Dressthebird Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre varer i høj kvalitet og skøn vintage stil. Lynhurtig betjening og levering. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Dress The Bird.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne- ja måske endda bedre. Har købt flere gange hos Dress the Bird, og der har altid været god service- OGSÅ hvis en størrelse skulle byttes og til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en fin kjole hos dress the bird, og Står 2 måneder senere på Mallorca, hvor lynlåsen går i stykker da jeg skal hane kjolen på. En hurtig mail til butikken, og de foreslår jeg går til den lo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens absolut bedste kundeservice! Havde købt en kjole fra Palava, hvor der må have været fejl i stoffet, der var super skrøbeligt. På trods af meget sjælden og skånsom vask, gik kjolen i stykker et... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Dansk webshop med feminine kjoler og andre fine sager i str. XS-XXL. Levering 1-2 hverdage, fri fragt v. køb over 799 DKK og 14 dages returret. Fysisk butik på Kjeld Tolstrups Gade 104, Aarhus C.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

54 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Best customer service imagineable

Helle is the kindest person I´ve ever communicated with when it comes to online shops! This was important to me because the delivery service did not work as it had been supposed to. But I received the very best customer service EVER and am very grateful for that. Also: I`m totally impressed by the sustainable and beautiful selection of Dressthebird! And the online shop is beautifully created as well. I will become a loyal customer from now on and recommend this shop to anyone. THANK YOU!!

17 augustus 2022

Antwoord van Dressthebird

THANK YOU for your very kind words💖 They make me so happy:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkeligt fint tøj og super kundeservice

Virkeligt fint og lidt anderledes tøj og assessories. Og super god kundeservice. Kan anbefale at besøge show room ved godsbanen i Århus (så man jo samtidigt se udvalget hos Jake’s Apparel samme sted, der har virkeligt cool tøj til mænd).

12 augustus 2022
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Dressthebird

Tusind tak for anbefalingen🙏 - fra både Jakes og mig:)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kvalitet og pris hænger desværre ikke…

Kvalitet og pris hænger desværre ikke sammen.

2 augustus 2022

Kære du.
Tak for din feedback, selvom jeg er utroligt ked af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb.
Jeg forhandler mange forskellige små brands i min butik, og det er fuldstændig altafgørende for mig at kvaliteten er i orden. Hvis du har specifik feedback på de enkelte produkter, er du meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@dressthebird.dk. Og du kan ALTID få dine penge retur, hvis dit køb ikke lever op til forventningerne.
De bedste hilsner Helle

Meget tilfreds med dress The Bird

Meget tilfreds med dress The Bird - rigtigt fint udvalg af vintageinspireret kvalitetstøj og sko - og så er det en lille danskejet butik som jeg gerne vil støtte. Altid hurtig levering og alt er i orden 👍

1 augustus 2022

Lækker webshop

Lille, men lækkert udvalg i shoppen. Billederne svarer til tøjets udseende. Jeg har købt to forskellige kjoler og begge passede i størrelsen, kvaliteten er lækker og leveringen er hurtig.

14 juli 2022

Helt vildt god webshop

Helt vildt god webshop. Fineste varer, hurtigste levering og altid god service, når man har brug for hjælp til størrelse eller andet. Anbefales.

4 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nye mærker og dejlig betjening

Dejlig butik med nyt, lækkert tøj og sko i vintagestil. Mærker jeg ellers ikke har stødt på og skøn, nærværende betjening. Varmeste anbefalinger herfra.

8 juni 2022

Antwoord van Dressthebird

Tusind tak for den fine anmeldelse! Jeg blir' så glad🥰

Skøn butik

Har både handlet, hvor jeg har beholdt samt sendt retur.

Det er urolig lækre vare, men nem og hurtig levering samt returnering. Kommer til at handle her igen og snar besøge dem i Århus

31 mei 2022

Antwoord van Dressthebird

Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse! Og kig endelig forbi, hvis du er i Aarhus:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet i varer og fint udvalg

Super kvalitet i varer og fint udvalg. Kundeservice helt i top. Hurtig levering og retur går også nemt. Kan kun rose butikken på alle parametre

6 mei 2022

Tusind tak, Nina🤩

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.