Dryboy Reviews 344

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aldrig har jag tidigare mött ett företag med så stort tillmötesgående och vilja att leverera en perfekt produkt. Jag gjorde ingen reklamation då det första överdraget gick att använda ändå fastän ja... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jessica from Dryboy has been super helpful, quick to respond and answer all the questions related to the cover. It arrived as promised and it is FANTASTIC looking cover - it has actually surpassed our... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket lätt att beställa ett skräddarsytt överdrag. Bara att fylla i 3-4 mått. Tydliga instruktioner om hur måtten ska tas. När överdraget kom passade det perfekt och har hög kvalitet på material oc... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är så otroligt nöjda med överdragen som vi har beställt och fått levererat. Över vår förväntan, välsydda med väldigt bra fastsättning både under och kring benen för ev blåst mm. Också ett material... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Info over Dryboy

Geschreven door het bedrijf

Förvandla soffan till smart dynförvaring

Sluta släpa dina dynor fram och tillbaka varje dag. Låt dynorna ligga kvar och trä över ett skräddarsytt, vattentätt och elegant överdrag.

Dryboy® är ett svenskt företag och varumärke. Vår mission är att bidra till ökad bekvämlighet i utemiljön för både privatpersoner och företag, och till bättre funktion och längre hållbarhet för all inredning utomhus. Helst skulle vi sagt att Dryboy® skyddar din utredning, om bara ordet haft en annan betydelse.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, och att leverera en optimal kvalitet i lösning, material och utförande. Samtidigt är det lika viktigt att vår produktion och våra produkter lämnar ett minimalt fotavtryck på vår miljö. Vi är övertygade om att dessa båda mål i kombination är förutsättningar för ett hållbart och framgångsrikt sätt att skapa värde. Detta styr våra val av utomhustyg, inspirerar vår design och utvecklar vår teknik. Vi anser att idén om ”slit och släng” är förlegad, och hoppas att du är av samma åsikt.

All utveckling, design och produktion av Dryboy® sker i våra lokaler på den blåsiga och regniga svenska västkusten. Det överdrag vi levererar till dig är vattentätt, skräddarsytt, hållbart och unikt. BESÖK VÅR HEMSIDA KONTAKTA OSS

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fantastisk kvalité

Fantastisk kvalité, snabb levererans och bra dialog i fråga om mått och mätningar.

9 oktober 2025

Antwoord van Dryboy

Vad glada vi blir över din fina recension! Hoppas höjderna på hörnsofforna blev precis som du tänkt dig. 😊🫶🏻

Excellent service

Excellent service - Superb quality!

14 oktober 2025

Hi,

Thank you for the great review! We hope you'll get to love your covers for many years to come 😊🫶🏻

Best regards,

Alt som ønsket!

Hurtig reaktion på ordre, god proces for at sikre at tilpasset produkt matcher vores behov, leveret til aftalt tid, produktet kvalitet i top og til en fair pris - alt som ønsket!

14 oktober 2025

Hej Henrik,

Vad kul att höra att det blev bra och att ni är nöjda med oss! Nu är matgruppen säkrad för vintern 🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde enkelt och fick ett skydd…

Jag beställde enkelt och fick ett skydd med perfekt passform till mitt bord.

7 oktober 2025

Hej Kristina,

Vad kul att höra att allt gått smidigt och att överdraget passar perfekt. Säg gärna till om vi kan hjälpa till med något! 😊

Utemöbler fint inpaketerade

Utemöbler fint inpaketerade. Härligt med svensktillverkade varor och att kunna kommunicera på svenska när frågetecken uppstår. Måtten stämde. Speciellt tack 🙏 till Jessica på kundtjänst.

29 september 2025

Antwoord van Dryboy

Hej Mona, vad kul att du är nöjd med våra överdrag! Hoppas höjden till matgruppen blev precis som du tänkt dig 😊🫶🏻

Gute Arbeit

Gute Arbeit. Danke

15 september 2025

Antwoord van Dryboy

Guten Tag Sonja, schön zu sehen dass du mit deinem neuen Bezug zufrieden bist! 😊

Mit freundlichen Grüßen,

Ni var trevliga och hjälpsamma

Ni var trevliga och hjälpsamma

5 september 2025

Antwoord van Dryboy

Hej Lars-Åke, vad kul att höra! Hoppas du är nöjd med överdraget och får njuta av det i många år framöver 😊🫶🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra og hyggelig service og oppfølging

Bra og hyggelig service og oppfølging. Trekket passet perfekt

15 september 2025

Antwoord van Dryboy

Hej Marit, vad kul att höra att trekket passade perfekt! Allt vi gör som 3D design har en speciell plats i våra hjärtan, när vi får chans att göra något helt eget för perfekt passform 😊

Brilliant.

Brilliant.
A few emails back and forth to get the exact dimenions as our out door sofa is not a normal one.

It fits perfectly and will be great to keep the sofa protected during winter.

thank you Dry boy.

20 augustus 2025

Antwoord van Dryboy

Hi Steve, happy to hear that the cover lives up to your expectations! We hope you'll get to love it for many years to come, should something come up along the way we're always happy to help 😊🫶🏻

Best regards,

God og rask sørvis

God og rask sørvis, fint trekk og god kvalitet. Nøye QA underveis for å få rette mål.

22 augustus 2025

Antwoord van Dryboy

Hej Lars, vad fint att du är nöjd med ditt nya trekk och vår service! Tack för recensionen 😊🫶🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fint trekk og med flott passform

Meget fint trekk og med flott passform. I tillegg er det med stropper for å sikre trekket mot vindvær. Dette tror jeg vi skal bli godt fornøyd med.

Antwoord van Dryboy

Hej Kjell-Arne, vad kul att ni är nöjda! Vi har tänkt igenom stormsäkringarna noga för att trekken skall sitta kvar i alla väder, så det är kul att den detaljen uppskattas 😊

Supert

Genialt produkt med god kvalitet. Nå kan jeg kvittet meg med putekassen.

Supernöjd kund

ag är supernöjd med mitt grå överdrag från Dryboy till uteköket! ✨
Materialet känns riktigt slitstarkt och skyddar perfekt mot både regn, sol och smuts. Passformen är genomtänkt och gör att överdraget sitter snyggt och stadigt även när det blåser. Dessutom smälter den grå färgen in väldigt fint i trädgården och ger ett stilrent intryck.

En riktigt bra investering som förlänger livslängden på uteköket och gör att det alltid känns fräscht och redo att användas. Rekommenderas varmt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Från start väldigt fin hjälp av Jessica…

Från start väldigt fin hjälp av Jessica Ceder som säkerställde att alla mått var korrekt. 🙏🏻
Tack för en superprodukt som verkligen fyller sitt syfte. Från att ha behövt hämta alla dynor till att bara dra av överdraget har verkligen höjt livskvaliteten. Såååå nöjd!

31 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trekket til sofaen virker som bra…

Trekket til sofaen virker som bra kvalitet og godt laget. Koster litt, så jeg kjøpte kun ett trekk først, selv om jeg trengte to, men har bestillt nummer to da jeg så at passformen var bra, med så høy kvalitet og at sendingen til Norge ikke var noe problem.

28 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk produkt och proaktiv serviceupplevelse

Enkel, instruktiv websida som ställde rätt frågor för att jag skulle kunna få en fungerande produkt. Sedan när produkten kom blev jag överraskad över hur genomtänkt den var, och över de proaktivt svaren på de frågor som jag skulle kunnat ställa, i den medföljande FAQ:n.

25 juli 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.