IGEN EN GOD OPLEVELSE 👍 Jeg har nu flere gange købt fine produkter hos Driverse, ja og så sent som i går formiddag stod jeg akut og manglede et eblem og jeg bestilte det naturligvis hos min trofa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har for nylig købt en samlet pakke med Chrome BMW M-sport Pakkeløsning, som inkluderer følgende 10 produkter: BMW M-sport front emblem i chrome BMW M bag emblem i chrome Et sæt BMW M-... Toon meer
Købte noget Mercedes tilbehør til bilen, god kvalitet i forhold til prisen. Hurtig levering, det eneste jeg synes som trækker ned, er at Mercedes Bag Stjerne Logo ikke allerede har monteret tap... Toon meer
Velkommen til Driverse - Hvor passion for bil styling og kvalitet mødes. Vi tilbyder et bredt udvalg af høj kvalitets emblemer, centerkapsler, og unikt biltilbehør, designet til dem der ønsker at give deres bil et personligt præg. Vi tilbyder produkter til prestigefyldte bilmærker som Audi, BMW & Mercedes ligeså vel tilbyder vi også et konstant udvidende sortiment til Tesla, der selvom det er det bæredygtige valg kan det styles efter personlig præference her hos os. Vores dedikation til kvalitet og enestående kundeservice gør os til det oplagte valg for bilentusiaster over hele landet. Driverse, The Driver's Custom Universe.
9000, Aalborg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super service! Havde et problem med produktet, men Driverse's support var helt i top, og problemet blev løst.
Rigtig god indpakning og hurtig levering, kan anbefales 😊
Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med kundeservice! Min mand bestilte en ting på hjemmesiden, der desværre ikke passer. Vi vil sende retur og ønsker selv at stå for returporto, men det er umuligt at finde en retur adresse. Meget useriøst!

Antwoord van Driverse
Dejlig overskuelig hjemmeside. Nemt at finde det mangler og lynhurtig levering.
De bestilte varer levede op til forventningerne.
Skal du sende en vare retur virker ordre nr ikke. Og komme i kontakt med dem er ikke nemt!

Antwoord van Driverse
De lever op til mine forventninger og hurtig levering
Jeg har modtaget den forkerte vare.
Også i følge følgeseddel og fakture.
Øv

Antwoord van Driverse
Hurtig levering 🤘og varen er af god kvalitet meget tilfreds
Super super hurtig levering SÅDAN fuldt ud tilfreds med varerne Super priser bliver ikke sidste gang !
Fin kvalitet af varer, og hurtig levering.
Lees meer over geverifieerde reviews.