De är verkligen professionella och gör allt för att kunden ska vara nöjd och det är tyvärr sällsynt idag! Är nästan chockad över att bli så proffsigt bemött.

Sedan dreamcakes.se startade, har jag som företag beställt allt material därifrån. Jag hade ett önskemål att få hem ett guldpulver från England, vilket dom beställde hem för min skull. Priserna ha... Toon meer

Bra priser och bra utbud men valde expressefrakt, skulle ta 1-3 dagar. Imorgon blir dag 4 och jag kommer att vara tvungen att beställa från en sida med 1 dag leveranstid till högre pris och sämre utbu... Toon meer

1. Bakkerijbenodigdheden winkel

Vi är en familj som driver en webbutik i Falkenberg som säljer allt du behöver för att skapa tårtor, cupcakes eller andra bakverk! Vi har de flest varumärkena du behöver så som Funcakes, Wilton, PME, Sugarflair, Scrapcooking och självklart marsipan från Örebro. Vi tar gärna hem om det är något du saknar i vårat sortiment. //Sandra & Rikard

4,6

Uitstekend

TOPPEN helt enkelt!

Världens bästa service!
Är supertrevliga och har snabba leveranser!
Ställer alltid upp på mina ”kortomtidbeställningar” och andra tokigheter!
TOPPEN helt enkelt!

13 maart 2025

Snabba leveranser och kanonservice

Snabba leveranser och kanonservice, svarar snabbt på mail och löser eventuella frågor och funderingar man har som kund inför beställning! Denna gången dessutom på en söndag! Hade verkligen inte förväntat mig svar förräns tidigast måndagen. Men vilken kundservice!!Tack!
Lika supernöjd varje gång jag beställt!

4 augustus 2024

Garanterat bäst!

Jag hade ett önskemål att få hem ett guldpulver från England, vilket dom beställde hem för min skull. Priserna har alltid varit väldigt bra, bra service och bra variation.
Jag har alltid varit 100% nöjd med dom!
Hälsningar Annis Bageri (Instagram)

24 juli 2024

Snabb leverans, bra kommunikation!

Bra priser och snabb leverans! Paketet kom snabbare än förväntad :-) Fick en fel artikel men det löstes snabbt och redan dagen efter hade jag ett nytt paket i brevlådan.

9 november 2023