Dressthebird Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre varer i høj kvalitet og skøn vintage stil. Lynhurtig betjening og levering. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Dress The Bird.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne- ja måske endda bedre. Har købt flere gange hos Dress the Bird, og der har altid været god service- OGSÅ hvis en størrelse skulle byttes og til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en fin kjole hos dress the bird, og Står 2 måneder senere på Mallorca, hvor lynlåsen går i stykker da jeg skal hane kjolen på. En hurtig mail til butikken, og de foreslår jeg går til den lo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Dansk webshop med feminine kjoler og andre fine sager i str. XS-XXL. Levering 1-2 hverdage, fri fragt v. køb over 799 DKK og 14 dages returret. Fysisk butik på Kjeld Tolstrups Gade 104, Aarhus C.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

54 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service på alle fronter

Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne- ja måske endda bedre.
Har købt flere gange hos Dress the Bird, og der har altid været god service- OGSÅ hvis en størrelse skulle byttes og tillige ved behov for returnering.

27 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Très belles chaussures élégantes ,mais…

Très belles chaussures élégantes ,mais le tissu abîmé au bout de 3 jours , mauvaise qualité , ce n'est pas du cuir . Le prix est beaucoup trop élevé. Déçue .

21 april 2026
Logo Dressthebird

Antwoord van Dressthebird

Hej Anna

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med skoene. Det er bestemt ikke OK og lyder helt klart som en reklamation. Du er meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@dressthebird.dk, så jeg kan se nærmere på sagen og finde en god løsning for dig.

I forhold til materialet, så står det i produktbeskrivelsen at skoene ikke er lavet af læder, men jeg forstår godt din frustration, hvis det ikke har levet op til dine forventninger.

Helle / Dress the Bird

FREMRAGENDE

Helt unik butik med de lækreste og skønne produkter, som ikke er masseproducerede. Og en helt igennem fantastisk service, som man sjældent oplever.

30 maart 2026

Verdens absolut bedste kundeservice

Verdens absolut bedste kundeservice! Havde købt en kjole fra Palava, hvor der må have været fejl i stoffet, der var super skrøbeligt. På trods af meget sjælden og skånsom vask, gik kjolen i stykker et års tid efter køb. Det var intet problem - jeg fik den ombyttet, med smil og stor forståelse fra Helle. 100% det sted, jeg kommer til at prioritere at købe fra fremover!

25 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dress the Bird har det smukkeste og…

Dress the Bird har det smukkeste og feminine tøj. Mange af mine yndlings-tøjstykker kommer herfra. Jeg får altid tingene lynhurtigt og de enkelte gange jeg har måttet returnere noget er det gået helt efter bogen.

24 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service - og kvalitetstøj

Har handlet flere gange hos Dressthebird.dk. Udover at de har smukt tøj og lækre sko, så er deres kundeservice helt fantastisk.

Har fået hurtigt svar på spørgsmål både før og efter køb. Levering sker hurtigt og sikkert. Ingen slinger i valsen.

Hvis du følger dem på Insta, får du god inspiration til hvordan dit fund kan styles. Kan varmt anbefale dem.

17 februari 2026
Review zonder uitnodiging