Zeer goede partij die erg professioneel te werk gaat en altijd met je meedenkt! 5 welverdiende sterren!
Inmiddels werk ik nu al ruim 8 maanden nauw samen met de mannen van team Dropshipagent. Het team heeft mij met open armen ontvangen toen ik in de steek gelaten werd door mijn vorige agent. Grote... Toon meer
Ik werk nu 6 maanden met DropshipAgent samen. Ben erg blij met de samenwerking en met het team van DropshipAgent wordt nauw samengewerkt om de best mogelijke service te leveren. Ook goede extra opties... Toon meer
Ontzorgen voor dropshippers
Wat een verademing om met dit bedrijf te werken na jaren van verschillende Chinese leveranciers en kopzorgen. Ontzorgen, dat is wat dit bedrijf doet! Snelle en duidelijke communicatie in het Nederlands, snelle leveringen en goede prijzen. Je zal zeker goedkopere agents kunnen vinden, maar in het geval van dropshipping is goedkoop absoluut duurkoop. Ik heb mijn agent gevonden!
Ik ben enorm tevreden over de service…
Ik ben enorm tevreden over de service van dropshipagent! Alles wordt netjes opgepakt en het contact/communicatie is heel fijn!!
Staan altijd voor je klaar
Zeker een aanrader als je al een tijdje dropshipt en al wat meer orders per dag hebt. Tot een paar maanden geleden eigenlijk nog gewerkt met buitenlandse leveranciers, maar hoorde al goede verhalen over Dropshipagent.
Toch maar eens even gekeken en me aangemeld. De dag erna telefonisch contact gehad en mijn wensen besproken en hierna gelijk aan de slag gegaan.
Zeer tevreden over de service en de verwerking van de orders. Het contact verloopt goed en vlot en ik hoef eigenlijk (bijna) nergens meer naar om te kijken wat betreft orderverwerking.
Al met al zeer positief over de samenwerking. 100% aanrader!
Wat een top partij!
Maandenlang had ik problemen met het verwerken van mijn orders, de chinese suppliers die ik had reageerde amper, logen tegen me en hebben mij en mijn klanten flink in de steek gelaten.
Totdat ik via Google bij Dropship Agent terecht kwam, ze hebben al mijn openstaande orders naar volle tevredenheid fulfilled. Prijzen waren ietsjes hoger maar de service en peace of mind is het dubbel en dwars waard!
Elke dropshipper zou zich bij Dropship Agent moeten aanmelden, écht een aanrader!
Super service
Super service, alle zorgen worden uit handen genomen!
Goede service, leveren wat ze beloven en creëren veel waarde
Dropshipagent schaalt jouw business omhoog
In het begin liepen de orders wat stroef, dit was een tijdje terug, maar je merkt nu dat dit bedrijf gegroeid is en hiermee dus ook de service en verlening naar mij toe als klant. Ik heb volledig de tijd om me op mijn dropshipbusiness te richten. Enige wat ik doe is betalen en al mijn orders worden verwerkt, ik kan nu eindelijk echt schalen, geen contact meer met Chinezen die niet begrijpen wat ik zeg. Bedankt Dropsipagent, kan eindelijk groeien
Ik was op zoek naar een agent in mijn…
Ik was op zoek naar een agent in mijn eigen taal en kwam uit bij deze agency. Toch maar even aangemeld en gekeken of het wat was. Nou zit er nu al een half jaar en het bevalt me erg goed. Een orderverwerking hoef ik niet naar om te kijken plus de service is ook nog is goed. Echt een aanrader voor de grote dropshipper
Service, branding en vertrouwen
Van Chinese leverancier hiernaartoe overgestapt. Communicatie gaat van een 1/10 naar een 10/10. Snel te bereiken en snelle reacties op je vragen via whatsapp. Ze bieden ook wat branding mogelijkheden op je pakketje wat top is. Gemiddeld een snellere levertijd voor een vergelijkbare prijs als die van een chinese leverancier. Top oplossing als je je dropshipping-webshop naar een volgend niveau wilt tillen.
Hele goede service en denken mee met mijn business!
Sinds ik in aanraking van Dropshipagent ben gekomen, heb ik veel meer tijd voor het groeien van mijn dropship business. Ik hoef me niet meer bezig te houden met het verwerken van binnenkomende orders. Heel erg blij met dit bedrijf. Echt een aanrader!
Goede communicatie
Super leverancier. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De communicatie is ook super. Gewoon in het Nederlands. Top!
Goed contact
Goed contact. Vraagstukken worden snel in behandeling genomen. Ook de prijs is uitstekend te noemen, vooral voor de service die zij bieden.
Top Service!
Ik ben zeer tevreden over de service van Dropshipagent! Er wordt veel werk uit m’n handen genomen waardoor ik veel tijd overheb.
Tevreden
Ben erg tevreden over deze Dropshipagent. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over lange levertijden en alles gaat automatisch.
Top Service!