DroppsBySzhirley Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var så heldig, at få et par IcyFlakes øreringe i fødselsdagsgave i december, men desværre var en af stenene i den ene ørering faldet ud. Da jeg kontakter Dropps bliver jeg mødt af en meget for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og kompetent kommunikation. Havde lavet en retur ordre, som ved en fejl havnede hos føtex på Vesterbrogade igår ved 15.30 tiden og vupti løb kundeservice ned og fik den hentet samt sendt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DroppsBySzhirley får simpelthen top stjerner af mig. Ikke kun fordi jeg vandt et af hendes silketørklæder med hendes skønne hund på❤️men fordi hun laver nogle fine ting🌞🎈er en rigtig spændende perso... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde købt en flot ørering, men som bøjede i stålet, her sendte jeg billeder til kundeservice, og de bedømte jeg skulle sende øreringen retur og så ville de sende en ny. Meget ærligt og det gør... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Dropps By Szhirley er et dansk smykkefirma med en stor passion for unikke smykker. Dropps By Szhirleys smykker tegnes, udvikles og designes af skuespiller og sangerinde Szhirley. Smykker fra Dropps By Szhirley er elegante med kant og tidsløse kvalitetssmykker - ofte med flere funktioner og ofte med udgangspunkt i Szhirleys spiritualitet - og så til fair priser. Vores fokus hos Dropps By Szhirley er, at skabe smukke og unikke smykker alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye Dropps som vi kalder vores designs. Hvert Dropp / smykke har sin egen releasedag, og oftest kommer der et nyt smykke 1 gang om ugen

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kun rosende ord

Altid hurtig levering & flotte produkter, som er pakket på kærlig og personlig vis. Har købt mange styles fra Dropps efterhånden, og er altid virkelig glad og tilfreds.

5 september 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Christina. Hvor er det dejligt at høre ! 1000 tak for den fine anmeldelse. Du er altid velkommen tilbage :) Rigtig god dag

Smukke smykker

Nem, smuk, hurtig og lækkert smykke❤️

31 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen! Og skønt at høre :) Kom endelig igen en anden gang. Rigtig god dag !

Super flotte smykker

Super flotte smykker, pæn indpakning og hurtig levering.
På hjemmesiden er der god inspiration til hvordan man kan kombinere smykkerne.
Jeg har handlet der flere gange.
Mvh. Stine

29 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Stine. 1000 1000 tak for anmeldelsen og de fine ord. Rigtig god dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kimono og ring levede helt op til…

Kimono og ring levede helt op til forventningerne og dejligt med hurtig levering.

21 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Mette. 1000, 1000 tak for anmeldelsen og de fine ord ! Rigtig god dag :)

God service :)

Og lækre solbriller 👏🏼

12 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Mie. Dejligt at høre ! :) Tak for anmeldelsen og rigtig god weekend !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fede varer

Hurtig levering og fede varer. Plus jeg elsker når man får et håndskreven kort med. Det betyder virkelig mere end man lige regner med.

11 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Mette. Tak for anmeldelsen og de fine ord! Rigtig god weekend :)

Så sprøde smykker

Så sprøde smykker! Rigtig god kvalitet til en fornuftig penge jeg er så meget fan!!!

10 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Heidi. 1000 tak for anmeldelsen og de fine ord. Rigtig god dag !

Smukke øreringe

Smukke øreringe, love it ... kunne købe hele butikkens smykker 🥰🥰

7 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Tina. 1000 tak for anmeldelsen! Dejligt at høre. Du er altid velkommen igen ;)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god shoppingoplevelse :-)

Super god shoppingoplevelse :-)

De svarer hurtigt hvis man har spørgsmål og mine ting er kommet allerede dagen efter bestilling hver gang.

1 augustus 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Louise. 1000 tak for anmeldelsen ! Vi gør vores allerbedste, så dejligt at høre du er glad. Rigtig god dag :)

God hjemmeside, lækker kvalitet

Dejlig nemt og retvisende billeder hvor man kan se produkterne på samt for sig selv - super hurtig levering - og rigtig lækker kvalitet! Virkelig varmeste anbefaling herfra

31 juli 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Anette. 1000 tak for en super dejlig anmeldelse ! Det er vi så glade for ! Rigtig god dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tag et kig i den lille shop med de flotteste varer.

Jeg bestilte en af de flotte kimonoer og en gave. Det var nemt at lægge en ordre, og få min efter jeg havde gjort det, så var pakken sendt, som jeg allerede modtog dagen efter.
Jeg kommer klart igen.

31 juli 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej June. 1000 1000 tak for den fine anmeldelse! Kom endelig tilbage en anden gang :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt flere skønne ting ……..Super…

Har købt flere skønne ting ……..Super søde i kundeservice og mega hurtig levering …😍😍😍 love it

29 juli 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Ditte. 1000 tak for den fine anmeldelse! Det betyder meget for Szhirley og hele holdet på Dropps By Szhirley. Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super smukke smykker med kant

Super smukke smykker med kant. Er bestemt ikke sidste gang at jeg køber smykker herfra:) og hurtig service.

28 juli 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

1000 1000 tak for den fine anmeldelse ! Du er mere end velkommen en anden gang. Rigtig god dag !

Perfekt

Hurtig levering med sød hilsen i pakken, modtaget fede solbriller😎

26 juli 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

1000 tak for den fine anmeldelse! Rigtig god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig mit ynglings sted at shoppe…

Virkelig mit ynglings sted at shoppe smykker. De er så smukke og man kan Sætte dem sammen med en masse forskellige også sammen med både guld og sølv❤️ Det gør jeg fx selv.
Synes helt klart at alle skal tjekke Dropps By Szhirley<3 Og se om der ikke er noget der falder i jeres smag, det tror jeg virkelig der gør for der er så meget forskelligt og til alle smage🙌🏼

14 juni 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Stephanie! Dejligt at høre. Det betyder helt vildt meget for Szhirley og alle os på Dropps By Szhirley holdet. 1000, 1000 tak. Rigtig god aften :)

Min højeste anbefaling

Har kun roser til denne dejlige shop, først hurtig ekspedition på ordren, en besked personlig besked og så hurtig levering.

Jeg har sjældent oplevet en så professionel og personlig service og man føler at ens bestilling betød noget og ikke bare var en i mængden.

Samtidig en god kvalitet

Rigtig god stil, sådan skal det være

Min højeste kompliment, de havde så meget fortjent mere end de 5 stjerner jeg har til rådighed.

De skønneste hilsner herfra

13 juni 2022

Antwoord van DroppsBySzhirley

Hej Jens. 1000, 1000 tak for den super fine og uddybende anmeldelse, det betyder super meget for Szhirley og hele holdet her på Dropps By Szhirley. Rigtig god dag og kom endelig tilbage en anden gang :)