Drup heeft een fantastische onderbouwing. Olivier weet goed waarover hij spreekt, en adviseert persoonlijk. Ik ben alvast trotse gebruiker en klant van Drup!

Olivier is iemand die met liefde en oprechtheid kijkt naar gezondheid, en vanuit zijn eigen verhaal DRUP op de markt heeft gebracht. Deze druppels zijn gebaseerd op hoogwaardige en natuurlijke kruide... Toon meer

De Relax is mijn favoriet. Ideaal als instant reset na een periode in overdrive of op drukke dagen. Release-signaal: geeuwen. Ik neem wel een kleinere dosering, anders krijg ik hoofdpijn. De... Toon meer

On-ge-lofelijke producten! Veruit effectief en doeltreffend! De DRUP energie geeft al na eerste inname een opgewekt gevoel. Daarnaast werkt het ook motivatie bevorderend. De DRUP relax is ev... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Ik heb de Focus druppels van Drup…

Ik heb de Focus druppels van Drup geprobeerd en moet zeggen dat ik positief verrast was. Merkte na 3 weken opmerkelijk dat mijn hoofd helderder was en mijn concentratie beter. Je moet de druppels wel zeker 3 weken consistent (3x/dag) innemen voor het beste effect. Aanrader 🙏🏼

27 september 2024

Zeer tevreden over drup immuniteit

Zeer tevreden over drup immuniteit! De flesjes zijn handig in gebruik en om mee te nemen in een handbagage wanneer ik op reis vertrek. De smaak prikt een beetje onder de tong, maar went snel. Ik ben ook niet meer ziek geworden sinds het ik ermee gestart ben, desondanks dat in mijn gezin mensen ziek geworden waren. Ik ben zeer enthousiast over dit merk!

16 september 2024

Ik ben fan van Drup Relax

Ik gebruik sinds kort de drup relax en ik ben fan. Ik neem de druppels 3x per dag. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en te doseren dankzij de pipet. Ik werk fulltime en ik heb 2 energieke, enthousiaste zonen (10&7). Dankzij drup relax voel ik mij kalmer. Het helpt mij mentaal. Ik slaap ook beter. Ik word regelmatig wakker, maar ik val sneller in slaap. Dit product is een aanrader.

18 augustus 2024

Zeer goede feedback van klanten

Ik was getriggerd door de combo fyto met paddenstoelen. Momenteel vooral ervaring bij klanten met de relax. Ik krijg zeer goede feedback! Klanten ervaren een ontspannen gevoel en betere slaap. Ook handig in gebruik.
Naar de winter toe ben ik zeker benieuwd naar de immuniteit!

8 augustus 2024

Een Meesterwerk in een Drupje

Ik moet eerlijk toegeven dat mijn eerste ervaring met de druppels niet zo duidelijk was. In eerste instantie leek het alsof ze hun werk niet deden. Dit kwam echter omdat ik aan het overgedoseren was.
Nadat ik enkel voor een drupje ging ipv een pippetje, kon ik ze veel beter doseren en ontdekte ik hun echte potentieel. Bij de juiste dosering werken de druppels instant en precies zoals bedoeld. Ze leveren snelle en effectieve resultaten, wat ze werkelijk tot een meesterwerk maakt.
Ik ben nu zeer verheugd met de werking van de druppels en kan ze iedereen aanbevelen die op zoek is naar een snelle en doelgerichte essentie van wat nodig. Ze staan alle 4 standaard als hulpmiddeltjes op mijn aanrecht en ik gebruik een drupje wanneer bijsturing nodig is.

21 juli 2024

De ideale combinatie

De ideale combinatie tussen paddenstoelen en adaptogenen. Ik ben fan! Ook gemakkelijk te doseren en te bewaren in de handige flesjes met pipet!

12 juli 2024

Ik heb onlangs de immuniteit geprobeerd…

Ik heb onlangs de immuniteit geprobeerd en ervaar de toepassing als heel eenvoudig toe te passen. Het fijne is dat de paddestoelen en hun werking zo optimaal door het lichaam opgenomen kunnen worden.

Binnenkort staat de focus ook op mijn plank om te testen

17 juni 2024

Ik heb gekozen voor "Immuniteit"

Ik heb gekozen voor "Immuniteit". Ik ben heel tevreden van het product! Het wordt gemaakt van natuurlijke producten, daarnaast is het gemakkelijk in gebruik zodat je elke dag je dagelijkse dosering kan innemen. Top product!

1 juni 2024

Ik gebruik de relax om meer tot rust te…

Ik gebruik de relax om meer tot rust te komen. Verwacht geen grote verschillen na het pas nemen van het product. Het werk long term. Ik neem het 3x per dag. Het is makkelijk in gebruik, gewoon een drupje onder je tong en klaar.

Ik vind het top! ik ben fan!

23 juni 2024

Top product

Drup Focus is een topmiddel om mijn concentratie te bevorderen. Ideaal dus voor tijdens mijn meetings & deadlines. Ook een heel goede een fijne communicatie met Olivier. Een aanrader dus!

23 juni 2024

Relax en Energy bij Drup

Twee verschillende producten van Drup werden me aangeraden door Olivier.
De relax en de energy.
De relax is de perfecte compagnon om tijdens zwaardere werk dagen s’avonds helemaal tot rust te kunnen komen voor een het slapen gaan.
De energy heb ik in mijn aktetas mee om grotere hoeveelheden koffie te vermijden en me een natuurlijke boost te nemen.
Dank aan de oprichter voor Drup!

21 juni 2024

Zeer positieve impact

Ik ben zeer blij met het gebruiken van Drup. Ikzelf neem het energieke (rode kleur) en moet zeggen dat het een zeer positieve impact op mij heeft. Ik raad Drup aan iedereen aan!

20 juni 2024

Leuk product!

Ik heb de DRUP RELAX drops uitgeprobeerd (heb ze gratis opgestuurd gekregen), en merkte echt een verschil. Ik ervaar meer kalmte doorheen de dag, en voel dat mijn brein iets helderder kan functioneren in stressy situaties. Een aanrader voor mensen die soms last hebben van een gejaagd gevoel !

20 juni 2024

TOPPRODUCT !

TOPPRODUCT !
Mijn focus is verbeterd & kan me heel goed concentreren op mijn werk ! Een aanrader !
Makkelijk in te nemen !

5 juni 2024

Top produchten.

Mijn klanten en ikzelf zijn heel tevreden over alle 4 de DRUP supplementen.
Hun unieke samenstelling is een echte meerwaarde.
De voorstelling en uitleg van de producten worden deskundig en enthousiast gebracht door de zaakvoerder zelf.
DRUP is een aanrader voor wie ondersteuning nodig heeft maar evengoed preventief en om balans te behouden in ons toch wel drukke bestaan.

11 juni 2024