mooie vakantiewoning en lekker ruim. het inpandige zwembad is een cadeautje, goed voor de afkoeling in warme dagen. Jammer dat kranen in verval raken. er is absoluut te weinig bergruimten in zowel sl... Toon meer
- Het terras aan de buitenkant van het huis was erg vies en vol rommel -> onbruikbaar; - Ze wilden ons geen e-bikes verhuren: „Alle fietsen zijn volgeboekt!”, terwijl de fietsen de hele dag nutt... Toon meer
Voor de derde keer voor een korte vakantie op een Dormiopark. Geweldige huisjes, altijd goed schoon en op een mooie locatie. Rustige parken met een klein maar fijn zwembad. Gastvrije en attente mede... Toon meer
In het weekend van 15 tot 17 maart 2024 hebben wij het Dormio park nieuwvliet bad bezocht en hebben wij gebrijk gemaakt van 1 van de mooie volledig verzorgde villa's. Tijdens het boeken van de villa w... Toon meer
Dicht bij één van de schoonste zandstranden van Nederland en in een natuurrijke omgeving ligt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad hoeft het je aan niets te ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Ons resort beschikt onder andere over een modern restaurant met een ruim buitenterras, een binnen- en buitenzwembad, een minimarkt met broodjesservice en de Mio Kids Club.
Lampsinsdijk 8, 4504 RA, Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
- +31085134040
Vraagt klanten om een review
Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord
We komen zeker terug
We verbleven recent in Dormio Nieuwvliet-Bad en zijn over het algemeen erg tevreden. De accommodatie was top: ruim, modern en netjes onderhouden. Een groot pluspunt was de tuin die direct uitkomt op de speeltuin – ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook de ligging is prima: rustig gelegen en toch dicht bij het strand.
Er waren wel enkele minpunten. De bedden vonden wij minder comfortabel, vooral door de erg harde kussens. Ook lieten de gordijnen veel licht door, dus een slaapmasker of zonwerende voorziening is aan te raden. De speeltuin zelf biedt veel speelmogelijkheden, en het springkussen was absoluut een favoriet bij onze zoon. Wel zou het onderhoud rond de speeltuin beter kunnen: er stond veel onkruid, waaronder vervelende distels.
Al bij al een fijne vakantieplek met enkele kleine aandachtspunten.
Great and clean house
Great house, beautiful park and very and very clean!

Friendly staf
Friendly staf. Accommodations very good ! The swimming pool inside our house was a succes !

Duidelijke site
Duidelijke site. Alleen soms wat lastig terugvinden wat je eerder gezien hebt. Dan opnieuw zoekfuncties aanvinken zodat je bij het juiste uitkomt
Top huis met jonge kids!
Duidelijkheid en snel geregeld
Duidelijkheid en snel geregeld.
Schitterende huizen. Super vriendelijk personeel! Echt ontspannend
Fijn park
Fijn park. Goede ligging en vriendelijke en behulpzame medewerkers. Een goed uitgeruste vakantiewoning met alle nodige comfort. We hadden er een topweek!
De website is duidelijk
De website is duidelijk. Bij het telefonisch contact werd ik op een prettige manier behandeld.
Makkelijk te boeken en snelle reactie
Snelle reactie op de boeking. Gemakkelijke site die goed werkbaar is.
Dormio Nieuwvliet is een prachtig…
Dormio Nieuwvliet is een prachtig vakantiepark met sfeervolle, moderne huisjes en een rustige, mooie omgeving. Wat dit park echt bijzonder maakt, is de gastvrijheid en servicegerichtheid van het personeel. We kwamen erachter dat we geen koffiecups meer hadden, maar de shop bij de receptie was al gesloten. Toen we dit aangaven, reageerde het personeel direct met: "Geen enkel probleem, we doen de winkel even voor u open!" Dat is pas service!
Daarnaast waren de faciliteiten uitstekend en was alles tot in de puntjes verzorgd. Het park straalt rust en luxe uit, waardoor het de perfecte plek is om zorgeloos te genieten. Wij komen hier zeker terug!

Heerlijke huisjes en park
Heerlijke huisjes en park. Genoeg faciliteiten en speelmogelijkheden voor jonge kinderen. Bij het boeken goed telefonisch geholpen zodat ik t juiste huisje kon boeken voor mijn ouders die slecht ter been waren.
Het enige minpunt is de broodjesservices. Echter bij de camping aan de overkant kun je ook prima broodjes halen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Toffe trip in Nieuwvliet.
Toffe trip in Nieuwvliet.
Zeer rustige locatie , mooi en proper huisje en vriendelijk personeel

boeking
Op basis van de foto's op de site een vakantiehuis geboekt. Snelle respons. Nu nog tijdens de vakantie ervaren of de het vakantiehuis beantwoord aan de getoonde foto's. Gezien eerdere ervaringen heb ik er alle vertrouwen in.
Vreselijk gedateerde slecht schoongemaakte woning.
Vreselijk gedateerde slecht schoongemaakte woning.
Schoonmakers al naar huis na melding.
Meubilair oud en smerig.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Reactie op bericht :
Al onze klachten gelijk gemeld bij receptie er zouden mensen komen maar nadat we terug kwamen waren de schoonmakers al naar huis.
Toen zelf gaan schoonmaken omdat de ontlasting nog aan de toiletbril zat. Ik wilde niet slapen en douchen in een vervuilde woning.
Zo was hele waslijst achter gelaten per mail. De bank zou vervangen worden op woensdag is ook niet gedaan.
Het leek wel of er honden aan geknaagd hadden.
Maar blijkbaar word die niet gelezen want daar heb ik nooit reactie op gekregen.
Blijkbaar aan jullie antwoord is dit nooit doorgegeven aan de reactie te lezen.
Deze woning had nooit verhuurd mogen worden in deze staat.

Hele mooie aantrekkelijke actie
Hele mooie aantrekkelijke actie. Super-de-luxe huis met iedere slaapkamer eigen badkamer. Sauna en jacuzzi!

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Ruime en energie neutrale bungalow
Ruime en energie neutrale bungalow, iedere slaapkamer had eigen badkamer. Heerlijk ruim terras aan het water. Goed ingerichte keuken. Enige minpunt was dat er geen kastruimte vrij is gehouden om je boodschappen op te bergen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Erg mooi resort met luxe accomodaties
Erg mooi resort met luxe accomodaties. Nog wat weinig groen omdat het gloednieuw is. Goede faciliteiten. Restaurant is gezellig. Zwembad wat klein maar prima. Veel huizen hebben zelf een zwembad of wellness.