Alles wat hier beschreven staat klopt helemaal. Ze misleiden je en lichten je op. Alleen maar troep uit China en contact krijg je via Emma Driesen zonder telnr email ed. Alles vooraf bedacht omdat ze... Toon meer
Driessen Mode
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Dropshipping fraude. Laten een hugo boss shirt zien, maar leverancier wat anders. Beroepen zich op kleine lettertje die niet rechtsgeldig zijn. Heb zelf aangifte gedaan bij de nederla... Toon meer
Wat een triest bedrijf. Misleidende informatie op website, foto’s producten komen niet overeen met werkelijkheid. Staan op website politie vermeld onder categorie ‘malafide bedrijven’. Helaas te laat... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Chinese oplichters
Chinese oplichters die een nl merknaam gebruiken om troep te verkopen
Ik ga FOD consumentenbescherming…
Ik ga FOD consumentenbescherming contacteren omwille van de misleidende website en onduidelijk retourbeleid!
Nooit meer
Sowieso dacht ik in NL winkel te kopen. Kwam gewoon van china. Kleed xl lijkt in de verre verte op wat getoond werd. Geen mooie pasvorm aan de armen. Nooit meer.
1 grote oplichter bende
1 grote oplichter bende. Ik begrijp niet de mensen die daar werken, dat die met plezier naar het werk gaan.
het terugsturen, kost duurder dan de aanschaf. pakket teruggestuurd, nooit meer iets van gehoord en geld kwijt. Van het artikel en verzend kosten.
KOOP DAAR NIKS.
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Op 6 april besteld. 2x Eén mail gestuurd. Geen antwoord!
Waardeloos
Pakket met 4 kledingstukken waren…
Pakket met 4 kledingstukken waren totaal niet de kwaliteit wat er wordt vermeldt in de advertentie. Terugsturen? Dat mag je regelen naar Azië, kosten rond de € 33,00 en dan maar hopen dat je bericht krijgt van een goede ontvangst om aankoopbedrag terug te krijgen. NOOIT KOPEN VAN DIT BEDRIJF! Retourbeleid is een ramp
Zoooo gemeen
Twee broeken gekocht voor mijn man. Je denkt ik koop bij een winkel in Nederland maar helaas zo is het niet. Dan zou maat XL gewoon passen. Nu zijn de pijpen veel te kort en de stof dubieus. En dan de naam mode huis Driessen gebruiken. Zoooo intens gemeen.
Koop hier niks zijn oplichters
Koop hier niks zijn oplichters . 2 shirts laten komen , veeel te klein en terug sturen een ramp en veel te duur omdat je terug naar desbetreffende land moet sturen . En geld terug krijgen niet het volledig bedrag . Dus WAARDELOOS
Klinkklare oplichting
Klinkklare oplichting! De retourzending komt volgens Driessen (zal wel fake zijn) nooit aan en dus krijg je je geld niet terug. Ik ga aangifte doen.
Dropshipping fraude
Heb zelf aangifte gedaan bij de nederlandse politie.
Hiernaast aangifte bij instagram. Tegenwoordig is het platform dat reclame voert voor dit soort malafide webwinkels ook verantwoordelijk.
Heeft meerdere webwinkel, geregistreerd op adres:
GTLS Global Limited
Suite C, Level 7, World Trust Tower,
50 Stanley Street
999077, Central
Hong Kong
Dit tevens in de aangifte vermeld.
Zaak verder bij rechtsbijstand belegd. Voor niet voldoen aan herroepingsrecht (binnen 14 dagen moet retour mogelijk zijn op een Nederlands adres)
3 Hugo Boss Polo’s besteld 3 Glestore polo’s gekregen.
3 Hugo Boss Polo’s besteld. Ik was in de veronderstelling dat het een Nederlands bedrijf was. Pas na na 5 weken krijg ik 3 polo’s van een ander merk
(Gletsjer met een giraffe als logo). Dit is geen foutje, maar gelet de andere reviews gewoon een oplichting. Ik heb aangifte gedaan van oplichting.
Schandalige praktijken
Schandalige kwaliteit, pasvorm, leveren niet wat afgesproken is.
Oplichters
Verkeerde spullen geleverd, retour sturen kost €20,- geld teruggarantie kun je vergeten. 1 besteld maar nooit meer. Waardeloos bedrijf, oplichters.
niks aan toe te voegen aan eerdere…
niks aan toe te voegen aan eerdere opmerkingen.
wel na 3de aanbod tot 30% korting op volgende bestelling eindelijk retourformulier gekregen, maar retour zou geadresseerd moeten worden aan een adres, die niet te vinden is op google..
Goodiesforyou Limited
Shark Motorparts, Purok 5
Hijo, Compostela Valley
8806, Maco
The Philippines
Oplichters!
Hugo Boss besteld, merkloze goedkope AliExpress polo-setje ontvangen. Kleur klopt niet, materiaal klopt niet, model klopt niet. Na 15 mails een retourbon gekregen naar de Filipijnen.
Had €60 betaald voor het setje en moet nu €75 betalen om het te retourneren (vanuit België+ moet met een T&T code).
Heb het niet teruggestuurd en ga nu juridische stappen ondernemen. Net ontdekt dat ze op de lijst van de politie staan als Malafide handelspartij.
Reacties hier veel te laat gelezen... Ze hebben een adres in Breda, daarom dacht ik dat het om een klein boetiek ging. Maar adres is vals.
Geen Hugo Boss, maar een giraf
Ook opgelicht. Hugo Boss bleek een giraf. Nu aan het mailen met ze voor retour, maar daar lijken ze niet op in te willen gaan. Hier niet kopen!!
Oplichters
Bij dit “bedrijf” polo’s besteld met logo van Hugo Boss. Althans dat dacht ik, want dat toonde de foto’s op hun website. Blijken ze een disclaimer op de website te hebben staan waarop ze aangeven dat ze nooit kleding met merken leveren. Ipv Hugo Boss staat er nu een giraf op. Stelletje oplichters. Let op: ze opereren onder verschillende namen zoals De Bruinmode en Roermond outlet etc. Op hun website staat een Trustpilot score van 4,7 ofzo en had dit nog gecheckt, maar kon niets vinden op Trustpilot. Tot vandaag. En wat blijkt: het is fake en hebben nog geen beoordelingen op Trustpilot staan!
Oplichters
Oplichters, je bestelt Boss en krijgt een of ander Giraffe merk...