Det var nemt at få en tid for behandling. Rådgivning før aftale var god. Selve bilens service blev udført tilfredsstillende. Der blev hilst med venlighed fra alle på værkstedet.
Lees wat reviewers zeggen
Var blevet Brændt af et andet firma over flere gange på batteriskifte. Ringede til dp auto og forklarede junior om sagen og han sagde du kommer bare til eftermiddag. Så skal jeg nok få skiftet din... Toon meer
Jeg er gammel kunde hos dpauto Som altid forstående over for mit problem - en knust rude i passager-siden denne gang en ny rude blev straks bestilt dagen efter kunne jeg hente bilen på værkstedet... Toon meer
God service og behagelig kontakt, blot trækkrogen påtalt til efterfølgende syn. Dets holder burde have været renset -- det havde jeg ikke bedt om specifikt, blot nævnt at bilen skulle til syn efter de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
DP Autoteknik er dit lokale værksted i Virum. Vi har samlet over 60års erfaring i reparation og service af alle bilmærker. Har du en hybrid eller elbil kan vi også reparere og servicere den. Vi holder os altid opdateret med kurser i den nyeste teknologi og har værktøj og testudstyr til alle bilmærker. Hos DP Autoteknik gennemgår vi altid bilen for fejl og mangler, og skulle der være noget galt med bilen, ringer vi til jer, inden vi går i gang med at lave bilen.
Contactgegevens
virumgårdsvej 5, 2830, Virum, Denemarken
- info@dpauto.dk
- dpauto.dk
Vraagt klanten om een review
Kan anbefales
Venlig behandling, god service, rimelig pris og arbejdet udført perfekt og til aftalt tid.
Fair og professionel behandling
Det var nemt at få en tid for…
Rigtig god service
God service og godt håndværk
Altid stor tilfredshed
Også denne gang var jeg fuldt tilfreds med reparation af min gamle bil.
Altid venlig og informativ behandling.
Og problemerne bliver løst
Super service fra Dan og hans søn Mark
Super service fra Dan og hans søn Mark. Altid flinke og giver sig altid tid til at besvare ens spørgsmål.
Jeg har altid været tilfreds
Jeg har altid været tilfreds med dpauto.dk
Jeg vil fortsat komme på værkstedet.
Altid venlig og lydhør overfor…
Altid venlig og lydhør overfor spørgsmål til bilens tilstand.
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service. Hurtig og venlige Meget flexible og søger at imødekomme kundens behov. Yderst rimelige priser. Kan varmt anbefale.
De er bare så hjælpsomme og…
De er bare så hjælpsomme og servicebevidste, så man glad hver gang man taler med dem
Langt ud over det sædvanelige
Kan virkelig anbefale DP Autoteknik.
Pris, service og garanti er langt bedre end noget værksted jeg før har oplevet i de 27 år jeg har haft bil.
Venlighed, hjæpsomhed og tryghed
Meget meget venlige og hjælpsomme.
Jeg blev skubbet ind i en ellers fyldt kalender.
Har tillid til det udførte arbejde og betalingen for det.