1. Kliniek voor plastische chirurgie

Dr Mehmet Dogru sees his patient both in London, Istanbul and Amsterdam. He is competent to consultate his patients in London one week Per month but Surgeries always take place in Istanbul. He visits Amsterdam regularly. Thus, it provides patients in England and Europe with the opportunity to meet face-to-face with their doctors both before and after the surgery. Since 2009, Dr. Mehmet has been doing nose operations. More than 2000 rhinoplasties have been done by him. In 2017 he founded his own clinic in Istanbul/Atakoy. He adheres to all modern innovations in technology. He performs nose surgeries using piezo surgery, the safest and most recent technique. He uses tecniques that minimize experiencing pain, bruising, swelling.

4,7

Uitstekend

great experience

Een jaar geleden ben ik geopereerd door Dr. Mehmet Dogru, en ik heb een uitstekende ervaring gehad. Vanaf het eerste moment werd ik warm ontvangen en goed geholpen. Het team was professioneel en zorgzaam; ik werd opgehaald en gebracht, wat de hele ervaring heel comfortabel maakte.

Nu, een jaar later, krijg ik nog steeds regelmatige controles voor mijn neus, en ik ben erg tevreden met de nazorg die ik ontvang. Dr. Dogru neemt de tijd om je wensen uitgebreid te bespreken voordat hij aan de operatie begint, zodat je zeker weet dat alles naar wens verloopt. Zijn aandacht voor detail en deskundigheid zijn echt indrukwekkend.

Het hele team was top en heeft ervoor gezorgd dat ik me altijd op mijn gemak voelde. Dank je wel, Mehmet, en het hele team voor de fantastische zorg en resultaten!

6 september 2023

Ik vindt hem de BESTE!!

Ik vindt hem de echt een geweldige arts!!
Kwam 2j geleden met hem in contact..
Ik ben super te vrede!! Heb een neus gehad zoals ik die wou.. Pijn was minimaal.. tuurlijk moet je even bijkomen van de narcose.. Maar na 3dagen van me operatie liep ik al buiten" ik was bijna niet niet blauw niks! Ben super ontvangen..Dag van aankomst netjes opgehaald door de transfer. Volgende dag op bezoek in de kliniek daar werd alles besproken. Daarna door na ziekenhuis voor onderzoek.. De transfer is heel belangrijk, die bracht me overal na toe" binnen wachte hij netjes bracht me daarna netjes na het hotel! Volgende ochtend werd ik geopereerd" Ook hier werd ik weer netjes opgehaald door transfer!
De arts Kwam netjes in de ochtend na me toe, om me geestelijk voor te bereiden.. En niet veel later werd ik na de ok gebracht.. Alles verliep SUPER!! De arts de zelfde avond telefonisch nog gesproken.
Super lieve assistent (Kefser) ze Kwam me in de avond nog opzoeken vragen of er iets was wat ze voor me kon betekenen.. lieverd echttt als je een bericht stuurt krijg je direct antwoord niks was te veel veel voor haar!!😘
Volgende ochtend want je slaapt in het ziekenhuis.. Kwam de dokter dr Memeth Dogru langs, om te kijken hoe het met me ging.. En zeggen dat alles goed is gegaan en dat ik me een dag a 2 dagen zwakjes kan voelen.. maar daarna door veel te lopen me goed ga voelen! En dit klopte.. Ik had tampons in me neus en omdat ik 2w bleef bleef mijn tampons 1 dag langer was beter voor mij.. Na de 8 ste dag kom je op kliniek en haalt hij de tampons eruit en maakt hij je neus schoon.. En krijg je band op je neus.. Wat een verlichting was dat 🥰 zonder die tampons😁😁 hij verteld je dan welke medicijnen jij moet gebruiken.. wat je wel en niet kan doen.. En dan krijg je een brief mee dat je geopereerd bent en toestemming hebt om te vliegen.. Top ervaring zelfs tot de dag van vandaag kan ik wat vragen!! Als jij een mooie neus wilt en iemand die na je wensen luistert adviseer ik je echt deze arts!! Hij komt ook geregeld na NL dus kan je hem ook persoonlijk voor controle gaan..
Ik ben dankbaar ondanks de vocht mijn gezicht ziet er nu zo anders uit.. Laat staan straks! Ik geef je 5✨️ als ik een 10✨️ kon geven had ik dit gedaan!! Voor de hele time.. Van de arts tot de assistent tot de transfer!!

18 oktober 2023

++++

I wanted a nosejob for years. I made a spontaneous decision and connected Mehmet Dogru. He was really realistic and listened to what I wanted. I did my nosejob nearly three years ago. He fixed my crooked nose, I can breathe more better now. Also cosmetically it fits my face very much. I can really recommend him.

Jarenlang was ik aan het twijfelen voor een neuscorrectie. Ik maakte een spontaan besluit en had Mehmet Dogru gecontacteerd. Hij was zeer realistisch en luisterde naar mijn wensen. Mijn neuscorrectie is inmiddels ongeveer drie jaar geleden gebeurd. Hij heeft mijn scheve tussenschot gecorrigeerd, waardoor mijn ademhaling is verbeterd. Cosmetisch past mijn neus ook mooi bij mijn gezicht.

26 juli 2022
Toon reviews in alle talen. (25 reviews)