1. Natuurlijke geneesmiddelenwinkel

Welkom bij Druppie! Heb je ooit het gevoel gehad dat je lichaam en geest beter in balans kunnen zijn? Wij hebben de oplossing. Bij Druppie gebruiken we natuurlijke producten om jou te helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van je slaap, het verminderen van pijn en het ondersteunen van herstel na fysieke inspanningen.

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,3

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik heb vorig jaar drupjes gekocht maat…

Ik heb vorig jaar drupjes gekocht maat 39, ik heb ze een jaar gedragen en altijd goed verzorgd na een jaar is er 1 laars lek, ik ga mijn hond uitlaten en doe als het regent die laarzen aan, ik kwam thuis met een natte sok. Ik heb contact opgenomen met jullie en krijg dan te horen dat het komt omdat ik mijn laars niet goed behandeld heb, Ik heb daarop geantwoord dat ik graag een oplossing wens want het mag nooit zijn dat je na een jaar al je laars moet weggooien, als ik een product koop bij jullie dan zijn jullie de gene die kwaliteit borgen voor die prijs.Voor de lezers...als ik jullie was zou ik nooit en dan ook nooit deze laars kopen. Ik koop altijd dingen heel bewust zodat ik er lang mee kan doen. En ik voel me ook niet gehoord toen ik bij jullie aanklopte. Ik had graag nieuwe ontvangen en de kapotte teruggestuurd zodat jullie kunnen onderzoeken wat er mis is gegaan. Volgens het consumentenrecht burgelijkwetboek art. 7:17 moet een product deugdelijk zijn-dus geschikt voor normaal gebruik, ook buiten de fabrieksgarantie; als de laars binnen redelijke tijd bv binnen 1 /2 jaar lek raakt, kun je stellen dat het product ondeugdelijk is geleverd. De verkoper (niet de fabrikant) is verantwoordelijk om dit op te lossen, tenzij hij kan aantonen dat ik zelf de schade heb veroorzaakt. Op basis van dit zou ik graag nieuwe laarzen wensen ik overweeg anders stappen te zetten richting de geschillencommissie.

30 november 2025

Aanrader voor een natuurlijk alternatief!

Ik gebruik nu al een tijdje elke dag de CBD olie van druppie en begon na 2 weken al verschil te voelen. Ik heb tijdens stressvolle periodes met school vaak last van inslapen en doorslapen. Maar ook van paniek in mijn lijf. Na het gebruik van de druppels merk ik dat ik snel inslaap val en volle nachten maak, wat echt heel fijn is!! Ook voel ik mij wat stabieler en voel ik mij rustiger in m’n lijf. Ik heb het gevoel dat de druppels mij weer in balans brengen. Nogmaals super fijn!

1 juni 2024

Hoi Caroline!

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat onze CBD olie je helpt om beter te slapen en je rustiger te voelen tijdens stressvolle periodes. Het is precies waarvoor we onze producten maken: om mensen te helpen hun balans terug te vinden en zich beter te voelen. We zijn blij dat de druppels je zo goed bevallen en dat je de positieve effecten zo snel hebt ervaren. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring, en we zijn er altijd voor je als je ons nodig hebt!

Druppie

Geen pijn meer en zoveel ontspanning!

Ik had veel last van mijn gewrichten en sliep slecht. Door het gebruik van druppie is dit zo goed als verdwenen. Mijn lijf is meer ontspannen en ik slaap echt zoveel beter. Ik raad echt iedereen aan om druppie te gebruiken voor meer rust en ontspanning!

11 juli 2024

Hoi Thirza!

Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je zoveel verlichting hebt gevonden voor je gewrichtsklachten en dat je beter slaapt dankzij Druppie. Het doet ons goed om te weten dat onze producten je helpen meer rust en ontspanning te vinden. We waarderen het dat je Druppie aan anderen aanbeveelt. Nogmaals bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Druppie

Gebruik nu een maand of drie…

Gebruik nu een maand of drie Druppie.(twee pompjes in water in de ochtend)
Waar ik het in eerste instantie gebruikte om beter te slapen merk ik nu dat mijn overgangsklachten zoals last van mijn spieren en moodswings (vreetbuien) ook verdwenen zijn.
Dus mijn conclusie:Beter slapen en betere kwaliteit van leven met Druppie.

