Geweldige producten
Geweldige producten, snelle klantenservice!
DOUXE is specialist in kantoormeubilair en thuiswerkplekken. In een tijd waarin mensen soms wel acht uur per dag achter een bureau doorbrengen, vinden wij het essentieel dat die uren comfortabel én ergonomisch zijn. Vanuit die behoefte zijn we gestart: betaalbare, stijlvolle en efficiënte werkplekoplossingen creëren die écht het verschil maken. Maximale prestaties, maximaal comfort — dáár staat Douxe voor. Wij geloven dat beter werken begint bij een betere werkplek. Daarom dragen we actief bij aan het oplossen van de toenemende werkdruk en gezondheidsklachten in Nederland. Onze oplossingen – van monitorarmen tot zit-sta bureaus – zijn ontworpen om je productiviteit en welzijn te verbeteren. Een van onze eerste producten, de monitorarm, is nog steeds een bestseller. Niet zonder reden: met een goede monitoropstelling werk je tot wel 40% efficiënter. Omdat wij zelf groot fan zijn van slim en effectief werken, hebben we ons assortiment uitgebreid met andere slimme tools voor het moderne (thuis)kantoor. Daarbij profiteren onze klanten van onze eigen productielijn én snelle distributie vanuit ons magazijn in Rotterdam. Zo leveren wij duurzame, ergonomische oplossingen aan klanten in Nederland, België en Duitsland — snel, stijlvol en tegen een eerlijke prijs.
Koperstraat 26, 3067GL, Rotterdam, Nederland
Geweldige producten, snelle klantenservice!
Goede klantenservice en behulpzaamheid. Mooi bureau, maar wel schijnbaar niet bij elkaar horend blad en onderstel. Werkt natuurlijk desondanks.
Wat een práchtige zaak in Amsterdam !
Sfeervolle inrichting, Gewéldig mooie spullen, écht zeer hoge kwaliteit !
Hele fijne bedden probeer/proef ruimte 👌🏻
De man/jongen die ons hielp had/nam alle tijd en heeft ons Súper geholpen !!!
Het was echt een belevenis !
Heel blij met alles !
En last but not least ………… geweldige ontvangst met heeeeerlijke cappuccino !! Chapeau en tot ziens ! 👌🏻👏🏼👍🏼🙏🏼😍
Stevige verpakking en snel geleverd. Duidelijke assemblage instructies. Degelijke en makkelijk instelbare dubbele monitor arm.
Mooie producten, snelle verzending en erg blij met mijn monitor armen!
En het werkt naar behoren.
In elkaar zetten lukte ook wel in het begin alles erg stug maar aan de verschillende schroeven draaien en nu zet ik de monitors makkelijk zoals ik ze wil hebben.