Het slaapmasker zit erg lekker
Het slaapmasker zit erg lekker, ik val sneller in slaap dan normaal gesproken. S'ochtends word ik veel meer uitgerust wakker, blij met de service!
Wij hebben een 100% moerbei zijden slaapmasker ontwikkeld, om de slaapproblemen binnen Nederland aan te pakken.
Nederland
De kussenslopen zijn zo mega lekker zacht. Geeft ook echt een hotel gevoel hoe het eruit ziet. Huid/haarvoordelen heb ik ook al gemerkt. Gewoon super fijne aankoop en uitstekende service!
Kussensloop voelt heerlijk zacht aan, merk na 1,5 week gebruik dat ik ook een rustigere huid heb, geen slaapvouwen meer bij het opstaan. Slaapmasker voelt net zo zacht aan en blijft heerlijk zitten. Slaap nu hele nacht lang en word ook niet wakker van het ovhtendzonnetje. Kortom goede aankopen geweest, daarom 5 sterren voor jullie!!
Naar aanleiding van alle lovende reviews heb ik er 1 aangeschaft. Helaas moet ik zeggen dat ik er niet zo uitgerust en zonder puffy eyes er uit zie de volgende ochtend. En ik ben het masker een paar x kwijt 's nachts. Het masker voelt wel heel zacht en houdt het licht goed tegen.
Snelle levering! Het masker voelt mega zacht aan, merk dat ik minder last hebt van wallen onder mijn ogen
Fijn en superzacht slaapmasker! Verduisterend en voorkomt wakker worden met “puffy eyes”. Snel en netjes verzonden.
Masker voelt super zacht aan! Het blokkeert licht waardoor ik snachts niet wakker wordt. Het is een verstelbaar masker wat niet afzakt tijdens het slapen. Was ook netjes verpakt met een leuk briefje erbij, aanrader!
Ik ben heel erg blij met mijn slaapmasker. Mijn slaapkamer is niet volledig donker en heb soms last van fel maanlicht wat dan precies in mijn gezicht schijnt, maar daar is dit slaapmasker een perfecte uitkomst voor. Het is super zacht aan je gezicht, het blijft zitten gedurende de nacht en ik heb geen dikke ogen meer als ik wakker word. Daarnaast ook nog lekker snel geleverd, ben helemaal blij!!
De levering was snel en duidelijk. De slaapmaskers waren goed verpakt en we zijn er erg blij mee. Al met al een goede ervaring!
Oude slaapmasker zat niet fijn met elastiekjes over mijn oren. Nu ik deze gekocht heb wil ik niet anders meer. Ik merk niet eens dat ik iets over mijn ogen heb. Superfijn slaapmasker!
Ik heb het voor mijn vriendin gekocht en ze is er enorm blij mee. Ze slaapt sindsdien veel beter.