19 juni 2024

Antwoord van Druppie B.V.

Dankjewel voor je review, Heidi! Wat fantastisch om te horen dat Druppie niet alleen je slaap heeft verbeterd, maar ook je overgangsklachten heeft verlicht. We zijn blij dat je merkt dat je spierklachten en moodswings zijn afgenomen. Dat klinkt als een win-win! 😊 We hopen dat Druppie je blijft helpen om je leven wat gemakkelijker en rustiger te maken. Bedankt voor het vertrouwen in ons product!

Met warme groet,
Druppie

Behulpzame eigenaar & Een top product!

Voor aanschaf van druppie wat vragen over het gebruik van dit product, communicatie verliep soepel en werd fijn geholpen.
Over het product zelf kan ik alleen maar positief zijn. Makkelijk in gebruik en na circa 2 weken merkte ik duidelijk resultaat.

19 juni 2024

Antwoord van Druppie B.V.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed geïnformeerd voelt voor ze beginnen. En nog beter om te horen dat je na twee weken al zo’n positief resultaat merkte! 😊 We zijn blij dat Druppie je zo goed bevalt en hopen dat je blijft genieten van de voordelen.

Druppie 🌿

Zeer tevreden met het gebruik van…

Zeer tevreden met het gebruik van druppie! Op jonge leeftijd al klachten hebben van een hernia maar met druppie is de zenuwpijn grotendeels weggetrokken. Raad dit zeker aan!

12 juni 2024

Antwoord van Druppie B.V.

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat Druppie je heeft geholpen met de zenuwpijn door je hernia. We kunnen ons voorstellen hoe vervelend die klachten kunnen zijn, zeker op jonge leeftijd. Het is fantastisch om te weten dat Druppie zo’n verschil voor je maakt! Dank je wel voor je aanbeveling, en we hopen dat je klachtenvrij blijft.

Druppie 🌿

Ik had slaapproblemen en overgangs…

Ik had slaapproblemen en overgangs klachten(opvliegers). Ik gebruik de druppels nu een aantal weken en ik ben erg tevreden!Slaap heerlijk en heb nagenoeg geen opvliegers meer!

7 juni 2024

Antwoord van Druppie B.V.

Dankjewel voor je fijne review, Karin! Wat geweldig om te horen dat je beter slaapt en dat je opvliegers bijna helemaal verdwenen zijn dankzij Druppie. We zijn blij dat onze druppels je zo goed helpen tijdens deze overgangsperiode. Blijf vooral genieten van die heerlijke nachten en de rust overdag!

Met warme groet,

Onregelmatige diensten

Door mijn onregelmatige diensten was mijn biologische klok helemaal van slag. Vaak kon ik niet in slaap komen of uit mijn bed komen. Sinds ik Druppie neem val ik veel beter en sneller in slaap en heb ik een ongestoorde nachtrust waardoor ik frisser en energieker mijn dag begin en eindig! Mocht je zoeken naar een product wat jouw onregelmatig werkrooster in balans brengt raad ik jullie Druppie absoluut aan!!

7 juni 2024

Antwoord van Druppie B.V.

Bedankt voor je fantastische review, Guillaume! Wat fijn om te horen dat Druppie je helpt om je biologische klok weer in balans te brengen, ondanks je onregelmatige diensten. Het is geweldig dat je nu sneller in slaap valt en een ongestoorde nachtrust hebt, zodat je je dag fris en energiek kunt beginnen én eindigen. We zijn blij dat Druppie je helpt om je werkrooster wat makkelijker door te komen. Dank je wel voor je aanbeveling!

Het team van Druppie 🌿