★☆☆☆☆ Besteld, betaald, maar geen levering en geen oplossing
★☆☆☆☆
Mijn ervaring met Dronekopenonline.nl is zeer teleurstellend.
Na mijn bestelling bleef de levering uit en kreeg ik nauwelijks duidelijke informatie over de status van mijn order. In plaats van concrete antwoorden ontving ik telkens dezelfde reactie dat men het “zou uitzoeken”. Een daadwerkelijke oplossing of terugkoppeling bleef echter uit.
Ondertussen veranderde de Track & Trace-status dagenlang niet en kreeg ik geen duidelijkheid over waar mijn bestelling zich bevond. Hierdoor ontstond veel onzekerheid en frustratie.
Wat mij het meest tegenvalt, is het gebrek aan communicatie en verantwoordelijkheid. Als klant verwacht je dat een verkoper actief meedenkt en met een oplossing komt wanneer er iets misgaat. In mijn geval voelde het alsof ik voortdurend zelf achter informatie aan moest.
Omdat ik niet langer kon wachten, heb ik uiteindelijk elders een drone moeten kopen om mijn werkzaamheden voort te kunnen zetten. Dat had voorkomen kunnen worden als er tijdig en transparant was gecommuniceerd.
Voor mij was dit geen prettige ervaring en ik zal hier in de toekomst niet opnieuw bestellen.