije medewerkers die ten alle tijde jouw een heel fijn verblijf geven! Heerlijk gegeten in het restaurant en in de ochtend een heerlijk ontbijt!
WIj komen absoluut terug!!

26 maart 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Leonie, bedankt voor jouw positieve feedback. Jouw mening is belangrijk voor ons. We hopen jullie graag nog eens terug te zien in Costa Blanca! Met hartelijke groet, Danique - Dormio Resorts & Hotels

Genieten aan de Costa Blanca

Schitterend resort,direct aan zee. Nette sfeervolle appartementen met boven gemiddelde keuken (-inventaris) en prima bedden.
Door de ligging super uitzicht over de zee.
Penthouse heeft fantastisch dakterras.
Zeer vriendelijke en behulpzame receptie en overig personeel. Opmerking of "klacht"wordt direct opgepakt. Minimarkt eigenlijk te minimalistisch en te duur.
Sport en spa zou iets eerder open mogen, voor de vroege vogels.

22 maart 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Willem, bedankt dat je naar ons resort bent gekomen en dat je de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Wat fijn om te lezen dat je hebt genoten van jouw vakantie. Dit is zeker het gevoel dat we willen geven aan onze gasten. Uw opmerkingen over de minimarkt en Spa zullen wij doorgeven aan het verantwoordelijke personeel. We kijken er naar uit om je nog eens opnieuw te mogen ontvangen op ons resort. Met vriendelijke groet, Danique- Dormio Resorts & Hotels

Het resort is supermooi

Het resort is supermooi. Ik raad de spa aan en de massage bij Laura is echt top

25 maart 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Danny, bedankt voor het achterlaten van deze
beoordeling en dat je ons op de manier aanbeveelt aan andere gasten. We kijken er naar uit om je nog eens opnieuw te mogen ontvangen op ons resort. Met vriendelijke groet, Danique- DOrmio Resorts & Hotels

Geweldig genoten van een verblijf van 6…

Geweldig genoten van een verblijf van 6 weken in een top appartement met een groot terras waar de hele dag de zon was. Uitkijkend op de zee en direct aan het strand. Bedden van goede kwaliteit.Luxe van elke 3 dagen verschonen van handdoeken en zeer regelmatig verschonen van de bedden. Dit resort is vrij nieuw, straalt niet alleen luxe uit maar verhelpt een eventuele klacht direct, receptie zeer vriendelijk. Dagelijks vers brood verkrijgbaar op het resort. Het assortiment van het winkeltje is (helaas) minimaal.

7 februari 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Marion, namens het gehele team willen wij je bedanken voor de geweldige en uitgebreide review die je met ons gedeeld hebt. Bedankt dat je ons op de manier aanbeveelt aan andere gasten. Het is geweldig om te horen dat je een plezierig verblijf bij ons heeft gehad en dat we samen met jou samen herinneringen hebben kunnen creëren. Hopelijk zien we jullie snel nog eens terug voor nog zo’n geweldige vakantie. Met gastvrije groet, Danique- Dormio Resorts & Hotels

Heel prettige ervaring

Heel prettige ervaring, mooie ligging, vriendelijk personeel, prachtige appartementen, kort bij de tram Alicante - Benidorm enz

7 maart 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Christiane, dankjewel voor het achterlaten van deze positieve review. Wij zijn blij dat u een fijne ervaring heeft gehad op ons resort in Costa Blanca. Hopelijk zien wij u snel weer een keer terug! Met vriendelijke groet, Danique- Dormio Resorts & Hotels

Top resort

Top resort. Super mooi uitzicht op zee. Heerlijk rustig. En tevens zo in Alicante.

26 februari 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Adema, dank je wel voor deze positieve reactie! Wat fijn te lezen dat u heeft genoten van het resort, dit horen wij graag. Hopelijk mogen wij u binnenkort nogmaals verwelkomen. Met vriendelijke groet, Danique- Dormio Resorts & Hotels

Resort boven verwachting

Schitterend complex van alle gemakken voorzien, appartementen zijn van zeer goede kwaliteit en voorzien van alle comfort en benodigdheden. Dakterras boven standaard, penthouse huiselijk ingericht, zodat je je direct thuis voelt. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, mini supermarkt iets te beperkt qua assortiment.

24 februari 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Brigitte, wij willen u graag bedanken voor uw prachtige review. Wat goed om te lezen dat u het resort erg leuk vond en heeft genoten. Hopelijk zien wij u nog een keer terug op een van onze resorts. Met gastvrije groet, Danique- Dormio Resorts & Hotels

Supermooi resort!

Supermooi resort direct aan zee met goede parkeergelegenheid en vriendelijk personeel. Mooi schoon appartement voor een goede prijs (in de carnavalsvakantie). Wij bleven 6 nachten en halverwege werd ons beddengoed verschoond en kregen we schonen handdoeken; top-service!
Zeker een aanrader!

21 februari 2023

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Janine, hartelijk dank voor deze positieve reactie. Wat goed te lezen dat jullie zo genoten van het resort. Graag zien wij jullie snel weer een keer terug. Met vriendelijke groet, Danique- Dormio Resorts & Hotels

Een relaxte plek

Het is een fijne plek met fijne en relaxte mensen (personeel).
Een goed restaurant en gezellige appartementen.

