Geen aanrader! Droogt de huid vreselijk uit: zeker in combinatie met de Dag- en nachtcrème met de Suncare. Mijn huid werd: rood (branderig gevoel); vertoonde puistjes; werd schilferig. Na contact te h... Toon meer

Ik gebruikte de foaming wash, salicylic acid gel en de dagcreme SPF 30 voor onzuivere huid. Deze laatste doet je huid erg glimmen (niet enkel door de SPF, het laat echt een vettige film achter. Ik kr... Toon meer

De gezicht crème een aantal dagen geprobeerd. Het geeft een trekkerig gevoel. En ik krijg een soort droge harde vlekken. Toen ik in een warme ruimte kwam werden de vlekken heftiger. Moet mijn hui... Toon meer

Ik geloofde de nog niet heel hard in toen ik deze aankoop deed .. Heb al is gevraagd in ziekenhuis wat ik er tegen kon doen toen werd er verteld baby olie gewoon nou geprobeerd weekte iets maar niet a... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Matige dag- en nachtcrème

Ik gebruik de dag- en nachtcrème nu een aantal weken en ik krijg zelf hele droge plekken op m’n gezicht. Hij voedt mijn huid dus niet echt goed. Vind het niet echt een fijne crème, had er meer van verwacht.

28 november 2019
Logo drleenarts.com

Antwoord van drleenarts.com

hi Lisa, deze review is eigenlijk bedoeld om Drs Leenarts als bedrijf te beoordelen, dus bijv over het aankoopproces, of je de website duidelijk vond of over of je je pakket op tijd ontvangen hebt. Wat betreft je producten heb ik onder je andere reviews al gereageerd! Hoop dus dat je over ons, als bedrijf, niet ontevreden bent en mocht dat wel het geval zijn, hoor ik het natuurlijk ook graag dan kunnen wij weer verbeteringen doorvoeren. Dank!

Bestelprocedure is correct verlopen

Bestelprocedure is correct verlopen. Producten bevallen me uitstekend. Duidelijke uitleg , zowel mondeling als geschreven op de site. Fijne producten zonder poespas ingredienten entegen een geschikte prijs.

28 november 2019

Snelle service

Snelle service, de producten werden de volgende dag al geleverd!

Geweldige lippenbalsem!

De lippenbalsem is echt super. Ik ben een lipbijter/-likker en met deze balsem zijn ze eindelijk niet meer ruw, open en droog. Geweldig! De dag en nachtcrème is ook heel fijn, trekt goed in en niet vet. De droge huidcreme vind ik toch net iets te vet voor mijn gezicht. Op mijn benen trekt het ook niet snel in.

Hele fijn producten

Hele fijn producten. Eindelijk iets waar mijn gevoelige huid niet op reageert. Mijn huid is soepel en veel minder droog.

Erg tevreden

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met de producten van Drs Leenarts. Mijn lippen zijn weer zoals ze horen te zijn en mijn handen zijn weer zacht en glad. Eindelijk na jaren van zoeken de oplossing gevonden. Superfijn!

26 november 2019

Ik heb het product 1 keer gesmeerd

Ik heb het product 1 keer gesmeerd. En het is daarbij gebleven. Mijn dochter kreeg zoveel jeuk dat ze werkelijk haar hele hoofdhuid onder het bloed heeft gekregen.

25 november 2019
Logo drleenarts.com

Antwoord van drleenarts.com

beste Jamila,
Wat vervelend om te horen. Zou je even willen mailen naar contact@drleenarts.com zodat we je beter kunnen adviseren? lk hoor dan ook graag om welk product het precies gaat en wat er gebeurd is. Dank, groet Marjolein