22 november 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Tanja, dank je wel voor deze positieve review! Fijn dat jullie een gezellige tijd hebben gehad op ons resort. Hopelijk zien wij jullie snel weer een keer terug! Met vriendelijke groeten, Danique - Dormio Resorts & Hotels

Erg mooie locatie direct aan de zee met…

Erg mooie locatie direct aan de zee met een mooi klein strandje. Het appartement is erg netjes, schoon en ziet er net zo uit als in de brochure. Verder een mooi zwembad en een mooi restaurant / lounge banken voor lekker eten een drankje. Erg genoten, we komen weer!

10 november 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Geachte Jan Mulder, we waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om deze uitgebreide en positieve review achter te laten. Goed om te lezen dat u heeft genoten van de locatie, het appartement en de faciliteiten. We hopen jullie graag nog eens terug te zien! Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Toplocatie,dicht tegen het strand

Toplocatie,dicht tegen het strand, ideale uitvalsbasis om de regio te bezoeken, auto bij huren is dan ook zeer handig.Het appartement is net zoals op de foto,mooi terras,goed bed...voor ons zeker voor herhaling vatbaar!Toen wij er waren was het lekker rustig en heel mooi weer,zalig genieten aan het zwembad of eigen terras en de dag afsluiten in de wellness.Wij hebben genoten.

9 oktober 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Anita, wat fijn dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide review te plaatsen. We worden erg blij van uw review! Leuk dat jullie graag nog eens terug willen komen en erg hebben genoten. Tot de volgende keer! Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Heerlijk resort

Heerlijk resort, zon, zee, strand en goede restaurants in de buurt. Inchecken gaat eenvoudig, vriendelijk personeel.

24 oktober 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Elisabeth, heel erg bedankt voor uw geweldige review. Wat goed om te lezen dat u het resort heerlijk vond en volop heeft genoten van de zon, het zee en het strand. We hopen jullie nog eens terug te zien in de toekomst! Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

2 weken verbleven in Almadraba…

2 weken verbleven in Almadraba Superior. Wat een fantastisch uitzicht, en mooi en schoon van alle gemakken voorzien appartement. Ruim balkon met heerlijk bankje en buitendouche naast het normale terrasmeubilair. Om de paar dagen schone handdoeken en je bed opnieuw opgemaakt. Buitengewoon attent personeel. Restaurant Nuzza is eten op niveau, de tartar de autun zo vers en mooi op smaak gebracht dat ik het meerdere keren besteld heb. Vooral het personeel in Nuzza is supervriendelijk. Enige puntje van kritiek is het assortiment versus prijs in de minimarket. Maar de vriendelijke jongeman die er werkt maakte weer een hoop goed. Kortom, absoluut een aanrader!

1 oktober 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Nathalie, we willen u als eerst bedanken voor uw mooie en uitgebreide review. Wat leuk dat jullie 2 weken zijn verbleven in de Almadraba Superior. Fijn dat jullie hebben genoten van het uitzicht en alle gemakken van dit appartement. Wij zullen uw opmerking over het assortiment in de minimarkt noteren en gaan dit bespreken. We hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien op één van onze resorts of hotels. Met gastvrije groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Zeer mooie appartementen.

Zeer mooie appartementen.
Mooi centraal gelegen tussen Alicante en Benidorm.
Alles makkelijk te bereiken met tram die op 4 minuten lopen is

24 augustus 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste Hans, wij willen u graag vriendelijk bedanken voor uw mooie review. Wat fijn dat u de appartement zeer mooi vond en heeft genoten van de locatie van het resort. Hopelijk zien we u in de toekomst nog eens terug! Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Heerlijke vakantiestek

Mooi complex, met mooie ligging aan zee. Zwembad, sportfaciliteiten en spa aanwezig. Schone appartementen met airco en veel extra’s. Vriendelijke en gastvrije medewerkers.

13 augustus 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Geachte Richard, bedant voor uw geweldige review. Goed om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. We hopen u graag nog eens terug te zien! Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Top verblijf

Top verblijf! Beste tijd om te relaxen. Er is voor ieders wat te doen( voor elke leeftijd)
Ik kom volgend jaar terug!

1 augustus 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Geachte Abdoullah el Moutanabbi, wij willen u graag vriendelijk bedanken voor het achterlaten van deze review. Wat goed om te lezen dat jullie een top verblijf hebben gehad. Tot volgend jaar! Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Mooi appartement, prachtig gelegen en van alle gemakken voorzien

Wat een heerlijke plek, pal aan zee. Je loopt zo het strand op! Mooie, goed verzorgde appartementen, van alle gemakken voorzien. Prachtig uitzicht vanaf het grote balkon. Zonwering, airco, wasmachine en vaatwasser, aan alles is gedacht. Ik miste alleen een föhn, maar die is, zolang de voorraad strekt, te leen bij de receptie. Ook handig dat je badhanddoeken tegen een borg kunt lenen, dat scheelt een hoop gesjouw. Hoewel er een treinverbinding is naar de kustplaatsen aan de Costa Blanca is een auto wel handig en fijn. Er schijnt volgend jaar een supermarkt bij het resort te komen, dat is een echte aanwinst. De twee restaurants zijn goed, het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam en spreekt over het algemeen goed Engels. Ik heb absoluut genoten!

30 juli 2022

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa

Beste T., wij willen u graag vriendelijk bedanken voor de uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat u heeft genoten van de locatie, het appartement en het uitzicht vanaf het balkon. Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf. We hopen u graag nog eens terug te zien! Met gastvrije groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels